andra bloggen

andra bloggen är uppdat.
just so you know :)


Dag 19 - En bild på det jag senast köpte

jag tänker ju inte direkt lägga upp en bild på mjölk ! men det jag senast köpte som gills var ett par supersnygga skor ! dom står finfint i min lilla samling nu ;)


.... fail

okej ensamhet kanske inte är min grej..
madde ska komma över. men det blir mysigt det med. slippa mysa själv liksom. hur kul är det ?

Måndag

ny vecka :)  och allt känns som det ska :)
fått helt okej ordning i mitt hem.. lite smått kvar.. men bara sådär "normal stökigt" så det är ingen fara.

tillbringade hela förmiddagen med att försöka få ren ugnen som alex lämnat i inte allt för gott skick ;) alex kom förbi och hälsade på och jag följde med när hon tatuerade sig. ÅHHH ! fan va jag längtar tills jag får tiden att göra det.. men för mycket träning just nu så det måste vänta tills i april då wasacupen har varit.. för den måste jag ju på.., träffa annelie och ha skoj (annelie, då fan blir det utgång på lördagen... vi får hoppas att jag går klart på lördagen :P va säger du??)


efter det så tog jag en promenad med kim till jernvallen.. där gymmade jag med Nicklas, min gammla brottartränare. sånadär tråk övningar.. ja jag tycker dom är tråkiga bara för att jag är så jävla svag !! men jag behöver det så jävla mycket nu eftersom mina skulderblad håller på kolapsa av överrörlighet. inge vidare.. så nu ska han träna mej stel i axlar och skuldror , blir fint det (tänk mej som värsta biffen nu ;P)

efter det så var det raka vägen till mma träningen som gällde.  nu är datorn svart men jag skriver ändå.. ja den har slutat funka sådär... inge vidare..., den funkar en minut.. sen slocknar den i typ tio.. men jag kan fortfarande skriva.. men det blir lite stavfel ibland när jag inte vet vad jag har skrivit.. men iaf mma träningen.. riktigt kul. fick lära oss en massa saker som jag fan ska drömma om för jag vill verkligen komma ihåg allt jag lär mej, det är så underbart kul och svettigt ju ! :)

nu väntar jag på att daniel ska komma över med tvätt till mej..sen blir det ett långt härligt bad, ska scrubba mina fötter och smörja dom.. f min stackars blodcirkulation gör det inte lätt för dom att träna barfota haha..

sitter med en stor proteinshake nu så att jag ska få i mej nå.. sen blir det att mysa med mej själv resten av den långa kvällen..

en till bra grej..
chefen ringde. ska jobba imorgon, onsdag och fredag.. blir antagligen torsdag med. super !! slipper jag sitta inne och ruttna ;)

tatueringar

ska följa med alex idag när hon tatuerar sig. fan jag vill jag med ! men ja kan inte än !! fan !
men i april efter wasacupen borde jag kunna tatuera mej och att den hinner läka innan nå annat "viktigt".
vet vad jag ska ha, vartg jag ska ha den och sitter redan och filurar på 100 andra tatueringar..
fan !
jag vill tatuera mej nu.. och ännu mera sugen kommer jag ju bli när hon sitter där.


Måste ju även skryta lite... typ fått undan alla mina skor nu ;) hur duktigt är inte det ? nu kan jag ju nästan komma flera !!! har även slängt en massa skor !!! okej dom var kanske i riktigt dåligt skick och borde ha kastas bort för länge längesen, men bättre sent en aldrig I guess ?


hur tänkte han där?

sitter och äter mitt andra mål för dagen (eftersom jag är så duktig)

havregrynsgröt med ägg, första gången jag provar.. har blåbär och proteinpulver med men skitsamma det är ägget jag vill komma till..
ibland får jag för mej att det är bättre att köpa äggen som innehåller omega-3. och när jag var på affären en gång med daniel och skulle köpa så stod han först och tittade fundersamt på mig..

- omega-3 ägg??
- Ja ?
- Ja just ja, det är ju fisk i ägg

och jag kan inte låta bli att undra.. hur tänkte han där ?

skor



tänkte börja lägga upp mina skor.. lite när jag känner för det.
Här är ett par jag köpte förra året.. fortfarande aldrig använda.. men jag älskar dom. dom är båtiga.. och som många kanske vet så gillar jag båtiga saker..

klacken är sådär lagom så det är verkligen ett par skor man kan använda hela tiden.. men dom var helt totalt bortglömda bland alla andra skor. men till sommaren kommer dom sitta på mina fötter JJÄMT, eller a när jag inte har andra skor på mig..
Dom här ska då varken säljas eller slängas iaf ;P


Dag 18 - Vad jag åt idag

typsikt att jag hade en sån här riktig "diet-miss" dag idag då :P

började dagen helt okej bra med en msk jordnötssmör.. väntade ett par timmar och käkade 3½ ägg. orkade verkligen inte göra någonting "riktigt".

lunchen blev bra.. en kalkonwrap, som vanligt egentligen. är ganska enformig av mej i perioder..
men sen gick det utför. Lisbeth kom påp besök så då blev det te och ballerina kakor. jag hade tillochmed bara dom äckliga hemma, typ mintchokladsmak.. vidrigt. men dom slank ner eftersom jag hade ett riktigt stort sötsug..

några koppar kaffe har också slunkit ner under dagen..

när lisbeth hade åkt hem vilade jag min mage lite innan middagen. då blev det chili con kalkon..

men sen gick det utför igen. madde och jag drog till ica och köpte gotta till kvällen.. jag köpte godis ! fan ! så jag har tryckt godis nu.. det här med nyårslöften är inte min grej (nästa år ska jag bara ha ett för då vet jag att jag håller det).
några koppar kaffe till har också slunkit ner..


inte riktigt okej matdag. men då kan det ju nästan bara bli bättre. fick ju i mej alla 6 mål skulle man ju kunna säga. om man räknar allt socker som mål ;)



filmmys med madde


mysdag


typ innedag idag då kanske !
städa det sista, snart färdig.. verkligen snart färdig ! känns så jävla underbart ! så kanske Lisbeth ska kika förbi här idag med, då kan jag ju inte ha stökigt heller :) förhoppningsvis så följer min lillebror med, han är hemma från finland (lumpen) för tillfället. Och kanske även min lillasyster. skulle vara kul att träffa dom alla :)

fast jag måste ge mej ut och köpa en våg. fan då att jag ska vara så jäkla klantig !


smartass !!

Igår var jag och monica ut på ett par glas. Träffade Daniels kompisar där, Pierre, underbar kille det där :)
sen en massa av monicas vänner... som jag inte träffat på några år.. känndes litr smått konstigt sådär..

och mitt i allt inser jag att jag vill ha grädde.. och varför inte kaffe... en irish coffie.. jag tyckte ju om dom som fan förut.. men sen när den va inbeställd kom ja ju på att jag hatar wiskhey nu för tiden.. så jävla kinkig är jag..
men det löste sej lätt eftersom resten av kvällen beställde jag bara in mjölkdrinkar toppade med 5 cm underbar grädde :D kommer aldrig beställa in drinkar utan grädde igen !!!!!!! så sjukt jävla gott.. kanske inte det bästa för mitt dietande, me ska man fuska så måste man ju fuska med stil ;)


alltså på riktigt.. kan man verkligen tycka om den här skiten ??


en orgasm toppaad med grädde - det låter ju tillochmed som en dröm ;) haha. fast det var godare med gräddtoppad rosa pantern :) fyyy fan va jag kommer rulla av all grädde snart. så jäkla fint


and this is monica :)

Lördag



i kort och gått - jobba -valbo med madde - städa - förhandsvisning av kläder hos mina tränare med jennie - städa - monica kom över - en sväng till åttan - städa - sova

Är det såhär man vet att man gått upp i vikt ?? ;)



min våg är sönder !! javla klantarsle jag är!! en dag hemma hos mej fick den leva. och nej jag har inte stått sönder den. hur gärna ni än vill gilla den tanken..
tappade en parfym på den. fan min våg, min drog !!


skor

kommit fram till att jag ska knäppa kort på alla mina skor. överväga vilka som ska få stanna hos mig och vilka som får gå vidare eller slängas..

Köpte ännu ett par idag, men jag är så jävla nöjd så det blir ingen ångest över dom. jag behöver faktist platta skor. Använder ju höga allt mer sällan nu så..

vet inte när jag kommer orka ta tag i dom dock.. tänkte försöka få tilld et här hemma först med allt smått som ligger ÖVERALLT !!

snart så kommer monica över till mej, skoj skoj !
ska väll vara här hemma och mysa ett tag. sen blir det väll kanske tt glas på åttan eller lill puben. :Pblir en fin kväll det här :)


Dag 17 - En person jag vill byta liv med för en dag, och varför

Har inte gjort den här listan på ett bra jävla tag nu.. men tänkte att jag kan fortsätta där jag slutade..
Så idag dag 17 (tydligen)..

En person jag vill byta liv med och varför..
Jag skulle vilja byta liv med en kille.. egentligen vilken kille som helst.. bara han är snygg. för ska jag vara en kille för en dag så måste jag få vara snygg.. så att jag kan få nån snygg tjej i säng.
Ja såklart att det är tanken om jag skulle vara kille, klart jag vill veta "hur det känns" för den manliga könet..
som att jag är den enda som ill det, kom igen??

Sen skulle det vara härligt att kunna stå och pissa bara sådär.. vad skulle jag mer vilja som kille ??

Men om jag måste välja just en kille så skulle jag välja att byta liv med hmm... Typ Brad Pitt kanske, han får ju ligga. Varför förstår jag inte eftersom han inte är snygg.. men vafan :P



okej börjar ångra mej om valet av kille, men vafan det gäller ju bara för en dag..

valbo med madde


va i valbo med madde idag. blev lite smått och gott.. armband, 3 bhar, 12 trosor , en film (som madde och jag har längtat efter) , kaffe.. ja det va v äll kanske allt..

blabla bla bla blabla

precis kommit hem från jobbet.
diskat, gjort frukost, städat hotellrum och kök hela förmiddagen..ganska komiskt när jag tänker på det.
jag hatar att diska och städa hemma... och just nu sitter jag och borde göra lunch men jag orkar inte laga..

aja, tänkte ta ett sista ryck snart.
men ska nog träffa madde en sväng först. men först lunch !

jobb

ska springa iväg och jobba några timmar nu.

vaknade vid halv sju, smått irreterande eftersom jag hade kunnat kliva upp halv åtta. Börjar åtta. och bor ju bara minuten bort från jobbet.
men nej såklart att jag skulle vakna vid halv sju bara för att det är nå jävla fel på mej !



har laddat upp dagen med en smoothie innehålland: lätt vanilj yoghurt, minimjölk, jordgubbar, jordnötssmör, proteinpulver ja det var nog det.. det står jag mej på en stund :)

idag tänkte jag att jag ska fixa klart i lägenheten. det ska inte ligga en pryl på golvet ! jag ska fan klara det ! (så inge tjyvkikande i garderober när ni hälsar på för då är det risk för ras ;P)

ne dags att försöka göra sig lite i ordning nu då..

shopping

åh vilken dag det har varit :) har fått shoppat av mej lite.
köpte en massa smått och gott till lägenheten, mest en massa onödigt skit men :P
skärbrädor och knivar i roliga färger behöver ju alla.. och städgrejer, vilket jag har i sånt stort överflödfd att jag aldrig kommer behöva köpa det igen.
köpte en våg, viktigt viktigt..
ett par byxor... smycken..födelsedagspresent till daniel..
+ mat.. ja det var en hel del annat med. men börjar jag nämna allt kommer jag få ångest att jag inte håller hårdare i i pengarna ...

men orka lägga upp bilder när datorn vägrar fungera som den ska..


jag hoppas att min nya våg inte ljuger !!

köpte en våg idag, abstinensen var stor eftersom jag bara vägt mej en gång den senaste veckan.. och då var det på tom mage.
Nu vägde jag mej på ny vågen (flera gånger eftersom jag inte trodde på den) och den visade ganska  eller snarare väldigt lite sen jag började dieta.. totalt har jag gått ner  5,8 kg på nån vecka.. då även med 5 dagar fusk-äta-vad-jag-vill-och-känner-för-dagar.. jag har 8 hekto ner till vikten under den jag brottats i sen jag va typ 13/14 år.. shit ! och jag är 1,3 kg från att gå i en lägre "grappling-vikt" än tänkt. hmm? sen beror det ju ens på om jag kommer våga mej på att grapplas.. det är ju frågan det med. men det är rätt lockande att gå ner 1,3 kg.. sen kanske min våg ljuger.. det vet jag inte än.. och jag kanske hinner gå upp i vikt innan jag hinner komma ner dt. men det kändes riktigt fint att ställa sej på vågen :)


mitt nya hat för skor går inge vidare

hämtade ut ett paket från hm idag. hade ingen aning om vad jag hade beställt. bra minne där.
men självklart var det ett par skor (förvånandsvärt nog ett par platta) jag som precis håller på försöker börja hata skor eftersom jag inte har plats för mina skor här hemma, men eftersom dom var platta, billiga slit och släng skor så fick dom stanna. och gissa vad... jag älskar dom ! ;)


fredag

so far, so good.
har jobbat. undvek en tjeck (tror jag han är) som försökte bjuda ut mej igår. kände mej lite elak när han var påväh mot mej och jag skyndade mej in i köket.
så nu känner jag mej dum..

jobbade en timme övertid idag med, var upp på "våningen" och fick lära mej hur jag skulle städa stammrummen. det är good stuff eftersom det kommer kunna bli fler timmar arbete för mig.

när jag kom hem började jag städa, kändes skitbra ett tag.. men nu sitter jag här. så jäkla lat av mej. men ska ta ett ryck igen nu innan alexpalex kommer hit.

senare för dagen har jag tänkt mej: valbo, städa, träna, hämta ut ett paket och städa ännu mera.


står lite i valet och kvalet om jag ska åka på FT-cupen (en stor brottartävling i Falköping) eller om jag ska hoppa det. tackade nej till SM eftersom jag är alldeles för otränad just nu. men FT-cupen? den är samma helg som jag fyller.. och att inte äta tårta på sin födelsedag liksom ? :P


torsdag

usch vilken tråkig blogg jag känner att jag har just nu.
inga bilder. knappt nå inlägg. visst jag kanske inte har haft så intresant blogg innan heller men snart är den ditt gamla vanliga jag igen.
så fort jag är klar med min lägenhet (så klar jag kan bli för tillfället iaf), måste byta design och lite annat på den med.
bilder och annat..
menmen shit the same.

min torsdag har varit riktigt bra. riktigt riktigt bra. precis som dom flesta andra dagar den senaste veckan. men idag har jag ätit bra med, vilket känns underbart. har inte varit nå kakor eller gotta utan bra saker och i bra mängder. känns så sjukt härligt. hela dagen :)

torsdag

usch vilken tråkig blogg jag känner att jag har just nu.
inga bilder. knappt nå inlägg. visst jag kanske inte har haft så intresant blogg innan heller men snart är den ditt gamla vanliga jag igen.
så fort jag är klar med min lägenhet (så klar jag kan bli för tillfället iaf), måste byta design och lite annat på den med.
bilder och annat..
menmen shit the same.

min torsdag har varit riktigt bra. riktigt riktigt bra. precis som dom flesta andra dagar den senaste veckan. men idag har jag ätit bra med, vilket känns underbart. har inte varit nå kakor eller gotta utan bra saker och i bra mängder. känns så sjukt härligt. hela dagen :)

träning

underbar träning idag ! hade ingen som helst ork när jag kom dit. vet inte vart min energi för dagen tog vägen.. men jag fick lite energi när vi körde igång.
riktigt härligt pass.
fick lära mej en hel del. och  mycket var väldigt likt brottningen idag, mycketg arm och huvud, precis som jag vill ha det :) det är oftast på det sättet jag brottas, fast endå väldigt annorlunda.


men jag har fan fått sjukt ont i skulderbladet, det har verkligen smygit sig fram. och nu har jag sjukt ont ! men jag vet vad problemet är. hade lika förr .. för ett X antal år sedan. mina skulderblad är överrörliga. riktigt jobbgit. är man otränad är det inga problem. men så fort man börjar bygga upp lite muskler (inte för att jag har speciellt mycket muskler) men åtminstone lite muskler så gör det så jävla ont eftersom skulderbladet inte ligger på det sätt det borde, eftersom jag har noll koll på dom. gick hos sjukgymnast för det när jag var yngre. tänkte att jag skulle slippa det nu bara jag kommer på vad det var för övningarf jag skulle göra.. kom igen. finns det nå tips för att bli lite stelare ? ;)


Onsdag

börjar få lite ordning här i min lilla etta.. okej, fortfarande rörigt.. svårt att hitta plats åt allt. men snart är det löst med.
jobbade idag. trött som fan.
har varit sjukt illamående hela dagen, men det börjar släppa nu. men lätt värt det ;P

har pussats med evas lilla thim idag. va goo han är. insåg även att barnleksaker är hur underbart kul som helst. skulle kunna shoppa upp min lön på leksaker haha. men jag tänker undvika det..

blev ingen träning idag. mådde alldeles för illa för det. och vad jag än gör så vill och får jag inte spy. så tänkte det var dumt att aktivera mig för mycket.

kommit på en sak jag glömt hemma hos daniel, det viktigaste av allt !!! mina Jake gyllenhaal filmer ! hur kan man glömma dom ! ?

aja ska fixa lite mer här hemma nu. försöka hinna diska lite och fixa tvättid innan jag somnar. måste bara hitta tvättnyckeln först :P



känner mig så lycklig just nu. fattar inte. vet inte när jag någonsin kände den känslan sist. har jag gjort det ens ? klart jag har nån gång.. borde ju ha gjort det. men när? lycka. konstig känsla. men jag njuter av den :)

och mamma..., kom hit och hälsa på. Saknar dej och ÄLSKAR dig !

kakdag

har städat hemma hela dagen lång.
alex kom förbi på en kopp kaffe. (och nu har hon stålt talat om att hon har köpt kaffe för sörsta gången i sitt liv.) det är ju jag som stolt fåtthenne beroende av något hon alltid tidigare avskytt  och vägrat ;)

Lite senare kom kim och madde förbi in i min röra, även då kaffe. givetvis.
dom skrattade lagomt mycket åt min tv.. och speciellt min dator.. (som jag hitills vägrat ställa någonstans.. vill gömma och glömma)

efter det blev det träning. riktigt härligt träningspass. fick i en hyfsat bra träff över nosen på en av killarna, lite stolt haha.. synd på blodet bara.. kände mig lite elek då ;P

hoppas även på att tandskyddet jag beställde ska komma snart. fick lite smällar som hade känts llite bättre med tandskydd... men det är skönt att ha lite halvont ibland :P

nu är jag hemma igen. ska hoppa in i duschen. den väntar på mej. sen blir det kaffe såklart.. och plocka plocka

sen så måste jag ju även säga att jag måste få ordning här hemma så att jag kommer igång med min diet igen.. är ju så dålig på att äta annars. idag blev det tre stycken ballerina kladdkaka. det är inte okej. man står sej inte en hel dag. man blir bara trött och dum..



..

måste byta design / header.., jag vet

nya lägenheten

sitter i min nya lägenhet nu. ettan på stan.
en väldig röra här just nu.. men det är fan jäkla härligt att fixa och dona.
lite väl tyst bara nu när alex inte är här

jag vill inte ens veta


jag saknar er

sitter här med min stenåldersdator nu. kikar på lite bilder från "back in the days"
saknar mina systrar otroligt mycket just nu, eller ja för det mesta.
Hittade bilder från en gammal jul som vi tre + palles pojkvän firade tillsammans här hos mig.

Paulina + Fia + Emma = Dom bästa systrar man kan vara
Älskar er !


lördag morgon

alex ligger och sover hon..
jag hade gärna gjort det jag med. är sjukligt trött. varför la jag mej så sent igår. visst ju att klockan inte skulle vara mycket mer än såhär innan jag vakna.

nu blir det kaffe, kanske kan chock starta kroppen?

känner mig så sjukt taggad på att bli klar med flytten. hur fan kan det komma sej. jag vet ju att det är ett bra beslut. men borde det inte komma nå slags bakslag och en ågren som heter duga där jag verkligen tvivlar på mina beslut?

nja just nu känns allt bra iaf..

:)



nattinatti

snart dags att lägga mej och sova..
jag och alex är inte klar i bj.
vi har kommit långt. men helt ärligt så hade jag helt glömt bort det mesta jag äger som fortfarande var kvar här hemma.
tvättmaskinen är i full gång, kanske man inte får den här tiden.

vet inte hur allt ska få plats i en liten etta haha.
men en sak jag verkligen inte hade saknat är min nittiotals tv, nästan lite deprimerande att ens försöka kolla på den.
och datorn är ju inte heller något att hurra för.

imorgon blir det att speeda på lite här hemma så att jag kan hinna över till daniel och packa mina grejer där. och sen städa hos alex. kommer bli så underbart när jag väl har alla mina grejer där.. även fast vi fortfarande är lite fundersamma hur vi ska få över alla möbler.

goo natt alla goodingar :)

MUMS



en semla är helt enkelt inte okej..

och dom där browniesarna kaNSKE ÄR DET BÄSTA SOM HAR HÄNT MEJ :)


semla

åh va gott det va ! men aj vad ont i magen man får när man slukar den på några sekunder.

stupid in love


klart det känns konstigt

men nu har jag gjort det.. eller jag håller på.
jag sitter i bj nu i min lägenhet.
alex och jag ska städa här, imorgon ska vi städa hennes lägenhet på stan.. sen ska vi flytta över mina grejer härifrån dit och tvärt om..

känns konstigt.. sådär efter 5 år. men det känns endå bra.
känns som att jag kan komma någonstans nu, skaffa mej en framtid :P
men det känns också creepy att lämna "tryggheten"/det vanliga.

aja back to städning ! :)

...

fitta vad det här känns jobbigt.

Dag 16 – Mina favorit filmer

Som sagt så gillar jag allt med Jake Gyllenhaal. Det är lite som en drog.
Men bubble boy är helt klart favoriten bland hans filmer..


Step up filmerna är ett måste i min hylla ! kanske dom mest taggande filmerna som finns !


Rocky IV, bara för att dolph äger i den !


(500) days of summer är en riktigt fin film


Disney filmer kommer alltid tillhöra favoriterna.


Felon är kanske en av dom absolut bästa filmer som någonsin gjorts, och stoic (som egentligen är ganska dålig) tillhör favoriterna bara för att den är sann och vidrigt rå.


Cocktail
är en klassiker som aldrig får glömmas

Push är en favorit som ingen nog hade kunnat tippat att jag gillar.

Skräckisar som the haunting in connecticut, barnhemmet och fragile ligger högt upp på listan. Även fast jag är lika rädd hur många gånger jag än ser dom.


Typiska girlygirl filmer älskas mest av allt dagar det inte finns någon ork till något

Filmen never back down är så älskvärd att den setts allt för många gånger, börjar nästan kännas som att jag är kompis med alla där


sen får jag inte glömma flickan från ovan och remember me. 2 riktigt starka och bra filmer


sen kanske världens sämsta film. men jag hade så sjukt kul när jag såg denna "skräck"/komedi. kan ha varit för att jag var trött.. men jag minns den som sjukt rolig fast riktigt dålig..Black sheep.







jävla skrubbsår !

skrubbsår i delar av ansiktet från helgen som håller på gå bort nu. känns som att jag flagnar. inge vidare.
menmen får väll försöka smörja mej lite extra så ska det väll snart vara bra.

ska till jobbet nu tänkte jag. pissigt trött är jag. men samtidigt ganska pigg. kommer hända en del saker i dag så det gäller att jag är pigg nu. kommer nog gå i riktiga vågor.

har lite möten direkt efter jobbet. sen blir det bj med alex. fixa fixa fixa.




Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Ångrar så mycket i mitt liv att jag har kommit fram till att det inte finns någon ide till att känna den (fast jag gör det ändå).
Kan inte låta bli att fundera på hur mitt liv hade sett ut om jag hade valt att stå upp för mej själv på ett annat sätt, vågat vara. vågat prata. vågat visa sanningen. Men jag har alltid valt att förtrycka den biten. det är ju lättare att sätta ett leende på läpparna och låtsas som att allt är okej.
fast man egentligen lägger alldeles för mycket tid och energi i ensamhet, tankar, ångest. Vad som var rätt, vad som var fel..

Men jag vet att jag är en annan människa idag. Om jag tänker efter. Jag vågar uttrycka mej mer. vågar visa vem jag är, nästan iaf. jag är trött på att behöva ångra saker. så varför inte vara halvt öppen från början? då kan jag iaf vara nöjd oavsätt eller har jag fel. Ågren kommer väll kanske krypande endå.

Men som sagt om det är någonting jag verkligen VERKLIGEN ångrar. Så är det att jag inte vågade prata med mamma eller någon annan i min närhet om vad som verkligen pågick när jag var liten. Jag undrar verkligen hur mitt liv hade sett ut om det hade kunnat förhindrats...

usch fy fan va depp det här blev då.. nu jäklar blir det en kaffe på det innan jobb :)


sen får jag ju kanske lite ångest när jag ser den här bilden och vet om hur lite jag vägde då... sen att det kanske inte riktigt var hälsosamt det är ju en annan sak. Och en annan sak jag får ångest över just nu är att jag inte är i Linköping med min syster just nu. Saknar henne ! jag behöver henne <3!

död

ja det säger ju allt

..


brottningen

drar ner till brottningen och kör ett litet pass innan nästa träning. hoppas på att få enn stund över till mamma med.
men först lite träning.

Dag 14 – Mina husdjur.

OJ!.
Som jag har nu ??

Jag har en katt.. som heter Katten. Lätt att komma ihåg. Han är väldigt läskig för han är smart..

men om man tänker alla andra djur jag har haft..ja försöker ta det från början.. Mamma rätta mej om jag har glömt någon nu ;P

Fåglar.. kommer bara ihåg nisse och ina.. och den andra färglada som jag inte minns vad hetter. sen hade vi väll några udelater. och en ara (?) under en kort tid som vi lämnade tillbaka pga allergi?

Ormar
.. fjantiga majsormar..hubbe,beda, zack.. och två till.. + massor massor av ormbebisar. sjukt många.. kändes som flera tusen ! dom var iaf lite roliga och inte alls som dom stora lata jäklarna.

Ödlor
.. en vattenagam som hetter någonting på F. brydde mej kanske inte riktigt om ödlorna.. men min syster hade några stycken och hon har fortfarande pelle kvar, en skäggagam som är riktigt cool :)

Erimitkräftor
.. dom var bara mina och dom hette dexter och deedee, men dom var inte så rolig som jag hade hoppats på. tvärtom.. riktigt tråkiga.

Grodor
.. när jag var lite var grodor det bästa jag visste. hade tre stycken klogrodor (pricken,bubbel,gurkan) och två stycke guldklogrodor (hans och greta) om jag tänker på det nu så va dom fan rätt så vidriga.

Minigris.. älskade älskade gizmo ! som vi bara hade en liten kort stund, sen blev mamma allergisk(!)

Hundar.. okej kanske inte alls mina husdjur men.. ozzy, som tyvärr är i vovvehimlen nu sen i januari. :( och ziggy, som ÄLSKAR mig :D

Katt.. hade katten tyzon förut med. men jag vart jätte allergisk mot honom.. så nu äter jag allergi tabletter för att klara av katten.

Sen kommer jag inte ihåg om jag har haft nå fler..



<3



saknar dej med mamma. kanske hinner komma förbi en snabbis senare :) funderar på om jag ska träna lite uppe på brottningen.. och då har jag ju vägarna förbi. Hör av mej så du hinner koka kaffe eller te lagomt tills jag (förhoppningsvis) kommer ;) ÄLSKAR DIG PUSS!

vill bara kunna krypa ner

åh vad jag vill krypa ner under täcket igen !
men jag vet att även om jag skulle göra det så skulle jag inte somna. Jäkla skit att jag inte kan somna om.
Eller det kanske är bra just nu.
Jag är så sjukt trött..
men ska väll kanske försöka borsta håret och så åtmninstone. Jag som brukar vara så duktig på att lägga mej i tid haha.

aja. om några timmar är det över. då har jag förhoppningsvis blivit pigg. så då blir det antingen hem och städa (alltså hem hem, inte hit hem) eller träning.

och idag tänkte jag inte vara en lika stor jävla klant på jobbet som igår. värsta dagen någonsin, eller a värsta morgonen. resten av dagen var måde helt okej och riktigt trevlig.


sån jävla bra ide !

jag och alex funderar på att bli sambosar..
ni vet. jag har ju min lägenhet i bj, min kära trea.
så vi tänkte att det kunna vara kul, hon och jag.

och om det inte blir så så vill vi åtminstone byta lägenheter.
hon har en etta på stan. vore trevligt, felet är bara att hennes etta är dyrare än min trea, gillar inte det haha.

får se hur det blir iaf :) men ser fram emot resultatet

Dag 13 – En bild på mig själv för ett år sen.


lycka

lite lustigt är det ju att om man googlar lycka så kommer de här bilden upp.
ja man skpar ju sin egen lycka så...




annars ganska äcklig bild i övrigt..

katastrof morgon men det vänder väll

okej, min magkänsla kanske har lite fel. kanske inte blev den toppen morgon jag trodde att det skulle bli.
det hände ett antal saker som gjorde det svårt att hålla ett leende på läpparna. även om jag kanske tycker att det är lite smått klantigt nu :P

1. när jag kom till jobbet så hade ugnen brunnit så alla fönstrena var öppna för att få in frisk luft och för att få ut röken.. alltså det var svinkallt att jobba i minusgrader.

2. stod och diska lite.. och slangjäveln släpper. plaskar ner hela mig och min vita skjorta.. helt genomskinlig måste jag fortsätta jobba. alla ute i matsalen tittade lite väl mycket när jag kom där med min genomskinliga skjorta slickad mot kroppen. kan ju även nämna att jag höll på frysa ihjäl.

3. ramlade på jobbet för första gången idag.. har alltid undrat när det skulle hända. tur hade jag kanske att det bara var kanske 5 stycken frukost gäster i salen just då. ramlade på ett trappsteg på väg upp. riktigt sådär framstupa framåt. nästan s jag önskade att jag hade slagit ihäl mej. men nej inte en skråma...


det enda som kanske jag hade lite tur med i dag var att det knappt var några utländska gäster (ovanligt). och dom som väl var där var alldeles för morgontrötta och inne i sig själv för att prata med en. skönt ! min syster var nämligen pigg att påminna mej om det ständiga felet jag gör varje gång gästerna frågar hur jag mår på engelska... jag vet vad man säger.. men endå säger jag fel...

en vanlig människa använder ord som - I'm fine.. men inte jag jag blir så rädd varje gång någon snackar engelska med mej på morgonen att jag säger - I'm nice. Dom måste verkligen tro att jag är självgod :P

men nu vänder det allt för nu är alex påväg hit. vi ska prata lite om en grej vi har pratat ganska länge om :P och klunka litervis med kaffe med såklart. jag har kommit fram till att man aldrig behöver sova på så sätt..




som en sån här bra dag

nu ska jag iväg och jobba. ich jag är sjukt trött. men det känns endå som en sån här dag som kommer att bli bra.
och förhoppingsvis så kommer jag träffa både cissi och alex. två av mina älsklingar :)

men först jobba som sagt. men det är ju bara några timmar. och efter lite kaffe piggnar jag till och tycker att det är roligt.trots min sjukt kassa engelska..den kan ju vara riktigt pinsam ibland. speciellt när jag inte är beredd att jag måste prata.
nu ser jag fram emot kaffe. och en bra dag :)



nu har jag hittat min perfekta tatuering iaf. dock inte den här.(fyfan!). men den är hittad nu, en av alla jag vill ha.
nu gäller det bara att se till att ha tid att göra den med. kommer ju aldrig kunna göra det innan april :( vill göra den nu ! den ska iaf vara på foten brevid min text "she found something to fight for"
kommrt bli alla tiders :)

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.



fast just där kanske jag inte har varit.. eftersom det där inte är min mamma, men..sak samma typ


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

jag oroar mej för mina val.
jag oroar mej om det jag gör är för tidigt eller för sent
jag oroar mej att jag kommer att ångra mej, jag oroar mej att jag kommer backa tillbaka till samma spår.
jag oroar mej för att inte våga det jag vill
jag oroar mej för att bara göra det andra vill...

jag oroar mig för mycket. lite för mycket. men det är inte lätt att slappna av när jag känner att allt bara faller om jag gör det. och jag oroar mej för att allt ska falla. det är ju därför jag ens byggde upp min mur från början. för att den aldrig skulle falla..

men det jag oroar mej för mest är att vara kvar när muren väl har fallit.



jobba

dags att sticka iväg till jobbet då.

hatar att vakna till klockan, man blir så trött då.

men har hunnit med det jag ska hinna med nu på morgonen iaf. så nu ska jag bara bli pigg och trevlig med tänkte jag :)
aja snart hemma igen.. då kanske jag hinner vila lite



haha jag har aldrig lagt märke till det förut, men min granne heter punga i efternamn ! och inte långt i från baguette.
haha Baguette Punga !. kom igen nu erkänn att det är kul, kan inte bara vara jag som tycker det !

alltid lika kul att komma hem

blir så trött på alla lögner

alla hjärtans dag

Nu är det snart dags att åka. strax efter fem så kommer vi att sitta i bilen igen. lycklig till en början eftersom jag trodde att jag skulle vara hemma till fem då.. men inte då.. vi ska åka med bil + husvagn idag.. kommer ju aldrig komma hem !!
JAG HOPPAS ATT DET GÅR FORTARE ÄN VAD JAG TROR !!

och det är ju alla hjärtans dag idag med.
den kommer att mysas med sten och charlotte, haha kanske inte riktigt vad jag hade hoppats. Men a det hade ändå inte blivit som jag hade hoppats. så ska väll vara glad att charlotte och sten är tvingade att sitta i en bil med mej på alla hjärtans dag mohaha ;D
åh vad jag måste kramas idag. och det skulle ju vara synd om dom två är dom enda jag får krama ! jag älskar att kramas.


alla hjärtansdags mys? kanske inte riktigt :P

lite väl nytt kanske

visst vi vet att vandrarhemmet är nytt, jättenytt allting. visst vi vet det. men dom behöver inte övertyga oss genom att ha nya fotoramar på väggen som verkligen är "nya"


lite väll ny kanske ??


så vi pimpade den lite och kolla vad fint det blev.


mini dammsugare med smak av mint



helt okej smak.. men smakar nog mycket bättre tillsammans med en kopp kaffe. tror jag har lite smått abstinens. har inte druckit kaffe på hela kvällen :P

och förutom att smaska på dom här har jag även smaskat på en massa annat.
jag har min "äta-vad-jag-vill-dag" idag.
det är konstigt vad onyttig man är när man har sånna dagar..


okej.. kanske inte har ätit så mycket av det jag köpte.. vilket är synd hade hoppats på att få i mig allt ;P.. men det blev bara en halv pizza, 2 kakor.. 2 minidammsugare, ganska många hjärtan (köpte dom fast jag tycker stjärnorna är gooare... men hjärtarna är ju sötare) 2 browniesar som är sjukt gooa.. naturgodiset har jag inte ens rört.. besviken.. är ju meningen at jag ska frossa, imorgon är det ju försent..

och jag glömde det viktigaste. det jag vill ha jämt jämt jämt.. en semla ! fatta vad gott !


vänskapsband

vi sjunger.
melodin går nana na nanana nana na nanana aa ni kanske fattar eller inte.

charlotte(a) hon är en POTTA
fia hon är en FIS
det är det som får dom att matcha när man klämmer en skit.

och nej. jag har alldrig påstått att jag är trött just nu.


och charlotte sjunger
FIA hon är en MÖÖÖRT
som har simmat BÖÖRT

jag vet inte vad hon menar med det, men jag är ju fisk.. men jag tvivlar på att det handlar om det.. jag tror att hon är lite pömsig.



renlandet

helt ärligt så ser man jäkligt mycket renar här.
vi har sett kanske tio stycken.. det är väll fan mycket på en helg ?? eller hur många har ni sett ?
och två älgar.
undrar vad vi ser imorgon när vi ska hem..




35 minus grader

minus 35 visar termometern här i gällivare, vill inte ens veta hur kallt det var upp i kiruna när vi åkte därifrån. bara att gå från parkering till affär (50m) får en att tro att man ska hinna frysa ihjäl på vägen.



blev pizza för våran del idag iaf. min pizza innehöll såklart ägg, lök och bacon. vad annars?? pizza utan det är ingen pizza ! charlotte tog en bolognese. Men lite sugen att käka en rulle blev man när man såg alla godheter dom hade. men då skulle jag väll bara få tillbaka mitt tonfiskrulleberoende (kommer ni ihåg när det var istort sett det enda jag käkade :P)

norrländska elit brottningarna

Morgonen började med lagomt mycket ryggont från att ha sovid på madrass på golvet inlindad i en strypsäck eller jag menar såklart en sovsäck.
Väl på tävlingen så sprang jag iväg på ringormskontroll och invägning. vägde 3 kg under vikten. 3 kg tillgodo. fan det är fail det ! vilket innebär att antingen käkar jag upp mej eller bantar ner mej till vikten under innan nästa tävling..

invägningskortet:




Första matchen gick väll sådär. jag parerade bra.. hon lyckades ta några en poängare här och där.. men jag hade helt total black out, jag försökte ingenting. jag bara parerade för att inte släppa fler poäng.. glömde helt bort vad brottning var. får ta henne nästa gång ;) förlorade med 2-0, 2-0 (förrsta,andra perioden).. det enda jag lyckades åstakomma var att slå upp läppen på henne. jag i röd trikå.

nu massa bilder från första matchen:



Andra matchen gick betydligt bättre. Fast jag själv tycker att det var bättre motstånd. Första perioden slutade 4-3 till henne, men andra perioden så lyckades jag. 6-0(teknisk öv.) fall.
alltså vann jag på fall. men kanske ska åka upp till hennes brottarklubb en vecka och köra med henne där så att jag får bra motståndsträning. skulle vara riktigt kul. stog och pratade med hennes tränare om det. så snart jag kan :), och nu en massa bilder från matchen. jag i blå trikå




charlotte var min coach under dagen. gick ju ganska bra för att inte kunna något om brottning. roligt att hon var med. det enda som var lite synd var ju att jag inte kunna få nå tips och synpunkter om min brottning och coaching under matcherna.och det är alltid bra att ha eftersom man inte alltid gör som man kanske borde.


jag och favoritburken


Fick två priser iår. Dels min silverpeng, som jag tycker är så charmigt för norrländskan. alla andra tävlingar har pokaler eller medaljer. men norrlänskan har en peng. den är så söt , trots att det bara är silver ;P
och det andra priset är en sjuårsmärke. eftersomjag har deltagit i sju norrländskor.



blev även en proteinshake så fort jag kom hem till vandrarhemmet.



ungefär så ja


2 kg under...

...just nu.

ligger på min lilla tunna madrass nu. i ett kallt litet hus. ska sova i sovsäck. usch och blä för sovsäck ! men de ska väll funka det med.
är så sjukt trött. det känns som att vi inte har gjort någonting annat än att åka omkring. och när jag väl vilar så ligger jag på en tunn madrass i vetskap om att ryggen kommer paja tills imorgon.
det är så mycket ljud här. vill bara ha det tyst lungt.. lite musik i öronen fixar väll det mesta..

fast jag har ju en massa skit på mp3n nu med eftersom jag tog med alla "tagga" låtarna jag blev tipsad om. så iblaand hoppar jag till och undrar vad det är för oväsende jag hör i lurarna. men jag tänker försöka lyssna på hela låtarna någon gång under resan det är ju bara några låtar.. 7 kanske.

kanske ska läsa lite bok nu.. mitt nya jag - sophie kinsella, älskar hennes böcker ! eller kan man lägga sej och sova halv åtta ??



dumt låtval

har haft en låt på hjärnan hela dagen. bara för att jag lyssnade på den på mp3n i bilen upp hit.. och det är bara en fras som sätter sig på hjärnan.
och kanske inte den roligaste när man kommer på sej själv med att sitta och sjunga den mitt bland folk..
if you wanna fuck me I wont say no
som sagt.. kanske inte sådär jätteroligt att göra. jag har skämt ut mej tillräckligt idag nu.


brottning

SITTER I HALLEN MED CHARLOTTE OCH TITTAR På BROTTNING. VI VAR NYSS EN SVäNG På STAN. KöPTE LITE GOTTA TILL IMORGON. HAR FORTFARANDE INGEN KOLL På VIKTEN. MEN VA KAN JAG GöRA åT SAKEN.. HINKAR KAFFE GöR JAG, CHARLOTTE TYCKER INTE OM KAFFE HON äR KONSTIG. LITE TRöKIGT ATT TITTA På BROTTNINGEN IDAG. äR BARA SMåTT... BöRJAR BLI NERVöS FöR IMORGON NU. JAG HAR JU INTE BROTTATS På SJUKT LäNGE. FåR JU BARA TRäN NELLIE HELA TIDEN, 50KG LäTTARE äN MIG. KUL.... Så JAG VET JU ATT JAG INTE äR I DEN FORMEN JAG BORDE OCH DET GILLAR JAG INTE. AJA, JAG TäNKER IAF KäMPA HUR DET äN SLUTAR FöR MIG IMORGON. MEN NU EN PåTåR På KAFFET..OCH HELT äRLIGT VET JAG INTE HUR JAG GöR MED MOBILEN FöR ATT Få SMå BOKSTäVER.

från norr till ännu nordligare

charlotte sover fortfarande.
men ja har varit vaken ett tag. vi åker inte än på några timmar. hade vart så skönt att sova lite till. men det kan jag ju självklart inte. försöker att vara tyst. packar lite.. tänkte snart gå ut från rummet, frukost, kissa,borsta tänder och hår.. ja ni vet. morgonrutiner.

vi ska lämna vandrarhemmet i gällivare idag. för vi ska vidare upp till Kiruna. tar ca 1½ timme härifrån. så det är ju ingenting. men däruppe kommer vi inte få sova lika mysigt som vi har gjort här.
lite tråkigt tycker jag.eller min rygg tycker det. jag gillade den här sängen :)

idag ska vi iaf titta på brottning. jag ska inte brottas idag. jag ska brottas imorgon. men det hade vart skönt om jag hittade på en våg någonstans. vet att jag väger ca 2 kg under vikten.. men nojig ändå blir jag. imorgon kommer jag säkert ligga 3-4 kg under vikten.. och det är inte bra. måste äta.
och charlotte ska få plugga på hur dom på stolarna beter sig ;) hon är så jäklans gullig som följde med mej upp.
eftersom klubben svek rätt rejält i sista stund. men nog om det.
charlotte kommer att göra ett super bra jobb.


alltså helt jäkla seriöst.. jag tycker att den här bilden är creepy ! ser ni skuggan?? ser för fan ut som min själ bara kliver ur mig. aja det kan den gott och väl göra ett tag, den får åka på lite semester :)

vet inte varför



hittade rätt coola nappar idag. var nästan påväg att köpa dom. men sen kom jag ju på. jag har inga barn så jag kan ju inte köpa dom heller.

gymmat, bastat, duschat, rakats,myspys

vi hittade ju på ett gym här på vandrarhemmet vi bor på. det va ju ganska bra tyckte vi eftersom vi kände att vi behövde röra på oss lite. + att jag var ju ändå tvungen att göra mina dagliga 200 situps.. blev 400, kännde mej tvungen att göra fler. sen blev det ju lite plojjigt också.

charlotte satt typ och cyklade hela tiden. fattade inte hur hon orkade. var ju en sån konstig cykel hon trampade på.

blev en massa retard bilder. men det bjuder vi på. till en viss del iaf.

aa och just det.. det var ju ganska tur att vi var själv på gymmet. annars hade jag inte gått in dit. eftersom det enda jag egentligen kunna träna i var en brottartrikå.. kändes inte riktigt okej. kändes inte okej alls.

men en bra sak.,idag har det kännts helt ok i huvudet. bara "vanlig" huvudvärk och lite tungt huvud. det går framåt. så på söndag borde den klara några smällar :)



någon som vågar utmana mej ?


ja bilden talar ju för sig själv... så... vem vågar utmana the champ så att säga ?? ;)jag vet, jag vet, jag är bäst..
ingen vågar jag vet..




okej. jag erkänner. kanske inte va så bra som jag hoppades på.. och den där pilen längst ner kan vi ju bara låtsas att harr suttit där hela tiden.

...


vårat rum


vet inte om det syns så bra.. men den här skyltdockan har mustach.. en blond sne mustach.. fint


jag troddeatt jag hittade en genväg hem till hotellet när vi hade vart ut en sväng.
men bittert fick jag vända tillbaka när jag insåg att jag ramla igenom nästan hela högen. hade snö till armhålorna. blött och kallt. jag gillar inte snö.
när det är kallt ska man ligga under ett varmt täcke och mysa med gott.. men gymma funkar ju det med.

bil till gällivare


hihi charlotte såg så söt ut när hon låg och var helt slut.


bilkitt för att överleva ett halvt dygn i bil:
1. Kaffe (fler än en kopp)
2. Mackor
3. Vatten
4. Skrivbok
5. Musik
6. Allmenacka / extrahjärna


och självklart är det självaste jake som pryder min mp3... funderar på att ge upp min cruch på honom. alla verkar ju ha blivit galen i han bara för att han är bio aktuell. :P

kan dom bara låta mej vara?




det var riktigt soligt på väg upp hit , riktigt skönt :)

1 timmes sömn, sova överskattat?


charlotte har muterats pga sömnbrist. härmed sitter tuttarna bakochfram. tur det. storbröstade borde inte få ha tuttar !


försökte vara nyttig med lite gröt nu på morgonen


men det är då fan inte en enkel match när man är en zombie


har frsökt att lära charlotte på ett ungefär vad hon måste göra sen. stackarn har aldrig sett en match och nu ska hon coacha mej ;) hon kommer vara super !!


nu ska vi sticka iväg. blir upp till gällevare idag. hörs !

min myspys natt

sitter här hemma hos charlotte, med min lilla mini i famnen som jag knapprar för fullt på... datanörd som jag är.

jag vet inte om jag vågar sova.. ska åka klockan halv 6. somnar jag nu vaknar jag aldrig ungefär.

längesen jag knapprade på den här datorn. hittade gamla bilder från tunisien 2009. va smal jag var då ! vad hände..? förutom att jag började träna igen? fan måste sluta träna !

ne nu ska vi titta tv.. och försöka hålla ögonen öppna. försöker vara glad.




Några taggatill låtar (enligt mej) som jag kommer att tagga till

adam lambert - if I had you
adam lambert - entertaiment
bob-magic
bullet for my valentine - breaking out breaking down
dead by april - what can I say
dead by april - I made it
kevin rudolf - I made it
monarken - superhjälte
rihanna - hard
tinie tempah - wonderman

men nu orkar inte vi vara vaken... väck mig gärna imorgonbitti !! jag ska åka som sagt kl halv 6.. måste vakna kvart i fem (04.45) hopppas någon väcker mej då iaf. typ mamma om du har vaknat.. tvivlar. men ring och väck mig ! annars blir det inge kiruna

klart man blir frustrerad!

kommer ner på träningen idag.
ordföranden i klubben kom på en gång fram till mig - frågade om jag kunna ta nybörjarträningen på måndagarna några veckor frammåt, jag sa att jag skulle tänka på saken. han vänder sej om igen.. då fråga jag. när åker vi imorgon...det jag får till svar är - det blir inget.

klart jag blir arg. var längesen jag såg fram emot en tävling. var längesen jag tävlade. trots att jag inte känner mej i form vill jag ju dit. men eftersom klubbens andra deltagare inte hade någon i sin vikt blev det "för dyrt".
oj vad jag har bråkat och tjafsat. inte likt mej.

tillslut gick dom med på att jag skulle få åka. men helt själv.. MAN MÅSTE HA NÅGON SOM SITTER PÅ STOLEN ÅT EN..
men jag gick med på det. så helt plötsligt så fick jag ha med mig coach daniel.. det dom inte vet (och antagligen kommer bli arga över) är att daniel inte ska med.. utan charlotte. behöver en flicka i mitt sällskap, en bra vän.

jag vill inte skriva mer om hur jag tänker om klubben nu. men...


träning

snart träning.
ska försöka träna iaf. ramlar huvudet gör så får det väll göra det.
känner mej så ur form för brottarmattan så det är sjukt.
blir nog bara brottning idag.
för varken jennie eller uffe ska dit. och jag tycker inte om att vara ensam tjej. alldeles för feg för det.
fast så blir det ju på brottningen med. men det är en annan sak. för brottning det kan jag.

efter träningen blir det hem. packa packa packa. fixa med allt. speciellt musiken i lurarna, viktigast ! så har ni nå tips ?? favoritlåt? kom igen.. ja behöver något att tagga till ! tipsen jag fått hitills är så långt bort från mej man kan komma känns det som.

Och kanske viktigast.. hitta trikåerna som ligger någonstans :S

!!



någon som vet vart man kan hitta liknande shorts någonstans ? dom är ju helt underbara ! skulle behöva ett par shorts att träna i till sommaren :)

frukostmys och filmstund

känns som att jag ha druckit litervis med kaffe idag.
kommer väll resultera i ännu en sömnlös natt. menmen. huvudsaken det är gott :P

imorse kom madde över hit. typ vid åtta. vi tittade på step up 3. åh vad vi har längtat. fan vi har väntat över ett år på den filmen. kanske två ! sexigt med folk som kan dansa. bra var den, som väntat.
bjöd henne på frukost. gjorde lite våfflor åt henne, medans jag åt min gröt och två teskedar jordnötssmör.




och vid tio kom min underbara cissi förbi en sväng, pratade en massa skit och klunkade kaffe. alltid lika underbart att träffa henne.

nu tänkte jag fortsätta min otroligt slappa dag genom att.....börja packa.



Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

riktigt stekhet idag.. ;)
men kanske borde fräscha till mej och försöka ta mej och träna idag nerdrogad på en miljon alvedon.


Abs-dieten

Går som sagt på abs-dieten nu.
tänkte försöka göra det dom närmsta veckorna.
och det som gör det så himla värt är att man har en "fuskardag" i veckan då man får äta vad man vill.
passar mej utmärkt ;)

en annan bra sak är att jag tvunget måste äta 6 mål om dagen. passar ett matvrak som mig. 3 mellanmål och 3 mål. fint.

och det som kanske är det bästa är att den heter Abs-dieten av en anledning.. ABS! jappjapp. nu ska kroppen trimmas och shapeas !

Det negativa är väll kanske att allt inte smakar sådär fantastiskt gott... som tex äggröra gör... och vissa saker är så fruktansvärt äckligt så jag vet inte om det går att vänja sej vid ens.. men det ska gå ändå. tack vara fuskardagarna ;)


frukost.. sjukt äcklig smoothie som bara smakar havre och .. ja äckligt var ordet


mellanmål1.. havregrynsgröt (finsk såklart!) och två teskedar jordnötssmör. har vant mej vid gröten nu.. och jordnötssmör kanske är det bästa som finns ju. mumma !


lunch: kalkonwrap... inte så mycket mat det inte.. men gott är det :P


mellanmål2..samma som frukost. och ett rent helvete att svälja ner


middag.. den ser inte så inbjudande ut. men det är gott. kalkon,bönor, chil, tabasco och lite annat skit. bränner fint på tungan.


kvällsmat.. det bästa. proteinshake med några msk blåbär. äts med sked för mer mättnadskänsla

Men nu längtar jag tills min fuskardag så att jag slipper äckliga smoothis.

filmlycka !


lite smått överlycklig att jag äntligen har fått hem step up 3. som jag har längtat. nu måste jag bara vänta på att jag och madde kan tajma in en stunf tillsammans eftersom jag inte får titta på den innan henne. a deal is a deal hur jobbigt det än må vara.


blev även ett par "jag är sjuk/har inget liv" filmer. passar ju perfekt nu när jag är totalt handikappad känns det som.

kattäckel !



Det här är min äckliga katt katten. ibland kommer jag på honom med att "suga" av sig själv, som här. jag blir inte glad då. jävla äckelkatt. han har blivit könsmogen. jag gillar inte det. det var bättre när han var liten och oskyldig.



såhär kul har jag idag när jag inte tränar,, jag bloggar om min katt.. hmm jadu.

?

funderar på att kapa bort huvudet

disneyklassiker nr 50



har hört att den här ska vara riktigt bra. jag vill se den !! någon som vill se den med mej ? :)

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

jag har inte en bästa vän. jag har flera. vad gjorde jag utan alla mina underbara?
Dom är guld värda och ett liv utan dom är inget liv som jag vill leva.


charlotte och jag

jag och charlotte


madde och jag


cissi och jag


jag, syster emma, syster palle - älskade älskade systrar ! <3

ett utrdrag av några som betyder väldigt mycket för mej.


dumma dumma fia

ja jag vet. jag får skylla mej själv. jag visste mycket väl att jag inte borde/kunna träna.
Mycket riktigt.
jag försökte. blodsmak i munnen, yr, näst intill svimfärdig.. sjukt illamående. så trött.
allt jag vill är att få gå och sova.
men NÄÄ det får jag inte. får inte sova själv. så nu måste jag vänta på att daniel som inte ens har slutat jobbet kommer. och han har en timmes resetid när han väl slutar !
jag måste sova !
ska upp tidigt. vill lägga mej nu. va kan hända. varför får jag inte sova själv för ?

Jag blir irreterad. varför.. hur kunna jag vara så jävla klantig.


brottning

sticker iväg till träningen och prövar. går det inte så går det inte.


Haha, hittade gamla bilder från långt tillbaka. jag vann den här matchen, vann hela tävlingen. och i tidningen hade jag en helsida med stor rubrik " Sandvikens Brottarprinsessa" och så vitt jag vet har det inte kommit någon och tagit över den tronen än ;)

om jag va en kille


för jag får en känsla av att det inte skulle se lika bra ut på mitt bröst

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag har en fruktansvärt dålig vana jag önskar att jag inte hade. Och jag önskar ingen annan den vanan.
Jag klarar inte av att tro på mig själv, jag kan aldrig tycka att jag gör någonting bra. För tänk om någon annan inte tycker att jag har gjort det bra så tycker jag det själv. Då.. nää. det är lättare för mej att inte våga tro på min förmåga. Det finns typiska saker jag vet att jag borde tycka att jag själv är bra på. men jag kan helt enkelt inte.

En sak vet jag att jag är bra på, och det är att alltid se ner på mig själv. jag är jätteduktig på det. men jag tror inte det är speciellt hälsosamt för mig. visst man ska se allt med ett kritiskt öga. men lite självkänsla hade inte skadat.

...det är en dålig vana jag önskar att jag inte hade.


hjärnskakning

5 minuter innan jag sprang iväg till jobbet så slog jag i skallen i badrummet. det rann blod ner i pannan på mej. och ja svär att hade det inte gjort så förbannat ont hade jag nog strypt katten.
jobbpasset tog jag mej igenom med yrsel, illamåeende och förlorad balans.
väl hemma igen var det första jag gjorde att spy.

Jag har aldrig haft såhär ont i huvudet. eller jo det har jag antagligen eftersom jag spräckte skallen mot en vägg när jag var liten.
det här är bara ett litet sår som jag har nu. men det har gjort sitt det med.
mår inte alls bra just nu. vill sova. men har blivit tillsagd att det får jag absolut inte göra.


jobbdags

nu ska jag iväg och jobba.
släng i mej dagens första mål :smoothie, riktigt vidrig såan. men rejält med nyttigheter. men smaken av havre lämnar nog aldrig min gom.

Blir jobba idag, onsdag, torsdag och antagligen fredag. fast jag hoppas att fredagen blir ledig så att jag kan ta det lungt till helgen. skulle vara lovely !

Och idag efter jobbet blir det städning, fix inför helgen och träning. jepp jepp.


måndag kväll



igår kväll stod MMA på listan. Körde med Jennie igår. Kändes bra. peciellt eftersom vi körde sparkar och slag. helt seriöst jag vet inte hur många FELsparkar jag gjorde. haha och hårt (för att vara jag) sparkade jag med. helt uppsväld på foten. som alla nog förstår så sparkar man inte med foten.
men i slutet fick jag in ett par hyggliga tror jag. men det var vör att jag hade så ont i foten det haha :P
riktigt härligt pass var det. och man fick svettas en hel del. lovely ! jag älskar att svettas ! (när jag tränar)
i slutet gjorde vi även 100 situps. så jävla typiskt. jag som redan hade gjort mina 200 för dagen, annars hade jag ju bara behövt gjort 100 själv :P


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 3 miljon:-.

En miljon är mycket pengar. Men det är ändå inte sådär jättemycket pengar.
Dom kan ju spenderas ganska fort om man vet vad man vill göra.
men jag skulle lägga ut ca 700.000:- - 1.000.000:- på radhus, jag skulle ta körkort plus att jag skulle köpa två bilar, riktigt fina bilar. en varsin till mig och daniel. ja för så snäll är jag, eller menar. så snäll skulle jag vara om jag fick 3 miljoner kronor. Han skulle helt själv få välja bil såklar med.

det skulle läggas pengar på träning. ett måste skulle vart brottarmatta i källaren, och en massa annan utrustning.

en hel del pengar skulle spenderas på mig själv. därav så skulle jag fixa tänderna. ca 500.000:-. skulle slipa till näsan på samma gång. kostar ju bara små pengar med miljonerna.

och får absolut inte glömma. radhuset ska ju inredas med. där flög det pengar med.
så.. ja det går fort att spendera miljoner.
men det skulle även räcka till några resor med trevligt sällskap. och lite i spara bössan med.

3 miljoner är inte så mycket pengar när man har saker att lägga det på... rubriken hade väll kunnat vara: va hade du gjort om du fick 100.000.000.



six feet under


Bolt - 48


Köpte bolt igår. har helt bara sådär kommit på att jag vill samla på disneys klassiker som just nu ligger på 49 stycken filmer. + trassel snart som blir deras nr 50. och inom loppet av två år så kommer det att vara 52.

felet är att jag kanske inte borde sagt att jag har börjat samla. för jag har bara tre än så länge haha :P
för dom jag har på vhs från när jag var liten.. dom gills inte.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Har alltid haft ett svar på det.
Långa, smala och muskulösa - för där passar daniel in. och ex. jude law.. fast jag vet inte om dom är så jättelånga.

Töntar
- Även där får daniel plats, och där kategoriserar jag även Jake Gyllenhaal. Kom igen.. hans jobb är att spela någon annan. hur moget är det? ;)

Kampsportskillar
- jag gillar killar som tränar. mmm mums ! och kampsportskillar har dom snyggaste kropparna. och även där passar daniel in tillsammans med andra snygga kampsportare :)


Men Jake faller jag lite extra för, han är ju trots allt min blivande man


när jag var mindre var sångaren i Maroon5 en fivetoastare! men nu. njae. men absolut inge fel heller

Veckans träning

Måndag: MMA + 200 situps

Tisdag:
Brottning + 200 situps

Onsdag: Funktionell träning + SW + Tränare brottning + 200 situps

Torsdag: Brottning + 200 situps

Fredag:
200 situps

Lördag: 200 situps

Söndag:
200 situps


musik

försöker komma på bra musik att tagga till till.
mp3:n måste vara fullproppad med massa gotta när jag åker och tävlar i helgen :)
så om ni har förslag så proppa gärna på med komentarer.

kommer ni inte på någon tagga till låt så kan ni ju alltid skriva en favoritlåt eller annan bra låt ;)


Melodifestivalen del 1

Tönt i all ära, men jag gillar melodifestivalen. Vare sej det är bra eller dåliga låtar.
Och igår var det dags igen.
första deltävlingen igår. och såhär tyckte jag :)


trökig, det verkade vara en låt med fart i, men den kom aldrig riktigt igång. och den var så tyst. texten var helt okej, men det var helt fel i typ av låt. ingen höjdare.


jag gillade den här helt okej mycket, nästan andra chansen mycket. men texten??!! den var hemskt dålig. och jag tycker att texten ska vara det bästa i en låt. men den kommer spelas mycket på radion..


jag tyckte att det här var hemskt dåligt !


hemskare än hemskt !


haha gillade det här som fan. man blev så glad. och sen.. hur snygga är inte tjejerna !!


gillade hans låt. texten var gullig. lite barnsligt gullig. kommer inte ihåg låten nu. men jag vet att jag gillade det. sen att han såg ut som ett riktigt helvete var ju inte direkt till hans fördel.


en typisk låt man bara kan sitta och lyssna på. den är fin men inget jag gillade speciellt mycket ändå. men den var fin.


hur mycket man än må ogilla danny så var han grym igår ! älskade den här låten det enda jag kan komma på att jag hatar är att jag inte kan få tag på den fören efter finalen. det suger. hade den åkt ut hade jag kunnat lyssnat på den nu ! jag vill höra den ! skitbra !

frukosten

har kommit hem från frukosten nu. och jävla va mätt jag också är haha.
Jag och kerstin (som jag jobbade med idag) hann med att äta frukost inte mindre än två gånger idag. tackar man inte nej till hur som helst.

linda bengtzing var där idag med, hon åt som alla andra.. jävla bra förbränning hon måste ha. och riktigt trevlig.
var lite annat folk där med, kändisfolk.. vet dock inte vilka. men mestadels så var det väll dans och crew folk där.

trött nu. som alltid efter att ha jobbat.
nu ska jag vila. har ont i magen efter all goo frukost :)


Söndag

söndag idag. borde göra mej klar för jobbet.
sovmorgon idag iaf. skönt.

fuskade med min diet igår med :P tänker göra det idag med. och jag tänker inte må dåligt över det. jag klarar ju min brottarvikt iaf. så? Plus att jag har alldeles för dålig pli på mej själv för att börja dieta igen den här helgen. mest för att jag har hittat en annan die som jag tror passar mej bättre. typ samma saker man äter, oftare, mer lätt lagat (trött på att konstant stå vid spisen när jag inte tränar eller jobbar), gynnar musklerna och lövar synliga magmuskler. lets go ! eller a imorgon då. så idag blir det förhoppningsvis njuta av äggröra och bacon på jobbet. ibland är det bra häreligt att jobba med frukost ;)

Drömde även världens vidrigaste dröm. Och det slutade med att jag sa upp kontakten med mamma. usch ! som tur är så vet jag att varken drömmen stämmer eller att jag kommer säga upp kontakten med mamma. men fyy fan va äcklig drömmen var. va helt förstörd när jag vaknade.

när jag har jobbat klart så tänkte jag försöka njuta av dagen ? var så skönt igår att slappa med film och melodifestival :)


tänk att ha dom där tatuerade på låret :)

köpte filmer idag


Allt är så mycket jobbigare när man har ont i huvudet

Saker jag borde göra:
* rensa min garderob
* fixa musik till mp3n
* sortera tvätten
* tvätta
* städa
* laga mat

Saker jag gör:
* ingenting har sjukt ont i huvudet. men maten ska jag börja med. och tvättiden börjar om ett par timmar.

Saker jag vill göra:
* Se film
* Hugga av mitt huvud

Saker jag gjort:
Vart till valbo och köpt ett par filmer samt lämnat tillbaka ett par byxor


Lördag och jag är ledig ;)

ska ta vara på den här lediga dagen :)
med det menar jag.. lata mej så mycket som möjligt ;)

blir snart en långdusch ! härlich !, sen ska jag in till valbo och lämna tillbaka skitbyxorna som bara höll en endaste träning, eller den höll inte ens första träningen.
och lite andra ärenden.

sen blir det bara hem, ta det lungt, tvätta, färga håret och städa osv. känns som att det ör syslor som blivit lite sidosatta senaste tiden.

har nyss tryckt lite frukost med. (tabletter) + kaffe + 2 ägg + äpple med kanel + havregrynsgröt med kanel.
var riktigt mums mums. känndes bra efter gårdagen


och inte var jag sämre än att jag gjorde iordning frukost åt daniel med.
men han fick yoghurt med kanel och hjärtpuffar + äggmacka + leverpastejsmacka + creme bonjour macka + saft.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Jag vet inte vad jag ska svara. såklart jag vill vara lycklig. såklart jag vill ha massor med oändligt av pengar. Såklart jag vill vara bäst på allt,såklart att jag vill ha barn, såklart jag vill bo i radhus med man och barn.. och såklart jag vill ha rättvisa!, men den rättvisa jag vill ha kommer aldrig komma. Den rättvisa jag vill ha kommer aldrig att existera. ingen idé att jag ger det en tanke.
men trots att jag gallrat ut så finns det så mcyket jag vill ha. Körkort, magrutor, självkänsla.

jag har ju klarat mej utan det mesta. så det är något jag vill ha mer än något annat just nu så tar jag körkort. om jag får bil med såklart. jag skulle bara köra. Inte se mig om. Bara vara.



Jag vet att jag ser jävligt bra ut naken !

Klart det känns förjävligt att jag inte bara fuskade i dieten, utan att jag totalt krossade den med en rejäl frossar dag igår.
donken mat, kakor och chips. kvällen avrundades med frysta bär, bara för att få någon som helst lättnadskänsla i magen. min mage är sjuk just nu. och det värsta. jag njöt inte av det. jag bara åt.
men.
va gör väll det?
ja jag har gått upp lite av det jag gick ner. ja jag kommer inte ha en trevlig dag på toa idag. men jag vet hur dom nya chipsen smakar nu. och jag vet att jag egentligen rent kilomässigt inte behöver dieta.

jag känner inte att jag måste gå på diet, jag känner att jag vill. och det är en extrem skillnad. alla trampar snett. bara upp på banan igen (innan jag byter diet till en liknande men för mig kanske bättre)



dietfuska??

funderar på att fuska i min diet.. vet inte ens om jag orkar dieta längre ;P
det är jobbigt fan. trots att jag äter mig mätt och äter gott så är det inte det jag är sugen på.
Jag är så ortoligt sugen på donkenmat + kakor.
tror fan det blir fusk. ;)

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål, drömmar och önskningar.. Det är ju helt olika saker.
Dom ligger knappt i närheten av varandra ens. därför börjar jag med mina mål.

Mina målkort sikt är att få kroppen jag kämpar för, jag vill komma i min brottarform jag vet att jag kan vara i samt så tänker jag bli bra på MMA, eller lära mig åtminstone,jag sa ju faktiskt kort sikt. På längre sikt (men inte allt för lång) så har jag som mål att ha ett fast jobb med bra inkomst, gärna på en båt ute i havet. Bilda familj. Bo i ett radhus. Och vara grymt bra på MMA ;)

det är iaf en del av mina mål..



Mina drömmar..
där kan det spåra rejält ;) men dels så kommer jag ju att gifta mej med jake Gyllenhaal. Jag är en berömd skådespelerska. Jag blir olympisk mästare i brottning och varför inte gymnastik och höjdhopp? Jag har obegränsat med pengar.

Mina önskningar... Vinna obegränsat med pengar, vara lycklig. Vara duktig på det jag gör. Klara av att ta rätt beslut. Gå tillbaka i tiden och förändra, eller åtminstone kunna glömma och förtränga.

När var jag ledig sist?

jag har tappat räkningen. men vad gör väll det.
Jag får ju jobba. det är skitbra. jag är skitglad. men jag är även skittrött. känns som att jag kommer säcka ihop på jobbet vilken dag som helst.
Idag är det fredag. tror inte riktigt att det var fullt hotell. men ändå mycket folk.

Bara bita ihop och köra.


vill så gärna ha nya brottartrikåer !! trött på dom jag har ! vill ha dom här. Någon som känner att dom vill lägga ut ca 1800:- för ett par nya brottartrikåer? skulle bli jätteglad ;)

---

vart ingen MMA för mig idag. fanns faktist tre förklaringar till det, sen kanske inte någon av dom var bra men.
1. jag tycker att det var jobbigt att veta att ingen annan tjej skulle vara där, jag känner mig fortfarande för ny. 2. Har skitont i mitt smalben 3. jag kännde att det vore smart med att vara på hela brottarträningen så jag skulle få ut den mesta brottningen tills nästa helg..

ja är sur nu.
det blev inge brottning alls. eller jo jag fick brottas lite med nellie, 20kg.. a just det 20kg. jo men det var ju just därför jag tränade på den där träningen.
känns inte bra.

hahaha, jag dog lite :)


klart man blir glad



Läste mina tränares blogg igår och helt plötsligt så läste jag om mig själv.
riktigt roligt. så nu tänkte jag att eftersom dom lovordat mej så får jag väll bevisa jag då. måste bara förstå lite mer. In på youtube och kolla grappling nu då !

Roger och Mia

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

sommar, sommar, sommar ! behöver jag ens förklara? Någon som har någon invändning mot det ?

Men om det krävs en förklaring så ska jag ge en förklaring. Jag gillar att vara lättklädd. jag gillar att bara kunna dra på mej ett par korta shorts, snöra på sig en bikini och gå ut i solen och mötas av varma strålar mot min hur.
Jag älskar doften av bränd hud då man varit ute i solen för länge, jag älskar doften av solkräm, jag älskar doften av blöt asfallt efter att det har regnat. det finns så mycket dofter att upptäcka och njuta av.

Och att höra vattnets vågor skapar ett lugn hoss mig. På sommaren behöver man inte veta vart man ska. man bara är.
Jordgubbar, smultron, kärlek. allt finns på sommaren. och det är hett. brunbrända ben. mörkbrända läppar som fått alldeles för lite fukt. lättklädda pojkar. långa promenader i sol.

springturer.

allt är bra med sommaren. jag blir nog fortfarande lite som ett barn när det är sommar. jag älskar att springa barfota så att fötterna blir alldeles svarta. jag älskar att rulla min blöta kropp i sanden innan jag rusar ner i vattnet igen.
Jag älskar sommaren. För det är bara den årstiden som jag kan känna mej fri.

sen får man inte glömma att nakendopp och nattdopp är det bästa som finns. det är ingen sommar om man inte gör det.

sommar, åh vad jag längtar till sommar. massa sommar minnen blommar upp. och för en gångs skull är det nästan bara bra minnen som kommer upp i mitt huvud.


studenten-09

bästa klassen - 09

es - sandra, ta - jag, mu - louise 3(som inte syns än för hon hade inte hunnit dragit upp) - malin - estamu3

-09

tunisien -09

rhodos -10

strandmys med bästaste Ana -09

matdags me dfinaste charlotte -09

sandig rumpa -09

-09

sista doppet -09


supermellis



sittr och mumsar på favoritmellanmålet just nu.
lättkesella + blåbär + sötmandel
supergott !
tar bort sötsuget med, vilket kan behövas eftersom jag var supernära att köpa en pigall på enen, jag vet inte ens om jag gillar dom.

jobb

från början var det tänkt att jag skulle få långhelg. vara ledig fredag, lördag, söndag och måndag.
men igår frågade chefen mej om jag kunde jobba fredag. jag sa ja. en timme senare frågade hon om jag kunde jobba söndag, jag sa ja. ledig lördag och måndag verkade helt okej med ledigt.

idag.. chefen frågar mej om jag kan jobba lördag med, jag sa ja. Jag är ju ledig på måndag iaf. just nu.

Och jag är väldigt tacksam att jag får så mycket jobbdagar där. absolut. kunde inte vart bättre.


jag är sååååå trött !
men jag tänker bara vila mej iform till kvällens träningar, bara ta det lungt. Sen dubbelträning ikväll. och sen blir det nog vilodagar av resten av veckan. lite energi sparing får jag då allt ta !




det här är jag just nu


det här är jag om jag inte är ledig måndag

efterlyses ! - mobilt bredband nästa helg



Någon som har ett mobilt bredaband jag kan låna/hya nästa helg ?? kommer få panik om jag ska vara instägnd på ett tåg i arton timmar utan att kunna knappra på datorn !
Hör gärna av er ;)

godmorgon solstrålar !

idag känns det som en riktig pissdag från min sida !
ska iväg och jobba nu snart, och har feber tror jag. inge vidare. och är rätt säker på att det bara är feber för att jag inte hunnit vila kroppen eller sinnet.

men som sagt snart iväg och jobba. fullt hotell idag med, som vanligt på torsdagar.
så även fast det bara är några timmar så känns det som ett riktigt marathon man springer.
eller a kanske inte med tanka på att jag inte kan sprina en mara.

När jag kommer hem ska jag försöka vilsa så  gott det går. kanske titta på en film och bara ta det lungt. med mej själv. så jag kan slappna av. sen ikväll har jag dubbla pass träning. MMA + Brottning.



Hittade en snygg tatuering. Hur snyggt är det inte med en text på baksida lår. Jag vill ha ;)

3 träningar

helt slut i kroppen. har kört tre träningar idag (eller 2 träningar + brottats med småflickor)
jag är verkligen glad att jag hoppade över gymandet. men fan va mör och goo jag känner mej i armarna nu :)

första passet var funktionell träning, bra uppvärmningsträning.
Andra passet, SW. Skitkul är det. men jag fattar ju inte riktigt vad jag ska göra. jag vet att det inte är nå slag eller sparkar.. jag vet att man "brottas" och att man ska försöka få den andra att ge upp.
det är riktigt kul. men jag kännde mej verkligen borta idag. haha. gick väll helt okej bra tycker jag eftersom jag klarade mej från att ge upp (förutom en gång). men samtidigt fick jag bara en annan att ge upp en gång med.
men kanske hyggligt iaf.
med lite mer "match"teknik så kommer det nog komma ganska snabbt hoppas jag, haha så ge inte upp om mig nu för jag ger mej inte !

Köpte även sparring handskar. medlemsavgiften är betald så det känns bra. nu känns det som att jag har fastnat i något jag gillar och kommer gilla ännu mer ju mer jag utvecklas.

tredje passet. Tränade nybörjarflickorna. 4 stycken idag. vi körde mest kast och dyk. men blev även lite matchande i slutet. lite bråkigt idag men det gick ju det med.
har betalat min brottarlicens nu, ska ju tävla nästa helg. Känns som en hel evighet sedan sist.



just nu har jag precis mumsat i mig proteindrink med blåbär. mm fint satt den !


2 dl minimjölk+2,5 msk proteinpulver skaka i shaker, häll upp i tallrik + 3 msk blåbär

dagens middag



kyckling med kronärskocka, tomater, oliver och vitlök. mums mums. men jag var tvungen att stressäta den eftersom jag fick bråttom till träning :)

Just ja. dieten.
på en vecka har jag
Morgonvikt : -2,3kg
Kvällsvikt: -1,8 kg
dieten lovar 1 kg i veckan. hitills har den ju funkat.

valbo shopping - bara det nödvändigaste


Som jag har letat efter en sån där keps, utan att den är typ tre meter i diameter.. vill ju faktist att den ska passa min skalle och inte en jätteboll.. 149:- på cubus, som hittat :)

på h&m hittade jag lite annat smått och gott, som ett par träningsbyxor för 299:-. Ju mer man tränar desto mer bägrensat med byxor har man. en underbart mysig kort tröja 80:-.hårspänne 20:- och en anteckningsbok 20:- (helt jävla onödigt.. men en anteckningsbok på h&m stack liksom ut så den kom med av bara farten)

Dagsbegäret stillat iaf ;)
nu ska jag försöka få klart maten så jag kan traska till träningen. börjar bli lite brådis för kycklingen i ugnen.

Onsdag

trött var jag på jobbet idag. känner mej inte alls utvilad. men det är jag ju inte heller så det är inte så konstigt.
men när jag slutade så vart det iaf en valbo runda med madde.
Hittade väll lite smått och gott. visar sen.

Efter det så blev det en solning. 17 minuter. skönt !
och nu sitter jag och trycker lunch och har insett att jag har tre träningspass kvar bara idag. blev inge gymma för mig. tre stycken är redan det för mycket. men jag tänkte prova om det funkar. (och på det sista är jag bara tränare, så det är ju kanske inte så ansträngande)


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Just nu.. en person.
Finns många olika jag skulle vilja träffa, som ex min gammla tränare Ulf. jag önskade att han tränade mej nu. men det finns människor jag ännu hellre träffar. Typ som sångaren i mitt favorit band, Lauri.
Men ne jag måste såklart säga att jag helst av allt skulle vilja träffa min blivande man. Jake gyllenhaal, daniel eller vem det nu blir.
såklart att jag redan vet att det är jake. Men kanske daniel får för sig att han vill gå ner på knä? ja inte vet jag.. jag skulle vilja träffa min blivande man.
så blivande man, visa dej nu ;)


Jobbtime !

Nu ska jag sticka iväg till jobbet tänkte jag. Känner mig lite smått trött och lite yrslig.
menmen. så är det när man sover dåligt.

efter jobbet ska jag hinna in en sväng till valbo med madde. oooh !känns trevligt.

sen är det tänkt att jag ska gymma med kollegan. vet inte riktigt hur jag ska göra med det. eftersom jag ska träna funktionell träning, sw, och träna nybörjartjejerna senare under dagen. det blir 4 träningar då. det kanske är lite väll överdrivet.

men jag vet inte än hur jag gör.

har iaf vägt mej nu. vet hur mycket jag har gått ner. men jag tänkte spara mej och kolla kvällsvikten först innan jag avslöjar hur min första vecka med iso-dieten funkat.



Ibland känns det som att jag inte gör annat än tränar, men det är ju det jag vill med.. så 4 gånger kanske inte är för mycket på en dag. men kroppen blir nog inte sådär jätteglad på mej.

brottarträning

Kom hem från brottningen för ett tag sen. så lycklig, jag slapp hålla i träningen ;)
Jag gillar verkligen inte att träna andra, jo tjejerna tycker jag är roligt att träna. men tävlingsgruppen. nja inte riktigt min grej, speciellt inte eftersom dom fortfarande har en massa grepp dom måste lära sej. och jag känner inte att jag har den kunskapen att lära grabbarna nå.
så det är skönt när jag slipper träna tävlingsgruppen. det är ju där jag själv tränar och är aktiv. och det är så jag vill ha det. jag vill vara tränad, inte träna andra. förutom tjejerna !

men det var en trevlig träning. slog näsblod på en annan. lite action lär det ju vara ;)


Dag 1 – En bild på mig + fakta om mig + tio behov



Ja vad kan man säga. Mitt namn är Sofia, men alltmer ofta så har det kortast av till Fia. Jag är tjugoett år. just nu. fyller tjugotvå i mars. Jag är en brottartjej (började brottas när jag var nio) och har varit damn good at it ! topp trea i Sverige, samt vunnit en av europas största ungdomstävling. Men just nu känns det som att jag mest är på klubben för att jag inte kan släppa brottningen.Har därför börjat träna klubbens tjejer. och även tävlingsgruppen (varannan vecka, oftast med hjälp av anders) Har nyligen börjat med MMA också vilket jag trivs väldigt bra med. Förutom träningen som är en stor del av mitt liv så jobbar jag just nu extra på Hotell Princess.

Jag har två tatueringar och dom båda symboliserar egentligen detsamma. jag har en text där det står "she found something to fight for". det står för min överlevnad. jag hade det ganska tufft under min uppväxt egentligen nu med. men så fort jag stod på mattan så känndes mitt liv så mycket enklare. det var inga tankar runtomkring. brottningen vat min flyktväg och därigenom hittade jag något att kämpa för. Så hur jag än vrider och väde så kommer brottningen alltid att vara mitt andra hem, min trygghetszon.  En annan viktig punkt i mitt liv var när jag flyttade till ungdomsboendet, också behövligt om man säger så. Jag har haft tur som haft så bra människor runt mej när det vart som svårast.

Jag blir lätt beroende av saker och har under en stor del av mitt liv missbrukat snus. general portion. men beslutade mej för att sluta nyår 2009/2010. och har varit snufri i över ett år. men med det så kom det att jag började feströka, och även rökte med kompisar utan att det var fest. men der har jag enkelt löst med ett nytt nyårslöfte: NIKOTINFRI. det är en bra sida hos mig. jag har pli på mej själv när jag bestämt något.

och iår ska jag inte bara vara nikotinfri, jag ska skaffa magrutor och komma i en rejälformtopp ! okej långt kvar. men året är bara barnet.

men nog om mej nu. jag vet inte ens vad jag har skrivit. bara massa tok.

tio behov som jag har..
1. Träning
2. Skor
3. Mat
4. Jake Gyllenhaal (jake, I won't wait forever)- utifall att han läser menar jag ;)
5. närhet
6. ensamhet
7. kamera
8. Tid
9. uppmuntran
10. och en gnutta kärlek

Listan börjar nu !

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

dieten jag äter

okej. jag får höra från en massa håll att jag inte borde hålla på. medans vissa andra undrar om det fungerar och varför jag gör det.
Jag gör det inte för att jag känner att jag måste ner i vikt. mer som en rolig grej. Funkar det så mår jag ju inte direkt dåligt över det heller. Men det känns bra för jag vet att jag får i mej det jag behöver + att det är så mycket nyttigare än vad dom flesta äter.

det viktigaste med Iso-dieten är egentligen att dricka mycket vatten oc äta 5 mål om dagen. det är inte direkt svårt att förstå. en annan viktig sak är att planera dagen efter maten och inte maten efter dagen.

Målen som jag äter frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag. men jag har gjort om ordningen lite så att jag ska få energi efter träning.

Målen som jag äter är.

1. Frukost

frukosten jag äter består vanligtvis av havregrynsgröt med kanel, ett litet äpple och två stycken ägg. eftersom det går fort när jag är på jobbet. men när jag var ledig en dag passade jag på att lyxa till med pannkakor gjorda på havregryn istället för mjöl. gick ju det å ;)

2. Mellanmål

ett ex. på mellanmål kan vara det här. Lättkeso + wokat äpple med kanel

3. Lunch

lunchen är kanske det största målet jag äter. och den känns alltid för stor. det känns alltid som att jag lämnar lite kvar på tallriken fast jag inte ska det.
(maten på bilden var supergod och ska lagas snart igen.mmm )

4. Middag

middagen är också ett ganska stort mål. men inte riktigt lika stort som lunchen. det är alltid mycket grönt i kosten. det gillar jag. för det är något som jag slarvade med förut. eller slarvade ? det var nästan obefintligt i min kost.

5. Mellanmål/Kvällsmål

och på kvällen när man ligger framför tv:n, slappar den sista timmen innan man ska sova. då är det väldigt passande med nå gott och nyttigt. lättkesella blandat med sötmandel och blåbär fixar den stunden perfekt.

Såå.. ingen kan komma och säga att jag får i mig för lite mat. sen kan jag redan nu avslöjat att vågen har visat nya (lägre) siffror. men det är bara ett resultat i veckan som gäller, och det är på onsdagarna. så imorgon får vågen visa hur min första vecka har gått.

mellis + lunch


mitt mellanmål idag blev wokat äpple med light keso och kanel.
Självklart superlätt att göra. Bara skiva ett äpple, ha i en tsk kokosfett i en stekpanna och fräsa ett par-tre minuter. lägg upp ca 1 dl keso på tallrik och lägg på äppelbitarna. toppa med kanel. enkelt, nyttigt och gott. super food ;)


middagen blev en omelett (som jag gjorde om till äggröra för att den inte blev som jag vela) och satan i helvete vad mätt man blev på den. madde var också här och åt. hon fick inte heller ner allt. men det smakade helt okej tycker jag. det är ju alltid gott med ägg :)

RSS 2.0