Tisdag

frukost: havregrynsgröt + 2 ägg
mellis: 1 proteindrink
lunch: kalkon +  keso
mellis:
middag: stekta nudlar med kyckling och biff på malaysia
kvällis: kesella med banan, blåbär och sötmandel
övrigt: ett par glas minimjölk, massor av kaffe
träning: gym
: tycker det har gårr riktigt bra med maten. visst. jag hoppde över ett mellanmål, men jag åt en jäkla middag. mums. och det var maddes sista jobbpass på malaysia så det var ju mysigt det med. på torsdag flyttar hon ju till göteborg

Utmaning med sara dag 2

okej.. våra utmaningar fortsätter och uidag var dom lite jobbiga.. eller a det var dom ju igår med men..
första: Ring upp din första kärlek och boka en tid för fika.
Sara ska snart ringa upp sin första kärlek och genomföra det uppdraget.. och för min del blev det egentligen lite för lätt om jag skulle ringa min första kärlek, nämligen daniel som jag vart kär i när jag var nio år och spenderat fem år tillsammans med med ett avslut i februari iår.. känndes lite för fegt av mej att välja det alternativet. så det blev första pojkvännen istället, ett åttamånaders förhållande när jag gick i femman och sexan. vi har inte hörts sen dess typ.och ja vi har ju levt helt totalt olika liv. han ett liv som jag tagiot stort avstång ifrån. Det blev en middag på malaysia idag med honom, snabba bud..en promenad, fick bevittna en misshandel på honom som kom från ingenstans, och då menar jag ingenstans.. helt oprovocerat fick han världens fetingsmäll över örat så blodet rann utav bara fan, blodbubbla bakom örat så jag hoppa sverkligen att han faktst tog sej till sjukhuset. en actionfylld dag för min del. men överlag så var det endå trevligt att träffas och prata efter alla år. riktigt trevlig var han mot mej. Och jag hoppas verkligen att han lyckas städa upp sitt liv.
Andra: Fråga en främmling om dom vill gå på bio i helgen (via match.com)
skickade iväg en spontan förfrågan om att jag vela ha bio sällskap. trodde killen skulle tycka jag var dum i huvve (vilket jag själv kanske hoppades på) men han skickade tillbaka ett långt mail med en massa grejs om honom och frågor till mej och jag skulle höra av mej om det fanna nå intresse från min sida. Även där ligger sara lite efter just nu, men hon är påväg hem och har fortfarande drygt en timme på sig. jag tror på henne :) hon va ju så jäkla tuff igår :P

måndag - 18137

Frukost: 1 ägg
Mellis: 1 ägg + en banan
Lunch: en fullkornswrap med sallad, tomat, kesellaoch jordnötssmör
Mellis: En proteindrink
Middag: limemarinerad kyckling med currykeso och banan
kvällis: en proteindrink
Övrigt: massa koppar kaffe och ett äpple
träning: 3 pass har jag hunnit med
: var ju inte direkt en superbra matdag, men om man tänker bort frukosten så är den ju bra. men alldeles förlite där. men jag hann ju inte riktigt med. och att äta frukost i farten är inte gott..och det fungerar inte så bra heller. men det märktes klart och tydligt att min kropp var helt slut. men ett stort + för att jag inte ens velat ha nå sött idag. och hade jag velat haft det så hade jag inte ätit det.
imorgon ska bli ännu bättre. hur ska jag annars kunna få mina magrutor ?? och hur ska jag överhuvudtaget ens kunna få muskler om jag inte tänker på vad jag stoppar i mej som energikälla. inge mer godis för mej på minst ett par månader. kanske inge i år alls ?! visst nå sött på lördag kanske, men inte godis ! kanske baka muffins :P
bara titta vilka fina magar. det ska inte dötsug få förstöra för mej :)

saras om min utmaning

Idag var det tänkt att jag och sara skulle tävla om vem som kunde vara utan facebook längst. ett uppdrag vi visste att båda skulle faila ganska snabbt.
så vi valde att skippa det helt.. men vi bestämde oss för att vi behövde någon annan utmaning.
såå.. vi bestämde oss för att börja göra uppdrag.
ett singelutmaning och en utmaning.
dagens 2 utmaningar var..
1. Svara på en kontaktannons - det gick sådär.. svara på en kontaktannons.. vi tänkte det måste ju finnas på nätet. så huxflux blev vi med på en dating sajt.. ehm.. ja det känns ju sådär va.. inte riktigt vad vi hade tänkt oss..
2. Gå till en bensinmack och tvätta någon annans fönster - jag körde en fegis variant.. åkte med madde till statoil och tvättade hennes ruta. men det var en utmaning i sig det med eftersom jag aldrig hade gjort det förr... och det var många åskådare där som iaktog mej medans jag stod där och skapade ränder på rutan.. men tillslut vart rutan finfin, madde var stolt över mej, hon har fortfarande aldrig tvättat en bilruta. dock råkade jag ha sönder grejen man skrapar med. råkade liksom skaka av den från skaftet :S sara var lite coolare hon. hon tvättade rutan åt han som jobbar på OK i björksätra.
får se hur det kommer gå imorgon :) dag ett lyckades vi ju iaf :)

Till I get there

Idag har det vart fullt upp hela dagen.
nu känner jag att jag kan vila lite, skönt. egentligen ska jag till ica. men får ta det imorgon efter gymmet istället.tror jag, om jag inte helt magiskt skulle få en massa energi.
har kommit hem från 2 till pass idag. första var ett kettelbells pass, sjukt svettigt blev det, och mina men var skakiga redan från början. ja dom har fått jobba mycket idag dom. men det är fint det.
andra passet blev det teknik. benlås, eller a fotlås.. kände mej lite smått borta, hade jäkla dålig koll på mina egna ben och armar. men jag försökte så gott det gick. black out i fabriken däruppe.
har sörplat en proteindrink nu. eller jag gjorde det så fort jag kom hem. men blir garanterat nå mer innan jag lägger mej. ett till litet mellanmål så jag får lite energi tills imorgon.

Träning nr 1

Har vart och tränat nu, blev jogga dit, brottas och sen jogga tillbaka.
Mina ben är supertrötta !
Hela jag är lite trött. Men det känns endå som att jag är ganska bra trött. Har vart vaken sen fyra, gick en halvtimme tidigarae till jobbet enbart för att veta att jag garanterat skulle hinna klart innan frukosten skulle öppna (jag hann), det är tur man inte känner av trötthet undertiden man är nervös.
roger kom på att vi skulle prova göra situps på en pilatesboll med en medicinboll i varje hand. det gick ganska bra för honom. det gick då inte bra för mej. prova balansera en medcinboll i fel hand och tänk tanken att ni ska göra nå annat under tiden !  två saker samtidigt, nejnej :O
nu ska jag slänga i mej en proteindrink. sen är det ju tänkt att jag ska ta mej till konsum. hur det nu ska orkas med. antagligen träffa madde en sväng när hon slutar. hinna med att käka middag. typ kyckling och nå mer..
sen iväg och träna 2 pass, hem och duscha. sne ta mej till ica.

måndag

japp idag så har jag jobbat själv. det vart lite småstressigt sådär.. eller a jävligt stressigt ett tag.
när det var som mest fick chefen hoppa in i disken lite ;)
det va 33 hotellgäster + 20 bokade + 6 obokade... 59 gäster. vi skulle alltså egentligen vart två hela tiden. men det gick bra tror jag. det märks ju imorgon när jagkommer till jobbet. om allt är som det ska :P
nu ska jag slänga i mej något lite snabbt för sen så ska jag sticka iväg och träna.
idag kommer bli en ganska stressig dag tror jag. har en del att hinna med. men det ska väll funka det med :)
hej svejs

nervös...

imorgon ska jag jobba själv.
har bara gjort det två gånger på hotellet. en måndag och en lördag. vardagar blir lite stressigare eftersom allt måste bli klart innan lunchen ska fixa sitt.
men det har bara varit lite folk när jag har jobbat själv, mellan 18-30 pers kanske. imorgon är det 49. när det är 50 måste man vara två.. 1 ifrån. känns... sådär.
nervös som fan. kommer jag verkligen attg fixa det ?
aja. lägga mej och sova nu iaf !
och förhoppningsvis inte sova över imorgon. vore ju jäkligt dumt.
önska mej lycka till!
förövrigt så känner jag att jag måste börja följa dieten strängt igen. blir inte bra matdagar annars..
som idag. total katastrof.
1 msk keso till frukost, 1 risifrutti som lunch utöver det.. bullar, choklad och chips...
ne dt är inte vad man bör äta på en dag.
så skärpning big time imorgon !

en chokladbit för mycket

igår hade jag en heldag i gävle med jennie. vi var och kikade på korpfotboll, hennes pojkväns lag hade fotbollscup.
medans dom sprang omkring och svettades så käkade jag och jennie kladdkaka och hejjade på för fullt. vart ju helt ok att titta på fotboll när matcherna bara var 13*2 minuter.
på kvällen åkte vi till en i laget och grillade och kikade på ännu mera fotboll, lite mindre roligt sådär. men det gick ju det med när jag och jennie insåg att alla höll på manchester united.. då vart det ju lätt, vi höll helt enkelt på barcelona..
efter matchen tog vi bussen till olearys där vi satt och pratade, eller a dom flesta drog till goya.. stället jag aldrig tänker sätta min fot på. no fucking way :)
men jag hade en trevligt dag om man hoppar över den där jävla tråkiga fotbollsmatchen haha :) tur jag och jennie hade varandra iaf :P
idag har jag typ bara tagit det lungt. vart med madde hela dagen. följde med madde när hon köpte en rosbuske till sin mamma. sen var vi iväg och köpte en orkide till min mamma. var förbi och lämnade den, drack även lite kaffe och åt bullar.
sen har vi bara tagit det lungt och kikat på film. just nu ser vi på vägen ut, den är ju så bra :)
kvällen kommer nog avsultas med disk, städ och vika tvätt. knappt så jag kan släppa in madde här som det ser ut nu.. men vi har letat på två sittplatser i soffan :)
Min bekännelse: Efter att ha varit snusfri  1½ år så tog jag min första snus igår. general white portion (tur det inte va general portion). Och kan säga att jag hela dagen inte gjort annat än tänkt på snus.. var så jäkla nära på att köpa en dosa.. måste klara mej utan !
men satiken va gott det va !

not like me

tvättar (fortfarande) tvättmaskinerna stänger av på kvällen, så jag tänkte försöka tumla torrt på en timme nu. kommer garanterat att faila, torktumlaren är sjukt seg.
Ska iväg till gävle idag. lite av en flykt för att slippa vara i ett crusingfyllt sandviken.
jag ska följa med jennie och kika på fotbollscup. hennes linus spelar. jag som älskar fotboll så mycket.....
men det kan ju bli skoj om man gör det till det, så jag och jennie ska ha med oss picknick så att vi kan ha lite mys för oss själva.
blir antagligen kvar i gävle på kvällen med. då är det partaj. nyktert för min del. får hoppas att jag taggar till lite mer på den biten bara.
just nu har jag en kladdkaka i ugnen, till våran picknick. hur nice är inte det ?!

hämtat ut paketet

men frågan är.. ska jag behålla skorna eller skicka tillbaka dom.. ? 699:- kostar dom.. funderar så det knakar. dom va inte sådär jättebekväma.. men jag tycker dom är jättefina.. men funderar på ett par vita converse istället ? hmm jag vet inte riktigt. Hjälp mej nu !

hmm, men det var ju bara det nödvändigaste.. eller bara massa onödigt..

var i valbo med madde och jennie idag.
jag skulle inte köpa någonting.. bara picknickfikagrejs till imorgon.
men det gick inte så bra. vart lite småplock.. upptäckte när jag kom hem att det egentligen bara blev en hel del toppar...
Bikini, hårgrejer och nagelack från cubus


två toppar från gina tricot


en bh-topp från lindex


ett par linnen och solglasögon från h&m

Och som att inte det vore nog så har jag nu hämtat ut ett paket som jag skickat efter ( på faktura som tur är :P)har inte öppnat det än, tänkte göra det nu :)

.-.-.-.-.-.-.-.

Vart ju ingen uppdate. igår inte.
men jag tar en snabb kortis.
efter jobbet så drog jag iväg till Alex, vi satt på hennes balkong och solade och drack citronvatten.
efter det så åkte jag hem och försökte vakna till liv till träningen. Var iväg och tränade, svettades en massa. Riktigt härligt :)
tänkte bara ta det lungt efter träningen, lite egentid. Men sara var lika sötsugen som jag så vi handlade lite gott och satt och mös framför tv:n. Vi kikade på herr och fru på tv4, va ju lite småroligt sådär.
sen la jag mej i sängen och läste tills jag somnade.
under natten så vaknade jag 2 ggr och var helt säker på att jag sovit över. för jag var helt säker på att klockan hade ringt och jag hade stängt av den och sov vidare. men så var det inte.. och när den väl ringde hoppades jag på att det fortfarande var ett par toimmar kvar tills jag skulle upp, men icke.
Jobbade, var mycket folk idag med. har varit det hela veckan. visst igår var värst. men både jag och hon jag jobbar med var helt slut för den här veckan. så vi ser fram emot ett några dagar ledigt, eller a ett par dagar för min del. Men mysigt var det endå för sista fredagen varje månad så äter alla i personalen som jobbar under morgonen frukost tillsammans. Då blir det lätt att jag skippar det där med att äta gröt och ägg. Som idag.., idag blev det verkligen hotellfrukost. fast jag skippade bacon och äggröra, min mage mår inte bra av fett längre.
efter jobbet så gick jag icäg och gymmade med Roger. Ibland tror jag att han försöker ta död på mej :P idag var en sån dag. Mördarhävningar och massa andra mördar saker. Känns som att mina armar ska ramla av. Men efter ett pass där allt verkligen vart grymt jobbigt så känns det ännu härligare att man tagit sig igenom det. Och nu har jag ju två dagars vila framför mig. Svettades som en gris (varför uttrycker man sig så när man har svettats mycket) det är nästan sjukt vad jag har börjat svettats mycket.
Så nu ska jag hoppa in i duschen, efter att jag har druckit upp min proteindrink och spelat ett spel jag blivit lite smått beroende av.
sen blir det valbo med madde, handla med jennie, mysa med kajsa och hennes dotter alma och städa. fin fredag. känner mej stressad.. just ja.. ska tvätta ikväll med :/

18. En lördagskväll unnar jag mig gärna..

öhm, en lördagkväll unnar jag mej gärna det mesta. lite av allt :P
men det är väll lite olika. men när jag tänker lördag tänker jag äta vad fan som helst dag.
eller iaf middag och kvällen.
och just för tillfället känner jag att det skulle vara roligt att baka eller göra nå i köket. så hade det vart lördag nu så hade jag gärna unnat mej bullar, brownies, ris a la malta, ostkaka eller kladdkaka att gotta på. och självklart pasta alá någonting till middag. hmm lät inte helt tokigt det inte.
synd att det inte är lördag då ;)

awake and alive

kan inte fatta hur trött jag är.
frukosten idag kändes lååång, fruktansvä'rt mycket frukostgäster och både jag och ingalill sprang huller om buller hela hela tiden. inte hann vi med att äta frukost själv heller.
men när jag slutade så satta vi oss ner och åt lite frukost. så det är ungefär efter det som man kände att man började vakna till.
känner mej stressad idag, han en massa smågrejjer som måste göras.+ att jag måste försöka hinna med att bara ta det lungt och koppla av. så idag efter träningen så tror jag att jag ska ha lite egentid och bara rå om mej, bada, scruba mej, läsa bok, mysa med mig själv helt enkelt.

Vila var det ja....

cyklade hem till alex tidigare idag och spenderade några timmar där i hennes zoo. ja man får faktist säga så.. hon har 6 katter och 3 hundar, visserligen är hon bara hundvakt åt dom tills på fredag. men endå, ett zoo :)
vi tog en liten promenad med hundarna och hade det trevligt.
efter det så blev det hem en vända, sen åkte jag upp med jennie till norrsätra. bara lite skojträning tänkte vi.. trökigt att inte göra nå på kvällen.
så vi stod på huvudet, brygga, försökte hoppa över från brygga men som vanligt failade vi på den fronten, kullebyttor, och ja lite mjuk grejer bara.
men sen tänkte vi att vi kanske borde köra lite mage med. båda har ju typ ändå mensvärk nu och då är det lika bra att passa på att försöka få träningsvärk i magen? två i ett liksom ? hon brukar köra 200, jag brukar köra 600 när vi kör. så vi tänkte att nå mellanting kanske vore något..
började med 100 raka med vikt och då tänkte jag.. bara 900 kvar så har vi gjort 1000, jennie var tveksam men redo att ge det en chans.
så vi körde 100 sneda med vikt (50 åt varje) sen raka, sneda, osv.. fast alla "omgångar" var olika situps.
och helt plötsligt så var vi uppe på 1000.
1000 situps känns ganska bra det :) det borde jag väll få träningsvärk i magen av ! ?
det va ju tur att hon inte vela köra ben eller armar eller så.. för då hade jag inte orkat någonting.körde slut på dom tidigare idag känns det som.
och avslutningsvis så åkte vi till donken.. mc flurry ballerina kladdkaka är mums mums !!
nu ska jag sova så att jag kommer upp till jobbet imorgon. fullt hotell, + massa massa massa utifrån. känns som att det kommer bli en lång morgon med mycket mycket mycket spring

träning !! nu blir det återhämtning hos alex :)

Helt död skulle jag nästan vilja påstå att jag är just nu, eller fruktansvärt medveten om att jag lever. kan inte riktigt skilja dom åt.
Har ganska precis kommit hem från träning. Jag och Roger joggade till träningen. sen körde vi en massa stående. sjukt trött i hela kroppen. kändes riktigt bra. har träningen i huvudet och försöker tänka på vad som sas. det mesta i stående är ju väldigt likt brottning. eller det är ju samma sak typ. fast endå inte. typ som dyken, i brottning är det mer rätt på och högre koppling. funkar inte lika bra nu inte när man får strypas :P
men en riktigt bra träning. kan ju även nämna att vi joggade hem igen. :)
har fortfarande inte tagit mej in i duschen. dags att göra det nu. sen stoppa i mig en ipren och hoppas att min mensvärk försvinner och börja trampa mot Alex. tänkte spendera lite tid med henne idag :) nu när jag är ledig resten av dagen.

17. Mitt måtto

och såklart..
May you always have enough happiness to keep you sweet

fail

Har aldrig påstått att jag är speciellt duktig av mej. snarare så kanske jag är mer av en klant.
ganska glömsk sådär.
imorse lyckades jag låsa ut mej när jag skulle till jobbet. jag kom ju såklart på det på en gång jag hade stängt dörren, men det hjälpte mej inte ett dugg.
jag behövde ju ändå inte nyckeln för att komma in till jobbet.
värre när jag skulle hem. var tvungen få tag på sandvikenhus nr, och alex personnr.. men det var ju ganska enkelt :P
värre att lyckas bli kopplad till rätt person på sandvikenhus.
nu har jag kommit in iaf. lagomt trött och små stressad sådär. men va gör det.
klockan är bara halv elva, det är onsdag. jag har all tid i världen :)

Tisdag

Idag är det tisdag, så va har hänr efter att jag och madde kikade på film ?
Var iväg till gymmet med roger, och som vanligt fick han mina armar att kännas som gelé. Och för varje dag som går så inser jag att halmstad närmar sej mer och mer. det är snart dags att åka iväg. Livrädd och samtidigt suppertaggad. läste nyss ett inlägg på roger och mias blogg och blev ännu mera motiverad :)
efter träningen så mötte jag upp malin på ica, vi köpte brownies, jordgubbar och grädde. och ja det var jävligt gott :) hoppade över brottningen idag, vet inte ens om det var någon träning, verkar nästan som att det bara är varannan just nu. så vela inte chansa när jag träffade malin vilket var ett tag sedan. så hellre en fika med henne.
nu sitter jag och väntar på att madde ska sluta jobbet och dyka upp lagomt till dhw börjar, och gissa vad :D jag vet redan va som händer. det har mia viskat i mitt öra, så skönt slipper jag sitta på helspänn ;)

Film med madde

Madde och jag har kikat på street warrior , den... sög.
vi trodde att det skulle vara... grym..
maddes och fias kommentar: usch! det var inget å hänga i julgranen. den var töntig, dåliga skådespelare, ingen snygging, fjantig helt enkelt, var som en super duper duper dålig kopia av blood and bones, se den inte ! rocky filmerna har mer action i sig än den här. den var fult filmat..ryckit och grejjer, påminde om en dålig serie typ smallville speciellt i början, förutsägbar, alla hade kunnat dött utan att man brydde sig (och då ska man veta att jag och madde brukar böla när vi ser filmer) vi ger den betyget ½ av 5 och den halvan ger vi generöst eftersom man fick ju faktist se blod. och eftersom vi hyrde den här filmen så fick vi köpa filmen baksmällan för 29:-, lätt värt det.

16. Favoritlivsmedel


Postkodskampen

Ja då var det bestämt. Lag Sandviken..... kommer vara med i postkodskampen. Urban, Jennie, Billy och jag + reserven fredrik.
Den 9 juni är det inspelningsdags i uppsala. Vi åker dit kvällen den 8:e och bor på hotell över natten.
Vinner vi mot laget vi får möta går vi vidare till semifinalen som spelas in den 13, och vinner vi den blir det final inspelning den 14:e.
Vi har sagt att vi ska vinna, så nu hoppas jag ju på det då. vinnarna får skänka 100.000:- till valfri organisation. Helt utan att vi hade hunnit prata med varandra så var vi överens om att det skulle gå till barn i sverige. Så majblomman it is.
men så gäller det ju också att vi inte slår ihjäl oss. det vorde ju inge bra, eller.. hmm värt att tänka på.
jag är ju lagets fegis, inget vi nämnde i ansökan direkt. men usch vad ångesten redan gnager. men när jag väl hör en startsignal så brukar allt släppa. varför skulle det vara annorlunda nu ?
usch, det är ju sjukt !!

Titta på det här klippet.. och titta på det där jäkla bandet man ska springa..ehm. ? jag får inte riktigt ihop det i mitt huvud. jag hoppas verkligen inte att jag behöver springa på det där ! Postkodskamp%20i%20Uppsala

sova vidare

shiit, kändes som söndag när jag vaknade. sket fullstndigt i alarmet. bara tröck av det och bvred lite på mej.
kom dock på ganska snabbt att det inte riktigtvar så.
nu sitter jag här, borde göra mej klar för jobbet, inte glömma jobbkläderna vilket det känns som att jag på något sätt endå kommer att lyckas med. ska försöka undvika.
dagen för mej som den ser ut nu. jobba - träffa åsa - madde - gymma - brottningen - tvkväll med madde - sova
låter bra för min del, sen vet man ju inte vad som händer.
nu har jag saknar min kamera länge nog tycker jag. men tydligen inte. fan fan fan. beroende av den. men det är bara vänta.

dags att krypa till kojs

idag så har jag städat lite, träffat madde, träffat sara, kikat på film med madde och tränat.
träningen idag var riktigt rolig. svettigt som fan ! så var bra skönt att kliva in i duschen när jag kom hem.
men nu ska jag krypa ner till kojs och försöka sova.
ska upp i morfgon och jobba.

baksmällan

Kikar på baksmällan med madde nu. hon har inte sett den än men vill se 2an när den kommer så vi kikar på den.
den är ju lite för underbar :)

15. Då tränar jag allra helst

Jag är en morgonmänniska, så mitt svar är egentligen på morgonen. men det är ju inte allt för ofta det händer att man kör ett pass då.
Så jag svarar vardagar istället :) passar bättre, helger är till för vila :)

feel again

Vilken härlig söndag jag har haft.
följde med sara till hennes mamma där vi tog det lungt.
solade på balkongen insmetade i kokosolja, varför måste jag ha så svårt att få färg ! ? åt god mat och bara tog det lungt.
När vi vart lite väl seg drog vi ut på en promenad med hunden.
slappade igen,småkikade på film.
sen drog vi iväg och badade med två av saras vänner. eller badade och badade. vi doppade oss. det var fan inte så kallt som jag hade trott, iaf inte att ta sej i. men när man väl hade doppat sej och skulle ta sej upp var det grönjäkligt kallt. uscha  !
efter det åkte vi till en annan av saras kompisar, som bor i ett hus. långt ut i ingenstans, någonstans alldeles efter åshammar ? ett stort hus, med en bagge på gården och en feting fårhage bakom. värsta bönderna. och helt på riktigt så kändes det som att man var med i ett bonde söker fru program när man pratade med herren i huset.
fan va coolt,jag vill också ha ett hus, mitt ute i tystnaden med en enegn bagge på gården, som jag förövrigt blev modig nog att klappa hej då.
jag behövde verkligen den där "ta igen" dagen. för just nu har jag haft alldeles för mycket på tankarna. och det känndes så skönt att bara släppa allt för en dag och bra vara. :)

planer för dagen

Tråkig start på morgonen.
tvättstugan, det säger väll allt ?
Har ont i magen efter allt godis igår, usch.. så jag får inte i mej någon frukost. känner mej spyfärdig. Vilket inte är så bra eftersom jag borde äta frukost.
Och då blev det liksom inte ens kladdkaka, fan det var ju det vi var sugna på från början, FAIL !!
Har lagt ut lite grejjer på tradera nu, dags att ta tag i det kännde jag.
sen ska jag till valbo med sara och en kompis till henne. måste ju lämna in min döda vän Nikon som jag redan saknar nå fruktansvärt, fan att jag måste vara ett sånt jävla klantarsle !
ska försöka hinna fortsätta på min storstädning med, det gick ju kanske inte så superbra med den igår.
och ikväll ska jag på fest hos sara, nyktert, men det ska bli spännande för hon har själv ingen koll på vad eller vilka som kommer, hon ska ha utflyttningsfest och hennes syfte är att se hur många som ryms i hennes lilla på 36 kvadrat.
Så om ni inte har något för er, odengatan 1D ;p
Det är den här flickan jag pratar om, det är sara det



14. Favoritmellis

keso, kesella, proteindrink you name it  !

Proteindrink tillsammans med blåbär och några valnötter, mums efter träning !
Kesella med blåbär/hallon och några sötmandlar - så gott, så nyttigt !
Keso med kokosfettwokat wokat äpple kryddat med kanel, eller keso med mosad banan och kanel..,
men mitt favoritmellis är någ ändå keso med uppvärmda hallon/blåbär och ett par valnötter, mumsfillibabba ! och man gör magen så glad så glad :)





R.I.P

nu är du död.
du har lämat mej, du är inte den första. Närmare betsämt så är du den tredje.
Jag tänker inte gråta över dej,däremot kommer jag sakna dej tills en ersättare hopparin om ungefär 3 veckor kanske ? eller nu hur lång tid det kommer ta.
Du lämnade mej på samma sätt som den första. ett fall från mycket hög höjd. det skadade dej så pass att det tog livet ifrån dej.
Jag var den sista som höll i dig, men sen tappade jag taget.
Och allt jag kan tänka på nu.. hur ska jag klara mej utan en kamera i min hand. förklara det för mig min kära Nikon !

nu är det bara vilan kvar

Var iväg och gymmade en sväng med Roger, idag plågade han mina ben en aning sådär. Känns bra att all träningsvärk nästan släppt för att få ännu mera nu haha :) tur jag har två dagar vila nu säger jag :) svettigt blev det, precis som det ska vara.
känner mej även något slut i mina armar.
finns det någon härligare känsla än när man känner att kroppen är lite halvdöd, fast på ett bra sätt ?
nu ska jag iväg och fixa och dona lite, kanske cykla förbi mamma en sväng ?
sen hem och storstäda !!
senare lutar det åt att sara kommer förbi, undrar om man ska göra lite kladdkaka dåmåntro ;)
idag blev det att prova choklad kokos, smakade bounty. och det är ju gott :) fast tror nog att den också är godast att blanda med vatten, den blev lite tjock och söt..

spotify

alltså jag undrar..
man kan ju tydligen bara lyssna på en låt 5 gånger i månaden nu, och endast lyssna i 10 timmar eller vafan det nu är om man inte har spotify premium..
Jag har inte spotify premium, men nog fan kan jag lyssna på en låt hur många gånger som helst.. och inte har jag fått den där tidsklockan som man tydligen ska ha fått.
Bara undrar varför liksom. Är ju glad att inte jag har drabbats än av spotifys påhitt.
men varför har jag inte det ??

13. Mitt bästa kosttips

Försök att lyssna på kroppen. Låt den få det den har suget efter, okej kanske inte om man är sugen på godis 24/7, men då tyder det ju rätt mycket på att kosten är fel om man är det.
Själv försöker jag få i mig 6 mål om dagen. På så sätt minskar sötsuget (om man inte slarvar sjukt mycket).
Jag tycker personligen att det är viktigt att få i mig av hela näringskedjan. men att man kanske väljer när det gäller kolhydrater, ett fullkornsalt. istället för det "vanliga" vita.
När det kommer till den köttiga biten så hoppar jag oftast över vanligt kött och lever nästintill enbart på fisk och fågel. Men det handlar mer om att min mage mår bättre då.
Så egentligen, man måste prova sig fram när det gäller kost. Vad som funkar för en funkar kanske inte för en annan. Vad vill man uppnå med det man äter, vad kan man äta?
eller typ strunta i allt jag skrivit.. mitt kosttips är att man alltoid ska våga prova nya saker :)

Take your shirt off

Slänger in en bild på två nya sporttoppar jag har köpt, den ena är från mxdc, superskön verkligen. Sån där som tuttarna gärna är i.
den andra budade jag hem (oanvänd) från tradera, kändes helt okej skön den med. inge lyx för boobisarna heller. men det kanske är det bästa med att ha små. dom bryr sig inte riktigt :P

inte världens piggaste tjej

Kännde mej slö rätt igenom träningen. Jobbade på så gott jag kunde och gjorde som jag tänkt. la dagens all energi på att försöka fokusera. tyckte jag hände med bra ändå. Snart kommer jag inte ens kunna sova utan att drömma om teknikerna jag måste banka in i skallen.
Vet inte riktigt varför min kropp inte vill vara på alerten just nu. känner mej liksom inte sjuk i den. visst den vill väll kanske vila. det är klart. men det kommer den ju få göra med.lördag och söndag. Inte för mycket begärt av min egen kropp tycker jag.
När jag kom hem svepte jag i mej en proteindrink. Paketet jag hämtade ut igår innehöll en massa protein och annat grejs jag skickat efter.
ananas och vanilj, riktigt god. dock jädra söt. men i sommar när det är varmt kommer den funka superfint med några isbitar i. dock tänker jag blanda med vatten nästa gång, vanligtvis blandar jag alltid med mjölk.
fast min kropp var inte alls sugen på proteinet. kanske lite överskott av det idag.
så jag kokade pasta, tänkte.. om jag kolhydratschockar min kropp så borde det ju bli bra.
och nu såhär en timme efter så känner jag mej endå piggare. vet dock inte om det beror på pastan.. men det borde det väll ??

oh crap !

ehm, om jag inte fattat helt fel nu. eller som det iaf verkar så är det i stort sätt klart att jag, jennie, billy och urban ska vara med i postkodskampen.
det va ju bara för skojsskull vi sökte, inte fan trodde jag att vi skulle komma med.
det här känns udda.
undrar om dom andra blir sura om jag skickar ett mail om att vi drar oss ur ?? eller är det nu man ska bita ihop och försöka övervinna rädslan att bli iaktagen ?
fyy fan, fick en klumpi magen.
snart kommer ett mail antagligen dimpa ner med inspelningsdatum. början eller mitten av juni. tur uppsala inte ligger långt bort säger jag.

12. Favoritidrott

hmm jag tänker inte svara med en favoritidrott jag utövar eller skulle vilja utöva / kunna.
jag ska svara med en favoritidrott jag aldrig skulle vilja utöva, eller ens prova.
..
stavhopp och höjdhopp. Två saker jag älskar när det går på tv. Det ser så enkelt ut. men som sagt ser..
Skulle aldrig falla mej in att ens tänka tanken på att börja med något utav det, inte ens prova på för skojskull. Finns väll inge skoj i att antagligen bryta nacken i ett försök att hoppa över en meter i höjdhopp. Ja det är väll där någonstans en ingångshöjd skulle börja och sluta för mig :P
Och stavhopp, hur tänker man när man börjar med det, det och backhoppning liksom. hur tänker folk ? man måste juj slå ihjäl sej ? Jag är lite höjdrädd av mej sådär. och visst man börjar ju inte med att försöka hoppa över 4-5 meter, men nån gång ska man ju försöka komma dit med.. men det är lite roligt att titta på , speciellt när någonying går jävligt snett ;P
Okej, det är ju inte mina favoritidrotter, långt långt långt ifrån. men favoritidrotter som jag aldrig vill prova :P

...

önskade att jag bara kunna ligga kvar nergossad i min säng. längesen täcket kändes s skönt.
men har tvingat mej upp nu.
så nu ska jag väll göra mej klar för jobbet.
bara idag kvar på den här veckan. känns ganska skönt.

...

önskade att jag bara kunna ligga kvar nergossad i min säng. längesen täcket kändes s skönt.
men har tvingat mej upp nu.
så nu ska jag väll göra mej klar för jobbet.
bara idag kvar på den här veckan. känns ganska skönt.

Lite off

idag har jag verkligen varit riktigt slö och snurrig.
Vet inte riktigt varför. Men lyckades trampa iväg till träningen på andra passet. hoppade över det stående eftersom det kändes viktigare att försöka orka med grapplingen.
När jag kom dit var det fortfarande ett tag tills andra träningen skulle börja, så jag tänkte passa på att värma upp lite. bara försöka mjuka upp min nacke och mina armar, sträcka ut benen och sörsöka bli mjuk.
men jag vart inkastad i att mjuka upp med lite grappling, visst tänkte jag.
men sen vart vi tillrättavisade hur vi skulle göra, hur jag skulle göra och då kände jag en liten strejk i kroppen.
visst, jag kanske borde ha lyssnat. men jag bara stände av. Jag har sagt till Roger att jag bara ska lyssna på honom när det gäller råd, och jag räknar det där till att ge någon råd. Så jag slog totalt av. Låtsades lyssna med ena örat. vet inte, kanske gjorde fel som inte lyssnade, kanske inte var det roger menade. men nee.
Träningen i övrigt när den drog igång började då inte bra. hjärnan och kroppen vela verkligen inte sammarbeta, varken med sig själv eller med varandra.
Men när prestationen inte ligger på topp får man försöka ta till vara på det som faktist går in i huvudet, och jag gör allt för att lagra allt just nu.
Antingen bägge armarna ut, eller in, inte en in och en ut. Blicken uppåt, hoppa upp på fötterna, inge dutta utan ta tag, kimura, en massa mera. Känns bra att jag ändå kommer ihåg massa från träningen, var rädd att det skulle bli en träning där allt bara skulle rinna av i duschen.men lite skärpa kanske det fanns därinne ändå.
Efter träningen kom patrik förbi och masserade mina armar och ben. Försökte mjuka upp mina muskler. Madde kikade även förbi och såg mej bli lite smått plågad. Sen satt vi och pratade lite. När patrik drog iväg så åkte jag och madde iväg till ica i bj. Hämtade ut ett paket, och passade på att köpa på mej ett par liter mjölk. Har klarat mej hela dagen utan mjölk idag. vi kan ju försöka skylla på att det är därför jag inte riktigt har fungerat.
Nu ska jag sova tänkte jag. så att jag kommer upp imorgon. Jobba, sen hem och dö i en bok kanske. om det blir som jag vill :)

Onsdag

slö som satiken idag, ont i kroppen har jag med. jäkla träniungsvärk :P
jobbat idag, blev lite längre än jag trodde, fick gå upp på våningen och städa stannrum idag igen, härligt med ett par timmar extra :)
här hemma har det inte hänt många knop.
har diskat och ätit mat.. sög ju att jag diskade innan jag lagade mat :P
nu tänkte jag plocka lite här hemma och förhoppningsvis orka ta mej till ica innan det är dags attg träna.
efter träningen dyker madde upp här en sväng. trevligt :)

p-piller

Har testat cilest 28 i över två månader nu.. Är inne på min tredje månad.
och jag tror, är rätt säker på att dom inte är någe vidare för mig.. trots att det skulle vara dom "lindrigaste på marknaden".
Vet inte om det beror på pillrena.. men mittg sötsug är kraftigt mycket större än innan jag började. och min ångest har varit extrem. vet att jag är ganska ångest-laddad av mej.. men den senaste tiden har jag kunnat få ångest av att jag typ glömt bort att boka tvättid eller för att jag ätit för lite eller för mycket.
vem fan får värdens största klump i magen och jag är sämst känsla av att glömma boka tvättid när man inte ens från början hade mycket tvätt att tvätta..så man kan säga att jag istortsett har haft ångest över allt jag gjort och valt att göra / inte göra..slut på det nu för det är fan inte normalt någonstans och inte okej för den delen heller.
Så antingen blir det byta.. men till vad. eller så skiter jag i't.
va är det värsta som kan hända, att jag får oregelbunden mens igen... ooooh scary.

just for now

aj aj aj.
okej, jag har int i min kropp. visste väll att jag skulle bli stel och stapplig.
rumpa och armar, benen med.
fyy satan vad träningsvärk :D
dags för mej att rusa iväg nu och göra lite nytta istället för att kika på sista minuten resor.
speciellt eftersom sista minuten resor inte direkt är aktuella just nu :P men senare i sommar kanske man hinner iväg en sväng.

DÖD

Helt slut i kroppen.
nyss hemkommen från brottningen.
helt jävla död känner jag mej.
självklart så körde vi en massa armhämningar.. VA? fyy fan säger jag. mina döda armar strejkade rejält.
och vi körde ovanligt mycket ben med.. är det någon som är sur på mej i klubben som vill straffa mig för något ??
blev lite brottning iaf.
men helt död. ingen energi, ingen ingenting.
shit.
och det känns helt jäcla underbart :D fyy satan va jag kommer sussa sött inatt ! problemen börjar imorgon när jag vaknar och inser att jag antaglogen är handikappad.
nu blir det en duschelidusch, sen titta på dhw :)

Hur svårt kan det vara att ladda om ?

Kom hem från gymmet för ett tag sedan.
Roger har dödat mina armar ! och ben för den delen med. Riktigt skönt känns det. för det finns ingen som helst ork i dom.
Armhävningar och chins.... jag måste verkligen sluta skriva mördarmomenten på bloggen haha :P
Men fan va jag ska lära mej, jag ska , jag ska ! och sen ska jag kötta !!! :D
Hur mycket jag än avsykr att springa, speciellt inne på ettg löpband så gillar jag nog trots allt att intervall springa. idag blev det fem min intervall på slutet. superskönt. speciellt eftersom mina ben kändes så tunga av träningen, var som att dom var helt bortdomnade, riktigt skönt var det iaf :)
Nu ska jag ladda om batterierna för om en timme är det dags för ett brottarpass.
Jag skiter i hur lite brottning det är planerat idag, jag skiter i hur små dom som är där är (men hoppas på att andres eller togga kan köra lite med mej) för jag vill kasta, jag vill dyka och jag vill jobba på nedtagningar, typ armdrag, enkelt och effektivt ?
well well...
har sörplat en proteindrink.. nu vila fram tills det är dags att trampa iväg. :)

:)

kanske städa lite nu ?
skapligt trött och seg efter jobbet.
men bara ladda om.
om en timme blir det gym och ikväll blir det brottning. Wiihoo jag älskar träning. speciellt när man vet att man äger en säng så man kan slockna efteråt !

11. Favoritkonditionsträning

ehe, konditionsträning ja.. favorit.. ehe.
jag helt ärligt så är jag inte så jäkla mycket för ren konditionsträning, jag vill ha den lite inlindad. så att man inte riktigt fattar att det är konditionskrävande.
ibland tar jag mej ut och springer, men är det kul... njae.. visst det är jäkligt skönt efteråt men...

...

shit va jag är trött !!
somnade ändå i bra tid igår tycker jag. strax efter elva.
nu ska jag traska till jobbet, antagligen slänga på mej lite mascara först.
sen blir det jobba frukost och städ så slutar antagligen vid tolv.
vet inte vad som händer sen, om det blir nå gym eller hur det blir.
ikväll har jag brottarträning, är ganska taggad. för hur lite brottning det än må vara för mig där nuförtiden så ska jag tammefan slå en massa kast och göra en massa nedtagningar.
efter det blir det hem och slänga mej framför tvn. dhw ! själv dock. madde kommer inte ikväll. hon ska på jobbintervju i göteborg imorgon. så vi hoppas att det går bra på den istället :)
aja, dags att röra på mej.

En måndag som känns som en torsdag

Vet inte riktigt varför, men det känns som torsdag idag.
kanske för att jag inte riktigt känner mej laddad för jobb imorgon. men det blir både frukost och städ, skoj :)
Innan träningen idag så gick roger igenom min match med mig, känndes riktigt bra att gå igenom mina missar. bara så man kan få reda på hur man undviker samma missar igen :)
och när träningen körde igång blev det armbars och hur man tar sig ur innan det är försent.
sen körde vi på med en massa nedtagningar.
Träningen avbröts då Mia skadade foten, var inge roligt alls att se att hon hade så ont. Jag hoppas verkligen att det inte gick allt för illa så att hon inte bröt den. Uscha, inge roligt alls.
(fick reda på nu att det var en kraftig stukining, inge vidare alls)
när jag kom hem gjorde jag pannkakor, japp. efter mer än ett dyngs längtan så vek jag äntligen på mej och stekte till några. madde kom och åt med mej.
Gjorde en härlig pannkaksgubbe.
eller snarare en drömman.
Härliga hallonläppar med en sockersöt näsa. hans kakaofärgade ögon hade en krämig blick.
och hans härligt utstående öron smakade ännu mera hallon än läpparna.
och även hans kakaobruna hår var stiligt stylat.
och lite härligt fräkning sådär, mmmm. men nu finns inte min drömman nå mer. eller jo.. sönder tuggad i min mage.

poledance

I julas fick jag presentkort på poledance i Gävle, det var min kära syster emma som gav ett varsit till mig och palle + ett till sig själv.
Sen blev ju Emma "knocked up" så att säga. och det betyder att med hennes kula på magen är inte poledancen ett alternativ.
Och därför så tyckte hon att jag skulle ta hennes presentkort och ta med mig någon annan på poledance.
så nu undrar jag.. är det någon som vill följa med och snurra kring stången ?
Vet fortfarande inte hur palle vill göra med sitt presentkort. För jag har för mej att hon sagt att hon inte är jättesugen. men ska hon bara låta det ligga eller?
Bara jag som är supertaggad ?? emma var supertaggad, men som sagt så fick hon en bebis i magen, och det kanske är lite mera taggande :)

jobb

fick nyss ett litet samtal av hotellet.
imorgon efter frukosten ska jag upp ett par timmar på städ, fint det.
Glad för alla timmar jag får :D
men hoppas på lite fräschare toaletter den här gången ;)

10. Då mår jag som bäst

Då jag känner att jag presterat eller åstakommit något bra.
Gärna något jag har haft mycket svårigheter med från första början och sen helt plötsligt efter mycket slit klarar av det.
Som den dagen då jag klarar av att göra chins, då kommer jag må BÄST som fan ! för den dagen ska komma.
men jag mår rejält jäkla bra efter ett härligt svettigt träningspass med :D

trögstartad

har varit vaken i flera timmar, men jag känner mej så fullständigt trögstartad.
hunnit med frukost - dusch - och lite förberedelse.
nu ska jag snart traska ut i regnet för att gå på ett möte med en praktik sammanordnare med. sen har jag ett viktigt samtal med som jag måste komma ihåg att ringa. usch, finns det något värre än att prata i telefon.
iaf.. ska iväg och göra det nu.
fast jag helst av allt bara ligger och sover. men det får jag göra ikväll istället :)
titta så fin ! hittat perfekta tv:n för mig nu ju :D nu gäller det bara att den ska bli min med :P

tell me how to do right

Riktig segis dag har jag haft idag.
eller det var en liten stund där på dagen jag fick ett infall att jag vela ut och ta en promenad. Riktigt roligt att Mia hade lust att följa med ut och traska i regnet :) det var mycket prat om godis, varför är det så lätt att rammla in på godis ? dessutom när vi hade promenaret klart så kände vi doften av pannkakor. Lyx  !
fick även höra att hon lyxade till med pannkakor hon med.
så då kan väll jag tala om att jag köpte en liten påse maltesers.
Sara var förbi en sväng sen och dödade lite tid.
sen har jag legat i soffan och dödat min egen tid.
fast jag har faktist diskat med, duktiga jag ;)
stel i hela kroppen.. hur kan man bli det av 4 minuter ? ett mysterium.
så nu taggar jag till hockey finalen ! heja finland, ja mena sverige !!3-2 ! ?

9. Mina inspirationskällor

Egentligen skulle man nog kunna säga att jag inspireras av alla aktiva människor.
När det kommer till mat som tycker jag att den här tjejen kommer med grymt smarta tips.
När det kommer till brottarmattan så är det helt klar emma weberg som är en stor inspration, har mött den tjejen ett X antal ggr och får hon ingen skada så tvivlar jag inte ett dugg på att det är hon som representerar sverige i nästa OS, och jag tvivlar inte ett dugg på att hon då vinner hela skiten eftersom en av hennes tuffaste motståndare också tävlar för sverige.
När det gäller grapplingen så inspireras jag från alla håll och kanter känns det som. Igår satt jag och facinerades över sjukt bra matcher. sjukt snygga subbmissions och tekniker. Men mest av tränare Roger, han har fullmakt över min träning just nu. Och det känns jäkligt bra. För på dom 2 veckor som han har haft det så känns det redan som att jag har fattat så mycket mer än vad jag gjort innan.
och bara av att läsa träningsbloggar över huvudtaget så tycker jag att man taggar till :)
sofi - bella - johanna är några bloggar som jag klickar in på ibland :)

Sgl deltävling 2

Igår var jag som jag skrev typ en miljon ggr på sgl (svenska grappling ligan) tävling. Och jämfört med förra gången så var det rätt många tjejer med. 3 viktklasser för tjejerna. 3 stycken i -55 (hur nån nu kan väga så lite) var en sjult grym tjej som enkelt vann sina två matcher där. var så coolt att se hennes matcher. för det var som en liten fjäder på mattan och allt gick så lungt och metodiskt. och framförallt så såg allt så lätt ut för henne i -60 så gick en tjej från klubben och hon fick möta malin som jag mötte förra tävlingen. Ska jag vara helt ärlig så var det svårt att veta vem man höll på, malin är en supertrevlig tjej.. men såklart man försöker hålla mer på personen från klubben. matchen slutade oavgjort. liksom min i +60 mot maria. det första som händer när jag kommer in i tävlingshallen är att jag stöter på henne, supertrevlig och gullig tjej. som ett snällt monster såg hon ut. Supernervör som jag redan var så gjorde det inte saken bättre. och inte genom att hon satt brevid klubbens lilla tillhåll heller. det där med att tro på mej själv ramlade väldigt långt ner, men jag försökte hitta det. att ta dom första kliven in på mattan är grymt tungt tycker jag. innan matchen är igång och man fortfarande känner alla ögon som bränner i nacken. borde vara förbjudet med publik :P men allt det släpper, nervositeten släpper och ja det negativa är väll att allt släpper. Försökte tänka på allt roger pratat med mej om i veckan. Vara på topp, hela tiden ha underhook , press med axeln i hakan, ta det lungt, tight, tänka på armarna, titta uppåt. Men fan det var då inte enkelt.. försökte hela tiden mest tänka på den där underhooken då det kändes lite viktigare. men det var ju inte så enkelt det med. Matchen slutade som sagt oavgjort, jag är nöjd som fan med det. trots att när jag tittat på matchen ser hur mycket som helst som jag borde gjort på ett annat sätt. men som sagt är det ju inte det lättaste när man väl är på mattan. och det går ju frammåt. sen kanske jag är lite smådum som inte ger upp fast jag kanske borde, var illa ute där ett tag, illa som fan, men jag tänkte att jag tänker fan inte klappa för att jag inte får nå luft, då svimmar jag hellre. däremot var jag nära att klappa för att det kändes som att hela armbågen skulle sprängas i tusen bitar. men ett försök till, igen, igen, och tillslut så fungerade ett försök till. som sagt kanske inte så smart. men jag vill inte ge upp, jag är lite för dum för det. men jag är nöjd med min andra match. och i veckan ser jag fram emot att träna på en massa saker måste nöta in :) Var även fyra killar med från klubben och tävlade. alla var grymt duktiga. Och magnus var även jäkligt modig som kämpat för att klara sin vikt -66 men blivit ensam så gick upp till -77, det är ganska stor skillnad !! förutom det så vill jag säga att min armbåge mår bra, visst lite öm, men inga problem att röra den.. känns bara lite stelt. är det nått jag har ont i så är det näsan. :)

Esc med sara - ey ! bara för att vi är töntar :D

honungsmelon + päron/vanilj keso + banan + mörkchoklad = mumma :D
sättet vi försriver alla dåliga låtar på..
så vrid upp eran nördkänsla och digga med till alla eurodisco låtar, ballader, gammla gubbar som tror att dom har "det", och unga gossar med alldeles för höga frisyrer och hattar.
That´s the shit ! och för att inte glömma sveriges alldeles egna bidrag som desperat skriker ut att han ska bli populär !  hade han vart tyst och bara dansat så hade jag lätt åkt över till grannlandet för att kunna rösta ;P, men nu.. å nej !

...

kvällen började med grillning hos madde.
men helt jävla slut i huvudet som jag är så pallde jag helt enkelt inte det. behöver soffan just nu.
mitt huvud vill inte riktigt sammarbeta med varken kroppen eller balansen.
så istället blir det att möta upp sara på ica, köpa nå gott.. tror jag är sugen på banan ! mums.
och sen kika på eurovision. som dom nördar vi är ;D

I don't know how, I don't know why

Har fått en äckelprick i ögat.. lite lagomt mysigt sådär..
men jag hittade tillfällig lösning eftersom solen har tittat fram en liten stund.
jennie tror för tillfället att hon är carola eller någon annan shlagerfantast.
nu ska vi tillaffären och sen vidare till madde och grilla.
får se hur länge jag blir där, känner mej så tung i kroppen och huvudet bultar så mycket så det känns som att det ska sprängas..
men det har vart skoj :)
skriver mer om dagen sen. för just nu känner jag mej mest bara stressad eftersom madde väntar på oss..

:)

oj vad massa onödiga inlägg jag skrivit nu bara på morgonen.
jennie är påväg nu känns skönt.
efter tävlingen så ska jag hem och fixa lite innan jag ska hem till madde och grilla.
får se hur det blir med eurovision ikväll, är ju en liten sucker för det.

8. Favoritmat

jag är en riktig pastamänniska. dock försöker jag undvika pasta till en viss del nu. vitfiberpasta en gång varannan vecka sådär kanske det blir.
förr levde jag på pasta.. det är ju så underbart gott.
så även fast pasta är ovanligt i mittg liv nu så hör det till favoritmaten.
vitfiberpasta +  stekt marinerad kyckling + cocktailtomater + lök +  riven ost (12%) + ugnen = sjukt lättlagat, och så jäkla god pastagratäng ;)

is anybody out there, can anybody hear me, can anybody see me

1. Ta närmaste bok, och slå upp sidan 18, rad 4 - Vad står där?

Svar: Min hyresvärd såg med ens tillintetgjord ut, som om han inte kunde fatta att han hade gjort sådär mot mig.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Svar: Ett badlakan

3. Vad var det senaste du såg på tv?

Svar: oj.., eurovision semin i torsdags tror jag

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

Svar: 09 (08.54 var den)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Svar: Ingenting efter som spootify hör till datorn, ska väll vara hjärnspökerna

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?

Svar: var ut med lite sopor

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Svar: facebook

8. Vad har du på dig?

Svar: Svart linne, fightstore t-shirt, svarta tights, blå strumpor

9. Drömde du något i natt? I så fall - vad?

Svar: ja, jag drömde att det inte var försent
10. När skrattade du senast?

Svar: igårkväll

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Svar: tapeter, kan ju inte det här med att borrfa med betongborr jag inte :P

12. Har du sett något konstigt på sistone?

Svar: Man ser väll konstiga saker hela tiden

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Svar: så länge man tänker på frågorna tänker man inte på annat

14. Vilken var den senaste filmen du såg?

Svar: ringaren i notredam, eller felon.. jag minns inte riktigt

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?

Svar: skulle ta körkort, köpa bil, köpa ett hem, ta med någon eller några underbara i mitt liv utomlands. spara, men spendera på det jag ville ha

16. Berätta något om dig som folk inte känner till.

Svar: jag är egentligen en kille ;) eller okej det kanske jag inte alls är. men det kanske lurade någon.?

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad ska skulle det vara?

Svar: Att allt socker försvann, och att ingen visste om att socker någonsin existerat

18. Tycker du om att dansa?

Svar: Love it ! 

19. George Bush?

Svar: varför ska jag tycka saker om honom ?

20 - 21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?

Svar: en flicka lätt Docka, en pojke.. ehm.. jake jr såklart ;p

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?

Svar: Ja absolut

23. Vad vill du att gud ska säga till dig när du kommer till pärleporten?

Svar: ey !, alltid lika kul att stjäla från han därnere

Kärlek till dom här skorna som jag absolut inte kan hitta någonstans.. men vill ha dom !

bara

Nerver.
ätit frukost, nu blir det kaffe, packa, försöka lugna ner mig, kanske gå till princess och säga hej/hejdå till kerstin, kanske en till frukost där ?
uscha. jag mår illa :P Mina tävlingsnerver är jäkligt klena. Men jag ska försöka tänka på allt min tränare sagt till mej den senaste tiden. Just nu känns det som att jag är jävligt nöjd om jag pallar halva matchen, eller ännu bättre om jag lyckas gå oavgjord.
jag är som sagt alldeles för duktig på att snoka om jag får för mej det, och det är inte jättesmart av mej kanske eftersom jag är lättskrämd..
jennie bestämde sig tillslut för att inte tävla,  men däremot så har hon lovat att få mej att tagga till ;) det kommer ju bli skoj.
nu väntar kaffekoppen !!
måste hitta ett sätt att hantera mina nerver, för hur kul jag än vet att det kommer kännas efteråt, så får jag sån jäkla ångest nu... jävla fegis fia

borde sova

shit. ja jag är trött som fan.
men jag kan inte riktigt sova. är så äckligt nervös för morgondagen. jag kommer ju dö eller något i den stilen.
och smarta jag tillbringade min fredagskväll tillsammans med lite godis.smart där, kul att magen mår sådär lagom bra nu. men det har ju iaf gått över imorgon.
En gammal bekant daniel hörde av sej idag, så vi tog en promenix och sen följde han med mej hem en sväng och vi pratade en massa. har inte pratat med honom på typ 2 år.. så det var lite skoj.
men nu ska jag hänga blöttvätt och krypa ner under täcket och somna till lite musik.
imorgon är det tävling.. men jag ska se detg som träning.. så varför lägger sej inte nerverna på plats ?!!

andra bloggen uppdat.igen


Next to you

Har ju fått nått fnatt på att fördsriva tid genom listor. såhär kommer ännu en.
Fullständigt namn? Sofia Margareta HedQvist
Vad betyder ditt namn? Vishet / "den kloka" ;D
Vem bestämde vad du skulle heta? Pappa
Har du smeknamn? Fia, F.F(fegis fia)
Är du singel? ja
Hur gammal är du? 22
Ögonfärg? Gröna
Skostorlek? 38-39
Längd? 1.74/1.75
Ärligt, vad tycker du är bäst med dig själv?
Din sämsta egenskap? Jag är äckligt jäkla feg
Hårfärg? det undrar jag med
Hur bor du? Etta i centrala (wow effekt läggs till) i sandviken
Vad dricker du helst? Vatten och kaffe
Bästa alkoholbaserade drinken? rosapanter toppad med asmycket grädde
Bästa månaden på året? Juli
Bästa dagen i veckan? Torsdagar
Favoritplagg? alla sporttoppar
Favoritdjur? giraffer
Berättar du allt för dina föräldrar? det gör jag inte

Invading my mind

redan sjukt äckligt nervös inför morgondagen.
Vet att jag inte har någon som helst press på mej, och hade jag haft det så hade jag helt plötsligt blivit akut sjuk.. eller något sånt.
men man vill ju ändå göra bra ifrån sig. Det värsta skulle ju vara om jag förlorar på 10 snabba sekunder eller nå.
Man vill ju endå ha kämpat och gett det man kan. så man kan vara nöjd hur som haver.
Sen är ju största felet med mej att jag sätter press på mej utan anledning, och att jag är för jävla bra på att snoka fram saker.. Som om hon jag ska möta.. Ligger på en vikt över min. Tävlat länge i bjj och sw. Vunnit mycket mer än hon har förlorat, alltså mycket mycket mer. + att hon har vunnit mot en jätteduktig brottartjej.
men nej då. jag är inte rädd att bryta armen eller något sånt. nejnej.
men hur som helst. jag kommer ge gärnet. jag ska ge det jag har. jag vet ju åtminstone att jag har utvecklats. även om det är långt ifrån attg hålla ett jämnt tempo med henne så får jag grymt bra träning nere på klubben. och det här är bara träning.. tävling fast träning.
och ikväll så ska jag tvätta. känns bra det. annars hade det krisat lite vad gäller sporttopp. men det löste sej ju riktigt bra.
nu ska jag ta detg lungt. gräva ner mig i en bok, träffa nån kompis eller bara dö ett slag i sängen.
och missta inte början av mitt inlägg.. jag tycker det ska bli skitroligt att tävla imorgon. men mina hjärnspöken krigar lite :P
och skulle jag förlora sjukt dåligt.. så får man reda på en jättteviktig sak att träna på.. så. Inga hard feelings :P

7. Favoritövning

Jag har ingen favoritövning..
Det ska väll vara kullebyttor i sånt fall gissar jag på. Jag älskar kullebyttor :p
Lättare att komma på sämstisövningarna. Där skulle jag kunna rabbla upp dom värsta som finns enligt mej.
men favorit. det är svårare.
Tycker om attg nöta, jag tycker om nya saker, jag tycker om det mesta :)
Men jag säger kullebyttor i alla dess slag. mjukar upp kroppen lite :) och man behöver inga muskler för att göra det ;P

Goo morgon :)

å shit va trött jag är. Låg mest vaken hela natten och grubblade känns det som.
grubblade på det mesta, allt skulle man kunna säga.
ska iväg och jobba nu. så får veta nu under morgonen hur det blir med jobb i helgen. det har ju varit avbokningar. så jag borde vara ledig. men som sagt. svaret får jag idag.
ser lite för jävligt ut här hemma så måste städas ordentligt när jag kommer hem.
försöka fixa en jäkla tvättid. varför är det alltid lite jobbigt att göra det ?
menmen, dags att springa iväg nu.
slänger in en bild på jake så att vi inte börjar sakna honom :P

Jag vet inte om jag gillar att det är fredag den trettonde. Jagb är ju lite skrockfull sådär..

andra bloggen

har uppdat. andra bloggen.
råkade dock byta lösen till den eftersom jag själv inte kom ihåg det :P menmen

Torsdag

började dagen med att jobba, jag var trött och halvdöd resten av dagen.
madde var förbi en sväng på dagen. sen träffade jkag jennie innan träningen.. det blev cheese från donken påväg till träningen eftersom både hon och jag var väldigt hungriga.
hade sjukt ont i huvudet och snorat som fan. vägrat ta pollenpiller, eftersom jag tänkte om jag tar ett imorgon och blir bättre så vet jag ju garanterat att det är den där jävla pollen jag känner av.
träningen var härlig. det blev svettigt och var teknikrikt. vi körde mycket press med axeln mot hakan. börjar kännas rätt naturligt att lägga på det trycket nu. vilket jennie inte var allt för glad över.
i början gick det väll bra. men efter ett tag så pep hon till "sofia, du kommer döda mig" , tror även det är typ första och enda gången hon sagt sofia till mig.
Efter träningen så följde jennie med hem, eller vi mötte upp madde på ica. popcorn, cheeseballs och honungsmelon.
sen vart det hem till soffan där vi satt och mumsade och pratade. kollade lite på eurovision.. eller dom stannade och kollade tills saade hade dansat sig igenom sitt bidrag. alla tre ska upp tidigt och jobba imorgon så våran kväll slutade där.
äcklig som man fortfarande var hoppade jag in i duschen.  nu har jag mina favoriter från den här semin..
Irland, danmark, rumänien och Ukraina... och kanske lettland
Börjat få sjukt kalla fötter vad gäller tävlingen på lördag. känns skrämmande som fan. kommer ju krossas på millesekunden. men jag tänkte.. så länge jag inte bryter nacken är det väll ganska lungt ?
Postkodskampen ringde mej idag igen, dom ringde i förrgår med. idag intervjuade dom mig, jennie, billy och urban. Dom gillade verkligen våran ansökan och allt låter så jäkla posetivt. vilket oroar mej. jag tänker inte vara med på tv ! var ju bara en kul grej att söka ??! eller ? och det vi insåg.. är att om vi går vidare. om vi kommer vara med.. så blir vi lag sandviken. vi.. representera sandviken. tanken är skrattretande. En av frågorna jag skulle svara på var vad som var så bra med sandviken.. jadu hade jag var ärlig på den frågan hade jag sagt att jag inte vet. men hittade på ett svar hon verkade vara väldigt nöjd med. när jag tänker efter så ljög jag nog rätt mycket.. på telefon går det ju att ljuga. inte alls som i verkligheten där jag inte alls kan. så jag passade på :P
eller ljög och öjög gjorde jag ju inte heller. jag överdrev kanske en del för henne.
men vi får väll se vad som händer. det är ju som sagt bara åtta lag som ska utses. så risken/chansen är ju minimal.

one day at the time

har sjukt tråkigt.
madde åkte nyss till hennes matte. och jennie skulle komma hit när hon sluta. i sista stund fick hon veta att hon vart tvungen jobba över. men hon kommer ju ganska snart ändå.
och jag känner mej alldeles för slapp för att börja göra något nu.
så en liten dryg lista bara för att fördriva min tid innan jag dyker ner i en bok :)
1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.

NO CHEATING!
(Don't forget to post artist/band name)


The Questions:

1. How are you feeling today?
wanting more

2. Will you get far in life?
krafter

3. How do your friends see you?
superhjälte

4. Will you get married?
broken promised land

5. What is your life's theme song?
oh yeah (la la la)

6. What is the story of your life?
never again

7. What was high school like?
stamp on the ground

8. How can you get ahead in life?
losing you

9. What is tomorrow going to be like?
angel-like

10. What is the best thing about your friends?
singel ladies (put a ring on it)

11. What is in store for the next weekend?
home

12. What song best describes you?
I can be

13. How is your life going?
fairtale gone bad

14. What song will play at your funeral?
your arms feels like home

15. How does the world see you?
got you on my mind

16. Will you have a happy life?
you can'tbreak a broken heart

17. What do your friends really think of you?
she's like a star

18. What song describes the person you're attracted to?
don't tease me

19. What message would you like to tell the next generation?
touch and go

20. Do you have a deep dark secret?
I made it

21. Do people secretly lust after you?
dynamite

22. How can I make myself happy?
party all night (sleep all day)

23. Will I ever have children?
solo

24. What's some good advice for me?
waiting for the end

25. How will I be remembered?
champion

26. What is my signature dance song?
on top of you

Nobody wants u girl - my body wants u girl - sak samma ungefär

Jag och madde tittade på det där klippet. Väldigt tråkigt var det dock. men en parodi är en parodi. Och sen satt vi där med eric saades låt på hjärnan, mot våran vilja satt vi och nynnade på den. - I will be popular, I will be popular, Nobody wants you girl, nobody wants you girl.. sen kunde vi inge mera.. men vi tyckte att texten va lite konstig... så vi kollade om det stämde. han sjöng ju inte riktigt så utan.. - U will be popular, I will be popular, my body wants you girl, my body wants you girl. Lät ju ganska logiskt.. fast det enda bra med den låten var ju just dissen nobody wants you girl. Vi tänkte titta på eurovision grejen ikväll tror vi. och vi tror inte att han går vidare med sin låt.. iaf inte om vi får bestämma. vilket vi såklart får :P

vill ha nu !

kesella har kommit i två nya smaker, hallon och rabarber.
Låter ju underbart.
Tänk en fetingklick av rabarber kesella till en rabarberpaj. Fyyy satan va gott ! :D

6. Mål med träningen

Jag har flerfa olika mål med min träning, och det känns som att det ploppar upp lite nya titt som tätt. Med fokus på det som känns viktigast för stunden.
Först och främst så vill jag ju ha en bra hälsa, jag vill må bra av min träning. och i dagsläget gör jag verlkligen det.
Synliga magmuskler är ett mål jag strävar efter. men just nu har det hamnat lite i skymundan för vad jag har för mål för tillfället.
6½ vecka kvar. Sen ska jag iväg på SW SM,känns.. ehm galet.
Men jag har en bra tränare som ska shapea till mig. Ska bli galet skoj. och jag vill verkligen hinna med att utvecklas så mycket som möjligt. vill veta att hur det än slutar så är jag nöjd med min insatts. Och att min tränare är nöjd med min insatts. det är mitt träningsmål just nu. Det är ett mål jag tänker klara av.
sen vill jag ju gärna fixa lite starkare psyke innan, lite posetivare sådär skulle inte skada. men det måste jag jobba på själv. och jag vet att jag inte brukar se så jäkla ljust på saker. brukar stänga av mej och ingnorera. men här ska det fokuseras !
Så som sagt, mitt mål nu är att komma i form - prestera - fokusera - och ha jävla mycket skoj :D
sen efter det blir det nog en tatuering eller två.. fast inte den där.. det blir en, eller två på fötterna :)

okej det här känns bra jäkla läskigt..

anmält mej nu.. eller jag håller på.
ska anmäla mig till sgl, det känns lite nervöst sådär.
ehm,det finns en tjej anämld i avancerad +60 kg.
så det spelar ingen roll om jag anmälder mig i nybörjare eller avancerad.. kommer ändå få möta samma person.
sånu.. sitter jag här och anmälder mig i avancerad. bara för att det låter lite läskigare så..
men fortfarande inte helt säker på att jag kommer kunna tävla. måste ev jobba. får reda på det på fredag.. typiskt.

tidsfördriv

Regler: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Men tänk på att börjar ditt namn på samma bokstav som mitt så får inget utav dina svar vara samma som mitt.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)!
Lycka till!

1. Vad heter du? Fia / Sofia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Fisa /sola
3. Flicknamn: Fiona / sara
4. Pojknamn: Fredrik /steven
5. Yrke: Frisör / stylist
6. Färg: Ftaloblått / smaragdgrön
7. Klädesplagg: Frack / strumpa
8. Mat: Fisk / spaghetti
9. Sak i badrummet: Flour / spegel
10. Plats/stad: Fortaleza / Sandviken
11. En orsak att vara sen: Fiskmåsarna attackerade / sov över
12. Något man skriker: FITTA!!, fast det ska man absolut inte skrika.. typ / se upp !
13. Film: Felon / step up 2 the streets
14. Något man dricker? Folköl / smirnoff
15. Band: Five / Self deception
16. Djur: fladdermus / spindel
17. Gatunamn: Fredriksgatan / smassensväg
18. Bil: Fiat / skoda
19. Sång: Falling behind / superwoman



Onsdag

så..
idag har jag inte ätit riktigt ok.
jag hoppde över middag. och det känns inte sådär jättesmart. men det funkade ju ändå. att jag inte har energi nu är bara bra eftersom det snart är nattinatti för min del.
Tränat idag har jag med gjort. dubbla pass på mma:n.
första passet gick riktigt riktigt dåligt för min del, hjärnsläpp, och totalt jävla oförmögen att göra små simpla rörelser utan att antingen tappa balansen eller se helt jävla dumi huvve ut. menmen. man är ju där för att läta sej :)
andra passet gick bättre. då körde vi grappling. fick goda råd roger. tog till mej dom direkt och det känndes riktigt bra. Svettigt pass som fan blev det, härligt härligt. Känns verkligen som att det går lite bättre för varje gång. och idag kändes det riktigt bra.
imorgon tänkte jag försöka få i mej minst alla mina mål mat :D och kanske något gott med. är sjukt sugen på typ.. cheez balls eller nå, hmm konstigt. brukar inte vara sugen på sånt men just nu.. mm va gott det hade vart :P

lite efter

nu när jag äntligen har internet igen så känner jag mej lite mer mej själv ;P
dags att uppdatera sig lite i alla bloggar jag följer :)
sen blir det en dusch ! som jag längtar till vill jag lova :D

:)

ÅH ! jag har internet igen :)
var ett jävla krångel hit och dit, men nu är det fixat. skönt !
men ska väll försöka hitta nån form av energi så jag tar mej till träningen snart.
så får jag kramas mer med datorn när jag kommer hem haha :P

Spenderar min tid med Bingo Rimer

Sitter just nu på bibloteket.
Lite små sur över att mitt internet vägrat fungera sedan lunchtid igår. Men det kanske är tur för desto mer tid har spenderats ute i solen. Tillsammans med Bingo



efter jobbet igår så Gymmade jag med Roger.. Det gick väll sådär. Alltså det här med gym är svårt att komma in i. Det här med stångar och grejer är lite svårt :P
Men det är roligt. Förutom när vi skulle köra chins. Ehm, om jag säger såhär... jag behövde bara göra tre.. men det kan jag ju även påpeka att jag inte gjorde. Sen kan vi ju låtsas att jag gjorde flera.. eller åtminstone klarade av att göra en.. men det vet vi att inte riktigt stämmer :/

Låg ute i solen hela dagen. Madde kom förbi en sväng och hjälpte till att mumsa lite godis. fyy fan vad jag inte ens vela se åt godis. Men..
Sen var det dags att dra mej mot brottningen. men som jag misstänkte så var det ingen träning just idag. tyckte väll att jag hade hört nå om det. men jag tänkte att jag kunde ju iaf springa och svettas lite, slå lite kryss och göra lite kullebyttor osv. Så jag började med mitt springade. sprang 15 minuter. höll på dö av värmen därinne. Och skulle precis till att böra slå lite kryss på dockan när daniel dök upp.
Han blev måttligt road av att inse att när han för en gångs skull tar sej till brottningen så är det ingen träning.
Så vi satt och pratade. Riktigt trevligt att prata med han, för första gången sen feb. så hade vi ett riktigt samtal. Pratade om dittan och dattan och om hur bra vi trivs med att ha gått skilda vägar. Han har sin flicka, jag har min träning. Så det var trevligt att sitta och småprata lite med honom.
dock blev det inge mer träning för mej, utan jag cyklade hem och väntade in madde till dhw.

--
Idag har jag jobbat.
jag är trött som fan ! men tänkte gå hem nu. klä av mej och slänga mej i solen ett par timmar.- antagligen dampa lite över att jag inte har något internet av nån konstig anledning.
Fördriva en liten stund till med bingo, men tyvärr så är det bara några rader kvar att läsa.

och en liten notering till mig själv...

sätt aldrig inoljade händer mot väggen.. det lämnar tydligen märken.



We all want something more, but just not never the same

Okej.. jag får skylla mej själv för min något sömnlösa kväll. när klockan ställdes hade jag ungefär 5 timmar på mig att somna och sova.. jag låg och vred och vände på mej.. ont i magen eftersom jag så duktigt bröt mitt godislöfte, lite happy feelings, lite konstiga tankar och lite ångest sådär hindrade mej från att sova till en början. men jag är rätt bra på att ignorera saker så tillslut somnade även jag :P vaknade en timme innan klockan ringde. kändes något värdelöst. så jag gissar på 2½-3 timmars sömn..
Men ibland är det rätt skönt att sova lite, man hinner med lite mer då :P Som att tänka.. mina tankar går upp och ner, ner och upp och dom är aldrig riktigt överens... aja nu ska vi inte tänka mer på det.
Har kommit hem från jobbet nu.. det blev lite övertid.
Eftersom en jävla massa skådespelare rasslade in på slutet. knappt sovit något och sen ska jag stå ut med alla självupptagna människor när frukosten ska stänga och dom precis kommer. ne fyyfan va drygt det va..och dom satt där och verkligen skröt för varandra.. -Ja, men under inspelningen av Arn så fick ju jag ha på mig bla bla bla...
Ne usch.. hade det inte varit för att hon som är med i masjävlar -På Bali tanten -. så hade jag fan inte vart trevlig. men jag tycker hon är så söt.
Nu sitter jag här hemma. svettas som en gris. jajjamen.
Ska snart iväg och gymma med Roger.
Känns som att det kommer kännas jäkligt tungt idag. Men jag ska göra mitt bästa. Jag får ju faktist vila i några timmar sen.
Fast jag vet inte ens om jag har någon brottning idag. vart väldigt osäker.. tror den är inställd idag.. men det lär väll märkas.
By the way sådär.. jag kanske blir ledig i helgen. Fan va nice! ligger lite på gränsen nu. Men det skulle nog vara skönt att vara ledig i helgen.

Lag super troper 4

Haha va ska man säga... För några dagar sedan så hittade jag en länk till et program man kunde söka till.
Jennie brukar ofta söka till olika program då hon har som plan att bli b-kändis för att sedan kunna få vara med i lets dance programmet.och vi sökte tillsammans till minuten en gång och fick åka iväg på casting.. där vi ägde på det första vi skulle göra, helt på riktigt var vi båda bättre än alla andra. den andra grejen SÖG jag på.. men jennie var även grym där.. och ändå så kom hon inte med. Fan va bitter jag blev över det.
Men som sagt hittade jag postkodskampen.. Man ska bilda ett lag på 4 pers. 3 familjemedlemmar + 1 utböling.
Så det var ju en självklarhet att jag, jennie, billy och urban lära söka.. ju fjantigare namn desto bättre ?
Lag super troper 4 heter vi nu. jag och jennie satt och knåpa ihop ett brev efter träningen idag.
Lagfotorna knäppte vi innan träningen. Man kände sig riktigt smikrande. men som sagt. lagom är inte alltid bäst. ibland gäller det att, ehm.. fjanta till sej ? aja vi får väll se om dom hör av sej till top notch laget !  :P
för övrigt kan jag ju även säga att jag inte hade någon tidsinställning på kameran så vi fick rycka en granne som fick agera fotograf. Ibland är det smart att man inte tänker på sånt innan.

Grattis Rosmari

saras stilfulla dykarpose
Dagen har även idag tillbringats med sara. Vi var hem till hennes mamma och grattade henne och åt lite smarrig tårta. Namnam det ;)
sen tog vi oss en promenad tillbaka till mej, med stopp för glass och loka coconut dream.
stannade till vid kanelen då vi funderade på att ta vårat "årets första dopp", vi gjorde det dock inte.. fast vi var lite sugna.
dock så måste saras "dykarpose" älskas :D
nu väntar jag på att madde och jennie ska kika förbi, i sällskap av jennies pappa och hennes lillebror billy.

5. Favoritmuskel

Rectus abdominis - Oj va fint skrivet det där blev då.. Annars brukar jag bara säga magmusklerna.. eller bara mage.
Jag vill ha tydliga magmuskler.. eller åtminstone synliga !
jag jobbar på det ;) har gjort och kommer göra det länge länge till känns det som..
Kolla själv vilka underbara magar det finns, ja tack.. Men tydligen kan man inte sova till sej dom riktigt. Och godis brukar inte heller påskynda processen.

Ett inlägg om egentligen absolut ingenting.

Igår hade jag en heldag med sara i solen. Det vart överkonsumering av glass. men det började ju bra med en twister. det är ju nästan tvång att trycka i sig en sån. Sen kanske det blev ett X antal glassar till under dagen. men vi behöver ju inte sätta en siffra på det. Men vi smakde ben&jerrys nya med kokos.. helt ok.. lite lite kokos.. lite mycket karamell..
Solen verkade dock inte vilja lägga beslag på min hud.. men det är ju som det brukar det..
riktigt soft dag hade vi.
madde kom förbi en sväng med.. vi satt och "spådde" varandra.. jag madde och sara alltså.. det gick inge vidare.. det enda "bra" var att jag tydligen ska skjuta fåglar inne på en offentlig toa. det lät spännande. lite udda. men ytterst intresant.

När man har tråkigt

Stockholm/Göteborg?

Göteborg, mest för att madde ska flytta dit. och för att underbara tania bor där.. och för att lisseberg är bättre än gröna lund. 

Strand/Gräs?

Strand, strand, strand.. STRAND!!

Lägenhet/Hus?

Har bara bott i lägenhet så... men nån gång ska man väll försöka flytta till hus gissar jag på..

Cykel/Buss

Cykel ! älskar att cykla :) fast det är skönt att åka buss med

Läsk/Vatten?

Vatten, jag dricker inte läsk.

Bok/Film?

Både och.. är jag själv,bok. Är jag inte själv, film.

Blogg/Papper?

både och :)

Linda Rosing/Linda Skugge?

Rosing.. iaf om man tänker bokmässigt.. tål inte skugges böcker.. dom är.. tråkiga

Serier/Film?

Filmer ! hatar serier.. för man måste följa dom.och följer man dom inte hänger man inte med. jag följer dhw. men det är det enda. sen visst kan jag kika på massa serier. men filmer är bättre. tänk bara så bra det hade varit om dhw var en jäkla film istället, så hade man sluppit sitta bänkad varje tisdag

Landet/Storstan?

På sommarn skulle jag föredra landet.. iaf ett tag. tänk så mysigt att bara vara. tänk alla möjligheter som finns på landet. värsta friheten. men storstaden kanske lockar mer, för där blir man så anonym. och det är närmare till det mesta..

 


4. I min träningsväska

Beror helt på vad jag ska träna..
Och brukar försöka klara mej utan väska så allt onödigt slipper följa med.
Men till mma träningarna så brukar handskar, tandskydd och vattenflaska vara det som följer med.
Till brottningen är det brottarskorna som är viktiga. Fast brukar även ta med någon bok eller skrivbok eftersom jag alltid brukar komma så jäkla tidigt till dom träningarna. Så passar på att slöa på mattan ett tag innan det är dags. Ibland även en proteinshake om jag tror att det kommer dröjja innan jag kommer hem.
Till gymmet.. vattenflaska och skor.
Är väl logiskt att man tar med sig det man behöver ?

That one word, big or small could change it all

vill göra något med mitt hår men vet inte vad.
jag funderar nästan på att färga det blått..men den tanken kanske jag ska försöka styra bort.
Men just nu är mitt hår sjukt tråkigt.
och efter 3 färgningar igår försöker jag kurera det med inpackningar, serum och värmespray. ska köpa live-in Balsam imorgon tränkte jag.
Men va fan ska jag göra med mitt hår ?? Förslag !?
Vet inte om det är sådär mörkt som på den understa eller så ljust som den översta eller om det är någonting mittemellan eller om det ändrar färg lite när det vill.
men någonting måste göras.
men just nu blir det min vanliga nödlösning, uppsatt :P
egentligen inte speciellt goda.. men eftersom dom är små så är dom rolig att äta och blir goda.. fan ta ica !
nu hoppas på att madde slutar snart så vi kan åka och fetta max rejält ;D

I'm just too shy to try

klev nyss ur badet. var faktist riktigt skönt.
nu väntar jag på att madde ska sluta jobbet. och under tiden mumsar jag på icas mini mariekex, vafan skulle jag köa dom för. dom var ju skitgoda.. dom är så små så att dom blir goda. för mariekex annars är ju inte speciellt gott.. om man inte har smör på dom vill säga.. ne den tanken ska jag inte ens tänka :P
Får se vad jag och madde hittar på. blir antagligen en sväng till Max, om vi inte skulle köra av vägen på vägen så att säga. men det borde vi ju inte så..
Och bilden... ja jag vela bara visa min fina bakgrund på datorn.. men nu tänker jag byta så att ni inte vet vad jag har för bakgrund.

3. Ett fint idrottsminne

Det är ju jättesvårt att komma på ETT fint idrottsminne.
Kanske när jag fick brons i kulstötning på mellanstadiet ? eller ne, det kanske inte var något fint minne. bara ett minne som dök upp. Fan va dålig alla måste vart om jag fick brons i det. Mina kärringkast brukar inte direkt leverera.
Så därför tar jag hjälp av sara som ändå sitter här. vi har ju massa idrottsminnen tillsammans. Som gången vi skulle till boden på brottartävling. Från klubben var det typ jag , sara, martin, patrik,fredrik och daniel. kanske nån mer. + en annan viktig person, Lovali från bk loke som höll sig till oss i sandviken :)
Nattåg upp, lovali sålde en bkloke t-shirt till en alkis som hon fick gratis hur många som helst.. hon tjänade 400:-, vi flörtade hej vilt med den stackars killen som stod i cafeterian och sålde godis, jag insåg att jag är sämst i världen på armbrytning, vi insåg att bio på tåg är svindyrt och tattigt så vi avstod, men senare på natten så kom "den stackars cafeteria killen" in i våran sovvagn iklädd enbart kalsonger och vela "titta på bio" med mej och lova... nej tack ! men det var något vi skrattade ganska mycket åt sen.. vem fan klampar in i kalsongerna bara ? i någon annans hytt, om man jobbar där?? antingen är man dum i huvve eller bara totalt korkad ?
Väl uppe på tävlingen gick första dagen helt okej. Hamnade på en tredjeplats. lova vann över mej i en poänglös match som var tvungen att avslutas med klinch/krysstag som alltid i våra matcher. lika så mot hon som vann (lisa) helt poänglös match poch även hon vann i klinch.. sååå jäkla sugit att förlora jämna matcher.
På kvällen gick vi på jakt efter en pizzeria, närmsta låg typ en km bort.. Jag hade patrik på ryggen, det vill säga fina 120 kg. Inte konstigt att jag haft såna problem med min rygg !?
Vi hittade ett ställe som hette persien.. och det tyckte vi var skitroligt eftersom vi hade gått omkring och lallat på - Persien är ett land, och en sorts gardiner- Så det var ju passande.
Sara och jag delade rum på ett vandrarhem. Det hade kunnat vart mysigt om inte sarat hade snarkat så mycket, och om jag hade lyckats somna :P
Andra dagen var det tävling igen. samma placering denna gång, förluster mot samma personer, på exakt samma sätt.. dock var vi bara tre då. så det sög ju ännu mera. kul att komma sist ?
Vägen hem har jag inte riktigt nå minne av mer än att alla satt och frossade i sig gosaker.. ingen vikt att hålla än på minst en vecka ungefär.
Vet inte om det var så speciellt fint minne, men en rolig resa.. men minnen jag kanske inte riktigt vill minnas :P
men bättre det än att skriva om när jag som 17-åring hade 2 stycken "barnvaketer" som fick följa med på en tävling för att se till att jag och daniel höll händerna borta från varandra. hade inte behövts eftersom vi knappt ens pratade med varandra under den tiden.. och varför var jag tvungen att vara den förföljda och inte han ?
(den tävlingen lyckades iaf jag och kim flasha boobisarna på lisseberg i flumrider, dock vart kim aldrig med på kortet.. lite pinsamt sådär)

små sol

när jag hade kommit hem från jobbet såg jag verkligen fram emot att bara slappa.
solen gjorde inte läget sämre.. så jag tog mej en cider i solen..
eller det var tänkt så iaf.. om det inte hade varit så jäkla äckligt.. varför kan jag inte njuta av en cider längre ? det är väll alltid gott ? men som tur va kom sara, så då tvingade jag i henne den istället :)
nu håller jag på tvingar i henne en till. Jag håller mej till min mörka underbara choklad jag ;)
fast fan va jag är sugen på godis !!!!!!!
Alltså det ser ju så gott ut !!


Mumma :)


Sara i skrivandets stund.. hon skriver ett brev till en bonde.. hon planerar att vara med i bonde söker fru, flytta till gotland och leva lycklig med sin får bonde i resten av hennes dagar. förutom då dom åker till australien och plockar avocado. Kul för henne. Så SÖT !


jobb

Kom hem från jobbet nu.. Sjukt jävla trött är jag.. har sprungit runt och yrat hela morgonen.
stegräknaren som jag flitigt använder visar redan dubbla steg mot för vad jag brukar ta om dagarna !! jag är fan trött !
men jag tror det gick bra. jag hoppas att det gick bra.
men det märks väll sen om det inte gjorde det.
dock lite små missar men dom rättades till ganska snabbt. typ som att man måste slå på kaffebryggaren för att kaffet ska vara varmt..
att man inte ska glömma bort att man har bröd i ugnen ;)
Kristian i receptionen höll mej sällskap större delen av morgonen, tur det.. annars hade det varit riktigt jäkla ensamt !
Nu har jag sprungit ner med tvätt. har säkert glömt hälften i lägenheten, men jag var så stressad. har bara ett par timmar kvar på tvättiden.
En kopp kaffe nu, eftersom jag inte druckit tillräckligt många än.. kan fortfarande räkna på bägge händerna. och idag känner jag att det kommer vara en missbruka kaffe dag.

vaken !

okej jag är vaken. dags att ta sej tilljobbet och försöka komma ihåg allt som ska göras..
kan väll inte vara så svårt ?
Har sjukt med träningsvärk i svanken, känner mej stel som fan. men det känns ganska skönt :) och i rumpen.

tredje gången gillt ? För det här är fan inte okej !

Okej, just nu kan det inte bli värre med mitt hår. Två blonderingar och jag är helt jäkla orange i håret.. för att inte tala om min gulvita hårbotten.
Så nu har jag slängt i en mörkblond/ljusbrun. Antingen händer ingenting, eller så blir det supermörkt.. eller så har jag missat en massa.. eller så kanske jag tappar allt hår. men det är ju inte första gången jag är flintis om så skuller bli :P
men jag hoppas nog mest på att det inte lossnar.
Varför började jag ens med det här. borde sova nu. men det gör jag såklart inte :|

Oooops !

Det blev färga håret.
Det värsta är.. att jag måste ta mej ut i den här färgen och köpa hårfärg igen..
Vill inte gå ut såhär.
Hade glömt bort (glömmer alltid bort) hur extremt jävla omöjligt det är att bli blond när man varit brunett och tvärt om. Frågan är nu.. ska jag försöka mej på en ny blond.. eller ska jag köpa mej en brun ?
Helvete !!
Jag kan ju inte gå till jobbet imorgon med blont/gult/orange hår ! det går inte.

2. I mina öron när jag tränar

Ja till att börja med så har jag helst en tränares röst i mina öron..
men jag tar lite för givet att det kanske är meningen med vad jag lyssnar på för musik när jag tränar :P
SÅ ett litet utdrag av några låtarna jag brukar träna till..
Tinie Tempah - Wonderman
Self deception - The game
Dead by april - I made it
Chris Willis - Louder
Game - Red nation
Usher - More
Million stylez - superstar
Timbaland - Bounce
Dead by april - promise me
T-pain - Take your shirt off
Kat deluna - Unstoppable

Resten av dagen ??

1. Tvinga någon att massera min rygg ! ?

2. börja läsa en ny bok ?

3. smska i mig mörk choklad (som jag bara får göra på lördagar)??


4. eller ännu värre, smaska i mig godis vilket jag inte alls ska göra ?

5. tvinga någon att gå med mej på bio ? vilket är ganska bortdömt eftersom filmen jag vill se börjar kl åtta och är över två timmar. Jag ska sova tidigt ikväll.

6. färga håret.. men det vet man aldrig hur slutar?
7... ja inte vet jag. förslag ?

Hur nice ?

madde kom hit en sväng efter att hon hade jobbat. Hon hade med sig risifrutti & smoothie som hon hade hittat på en ica i gävle. Och det var man ju tvungen smaka. Den var helt ok.. men ingen höjdare riktigt.
Päron drömmen som finns är mycket godare :) och manna såklart ;P
Nu har hon dragit vidare till nästa jobb.
och här sitter man. funderandes på va fan man ska göra. har inte riktigt någon ork till något. men orkar inte bara sitta och slöa heller.

Träning

Var iväg och gymmade med min tränare Roger tidigare idag. Sjukt trött var jag när jag kom hem från jobbet men det var bara tagga till och försöka hänga med.
SJUKT ONT i svanken har jag !! efter en av alla övningar (eller flera?) men det är ändå skönont. Annars hade det ilat i hela ryggen just nu. Men känner mej lite smått handikappad.. Hur snabbt kan man få träningsvärk egentligen ? och hur skönt kommer det kännas imorgon ? kommer jag kunna röra mej ? haha. skönt som fan var det iaf att få ta i lite :D
Nu ser jag fram emot två dagars träningsvila, a förutom jobbet imorgon då. Det är fan ett träningspass att springa ut och in med disk och mat några timmar på morgonen. + att det inte bara blir mina vanliga 3 timmar imorgon.. utan snarare kanske åtminstone 6 timmar ? well well åtestår att se hur levande man är då, spännande ;D

Känns som att jag har glömt allting

Kom hem från jobbet nu.
Hela morgonen har jag gått och tänkt på morgondagen.
jag ska jobba själv. jag vet inte vad jag tycker om det.
På vardagarna har man ju sällskap efter kl 7 av köket till living room när man jobbar själv. då behöver man bara vara helt själv 1½timme, på helgerna har inte dom någon lunch. alltså kommer jag vara helt helt själv.
men med lite tur så är det inte mycket att göra i receptionen så jag kanske får lite sällskap av Kristian.
Har verkligen glömt bort allt som ska göras. och i vilken ordning. Hur fan fungerar den där ugnen. hur ska graderna vara ? hur fungerar timern ? okej, det kanske jag vet. men allt snurrar nu och jag känner mej bara förvirrad.
Det borde ju gå bra ? jag kommer väll inte bränna ner stället ? jag kommer väll inte sova över ? jag kommer väll inte glömma bort det ? så va är det då som kan gå fel ?
fick nyckelkort idag så att jag kommer in överallt när jag är ensam. så nu slipper jag låna kort när jag ska städa rummen med :)
Aja, blir en tidig kväller för min del. Ska sova tidigt som fan :)

Torsdag - 10639

Frukost: 1 msk jordnötssmör + banan
Mellis: 2 fullkornsbröd (en med skinka och tomat och en med leverpastej och saltgurka + en sillbit) + en banan
Lunch: tonfiskwrap
Mellis: keso med varma hallon och valnötter
Middag: brasiliansk kyckling med keso
Kvällis: proteindrink + banan
Övrigt: kaffe !!
Träning: grappling
Kommentar: åh vad god mat jag har ätit idag, magen mår matbra och förhoppningsvis känns den snart inte så jäkla uppblåst längre.

träning !

stel som jag vet inte vad idag. men det lyckades jag koppla bort ganska snabbt efter jävla massa stretch.
körde igenom armbardsen som vi körde igår, 3 av dom kom jag ihåg ganska bra, 1 kom jag bara ihåg lite halvt. om jag ska vara ärlig sådär.
sen körde vi tre till idag.
en enkel, eller enkel och enkel... träningsenkel kanske.. det skulle ju inte vara enkelt om jennie som jag körde mot hade hållt emot.. och två supersvåra till en början. dom var egentligen helt lika.. och absolut lika svåra att fatta själva grejen. vet inte hur många gånger jag och jennie fick höra att vi inte skulle lägga oss på sidan.. men vi fattade liksom aldrig själva grejen, vadå sidan ungefär??.. fast tillslut så kom det faktist när vi skulle köra igenom alla 7 i följd. då hade vi fattat poängen tror jag. gick iaf betydligt bättre då.
sen sparrade vi två minuters ronder och man blev svettig, riktigt svettig. Jag gillar att bli svettig haha :)
Gick väll sissådär, enda jag tänkte på vad hur fan jag skulle kunna lyckas göra en armbard.. helt plötsligt som sagt blev det ju lite svårare när det inte bara var att göra :)

Fightstore

Köpte även ett Iron fist linne igår. Lite båtigt sådär :D
Fanns bara en av den tyvärr ;) men hon som har butiken har mycket snygga kläder. Och assnygga skor. !! 
bara titta på dom var underbara dom är ! tyvärr så hade hon dom bara i för stora storlekar för mig. men det kanske var tur. har ju lovat mej själv att försöka stå emot just skor.. har ju precis rensat och endå inte använt många av dom jag ens har kvar :P men jag är kär i dom !
Och dom finns på fightstore, så in och köp dom om ni vill göra mej avis ;)
fightstore

nytt under :)

igår blev det lite nytt under från lindex.. om man handlar underkläder där nu för 300:- så får man 100:- rabatt.. hur nice ? fick reda på det när jag skulle betala. blev man lite lyckligare då ;P
Turkos bh och turkos trosa.. valet stod mellan gult och turkost.. det blev turkost..
ett par rosa trosor och ett par blåa.. sköntrosor.
och en röd top, eftersom bh är så fruktansvärt överskattat om man han små boobis :)

Någon som vill springa 5 med mig ?

Sugen som fan på att springa vårruset ! Men inte själv !!!! Någon som vill springa med mej..
Man måste anmäla sig senast imorgon.. mer koll än så har jag inte :P
förutom att det är 5 km, är i gävle, och är könsdiskriminering eftersom bara tjejer får delta, ungefär..
Haha :D

1. Min idrottsbakgrund

jadu.. min idrottbakgrund.
När jag gick i ettan så började jag spela innebandy.. tränade ungefär två månader, var med på en match. Vet inte ens om jag snuddade bollen en endaste gång. Var totalt värdelös så jag insåg ganska tidigt att det här med bollkänsla inte riktigt var min grej.
När jag var nio år började jag med brottning efter att ställt ett krav på mamma att jag var tvungen att få börja på antingen det eller på dans. Det blev brottning. Där fastnade jag, och utvecklades ganska snabbt till en duktig brottare. Det gick ganska spikrakt upp för mig dom första fyra åren. Hade superbra tränare runt om mej hela tiden. Men när dom försvann så försvann även min motivation och jag började ligga på raksträckan och såsmåningom började jag dala.. sen fick jag superbra tränare igen och motivationen blev på topp, jag blev bättre igen men skador satte stopp för det mesta. Tillslut blev jag tvungen att sluta helt med brottningen för att min rygg var så trasig. Men jag hann med en massa under dom åren jag höll på. Stod på pallen på SM, vann europas största ungdomstävling, vann massa andra tävlingar, träffade massa underbara människor, var iväg på sjukt underbart roliga tävlingar och ja, jag istortsett bodde i träningslokalen.. jag gjorde verkligen det. gick dit efter skolan och åkte hem när sista träningen var över. Dom blev min familj på gott och ont.
dom sista åren på brottarmattan och årena som gick efter sysselsatte jag mej mest åt passträningar, som spinning, vattengympa och dans.. simmade även massor. Men det blev mest mycket i korta perioder. Det vart tråkig träning. Och jag var LAT!
En sommar spelade jag en hel del fotboll (jag.. tjejen som hatar fotboll.. bollar överhuvudtaget) men det gick ganska bra.. gjorde 5 mål en match.. den ni ! har tillochmed blivit tillfrågad om jag vela vara med i ett korplag i år. haha. nejnej.. jag vet mina begränsningar vad gäller bollar. så jag står över !
Började iaf med brottning igen 2010, för att få lite träning, ryggen kändes okej och jag saknade brottningen, jag saknade klubben och jag saknade tävlandet och lovade mej själv att jag skulle åka på åtminstone en tävling till. Det året blev det tre, året efter.. alltså nu så har det blivit två. och jag har gjort min sista brottartävling någonsin, tror jag. Fick iaf sluta med en förstaplats.
2010 var även ett år då jag och madde stod och skämde ut oss för mina gammla grannar genom att träna till träningsdvd. det va grejer det. Blev även en hel del "egen-träning" uppe på brottningen, dit jag och charlotte brukade åka och köra lite.
Nu har jag även börjat med MMA och det är sjukt kul. Har varit på en grapplingtävling där jag fick gå en match, den gick bra, var äckligt nervös innan. Och jag hoppas att jag kommer bli bra på det med. Men eftersom det handlar om min idrottsbakgrund skriver jag inte mer om det eftersom jag inte har någon bakgrund av det, det är nu och det är sen :)

ett litet tidsfördriv

1. Min idrottsbakgrund
2. I mina öron när jag träna
r
3. Ett fint idrottsminne
4. I min träningsväska
5. Favoritmuskel
6. Mål med träningen
7. Favoritövning
8. Favoritmat
9. Mina inspirationskällor
10. Då mår jag som bäst
11. Favoritkonditionsträning
12. Favoritidrott
13. Mitt bästa kosttips
14. Favoritmellis
15. Då tränar jag allra helst
16. Favoritlivsmedel
17. Mitt måtto
18. En lördagskväll unnar jag mig gärna..
19. Hälsa för mig
20. Det här åt jag idag
21. Därför tränar jag
22. Min favoritfrukost
23. Detta skulle jag vilja utöva
24. Favoritidrottare
26. Så sover jag
27. Detta klara jag mig inte utan
28. Där tränar jag helst
29. Detta tränar jag allra helst i
30. Glöm inte att


hemma

Kom hem från jobbet för ett tag sedan.. men för en gångs skull så satt jag mej inte helt direkt vid datorn. var tvungen att göra lunch först.min mage skrek verkligen av hunger. nu piper den lite bara.
Gick bra att jobba.
är lite småstressigt den här veckan eftersom det är fullt hotell, frukostarna drar ut lite på tiden. och man springer fram och tillbaka hela tiden. det är tur man får lite motion :P
efter frukosten så gick jag upp på rumsvåningarna och städade hotellrum. bädda sängar, skura toa och golv. byta soppåsar och lite dittan och dattan.
vissa människor är verkligen superfräscha, och vissa undrar man verkligen hur dom lyckats få så stökigt på bara en dag !!??!!.. skiter man verkligen ner en hel toa ?
men nu ska jag försöka vila/städa lite här hemma. träningsvärken känns som fan. och jag trodde den höll på att ta dö på mej imorse.. vet att det brukar kännas mer andra dagen, vilket är igår. men den började ju släppa lite efter gårdagens träning. men nejnej, It´s back, and it´s painful !

träning !

Idag stod grappling på dagens tränings schema. Hade väll önskat att man kände sig lite smidigare i kroppen än vad jag gjorde. Men det är endå bra härligt med träningsvärk.
Först körde vi igenom lite tekniker.
Dels armbars, 4 stycken. som vi även fick som läxa att komma ihåg. Jag och jennie har påmint varande under kvällen.vi ska komma ihåg dom. Och just nu gör vi det. så det hoppas vi på att vi fortfarande gör imorgon med :)
men nu ska jag gå och sussa, ska upp och jobba imorgon. skoj. blir ju lite extra länge då. städa hotellrum.. utan att lägga mej i dom underbart sköna sängarna, med dom underbart mjuka täckerna och fluffiga kuddarna. Lockar inte ett dugg :S

onsdag - 11879

frukost: 2 fullkorns bröd med skinka och gurka +  2ägg
mellis: lättkesella med banan och jordgubb och en smulad valnöt
lunch: -
mellis:keso med jordgubbar och kanel
middag: lax med fullkornsris och broccoli och brysselkål
kvällen:jordgubbar
Övrigt: på tok för mycket kaffe, och även lite gotta
träning: grappling
Kommentar: vart äcklad av gotta, det åts av mej som att det vore naturligt, det bara låg där.. jag var inte ens sugen. jag bara åt den där jäkla chokladbiten.. ne usch och fy ! godislöfte nu ! eller.. mörk choklad får ätas på lördagar ;D
hela dagen har varit illa på matfronten. hoppade över lunchen. åt nästan bara jordgubbar.. träningen gick sissådär. tekniken flöt på ganska bra tyckte jag.

jäkla äckelmage !

Jag säger bara blää just nu !
tror jag måste vila ett par timmar innan träningen. mår inte riktigt okej.
har träningsvärk i armar och ben så det är farligt om jag lägger mej, för jag reser mej inte gärna haha :P
och för att inte tala om min överdrivet överkänsliga mage mjölk/socker/mens-mage. ingen högdare inte. känns som att jag har en stor ballong men som typ är fylld med vatten och inte med luft.  Men som påminnselse till mig själv : det är inte okej att äta godis, så från och med imorgon så har jag ett löfte att inte äta godis på ja länge..kanske hela året, minst ? och det är inte okej för att dricka mjölk om det inte är mini eller lätt mjölk, blir sjukt illamående (och allt annat en mjölkmage tillkommer med ;P) av fetare mjölkar.. funkar ju i kaffe.. men inte dricka.

jobb !

Hann inte mer än komma hem från jobbet innan dom ringde mig. Imorgon när frukosten är klar och allt är färdig diskat och plockat och donat så ska jag upp till städ och sysselsätta mej med städning av stannrum i ett par /några timmar. känns bra att man får nån timme till :)
Känns bra att veta att jag kommer jobba en del nu. får ju oftast veta hur jag ska jobba under veckan på måndagar. men den här veckan av det som är kvar är det tors-lör. och nästa vecka tis-sön. som det ser ut nu iaf.

brottarträningen

Idag när jag kom till brottningen fick jag en liten chock, det var fullt med skor överallt. brukar ju inte vara många där.. speciellt inte den tiden eftersom jag alltid kommer först.. och jag hör toggas ekade röst från mattan, träningen var redan igång ? kollade klockan.. men brottarträningen hade inte börjat ?
mycket riktigt. det var stela saikspelare som var där inne och gjorde en hel del smidighetsövingar, ganska skoj att titta på. dom såg lika vilsen ut som jag och kordination och styrkeövningar.
Brottarträningen idag var ganska skoj. Var dock inte mycket brottning. eller jo egentligen var det en hel del. men jag brottades mot en kille på kanske 45kg. så fick agera lite kastdocka. inte mej emot.
så körde vi en hel del smidighet. och älskade älskade kullebyttor, korta,bakåt,långa,bakåt med från skjut, nackvolt, handvolt, höga.. ja sånt där skoj ni vet.
blev även en hel del mage.. och såklart toggas jävla armhävningstortyr.. man tycker ju att jag borde lärt mej att göra armhävningar efter alla dessa år av tjat.. men det vill liksom inte fungera för mej.
men jag fick svettas en hel del.
sen vart det stressa iväg till ica, hem och duscha, och titta på dhw med madde.
nu blir det natti natti. upp och jobba imorgon :)

Tisdag - 11857

förfrukost: wrap med jordnötssmör
Frukost: 2 fullkornsbröd med tomat och kokt skinka + 2 ägg
Mellis: proteinshake
lunch: tonfiskwrap
mellis: lättkesella med blåbär och sötmandel
middag: nötfärswrap
övrigt: kaffe (? koppar), gotta
träning: Gym +  brottning
kommentar: mycket gotta nu :P, men just nu har jag mens och tänker.. skit samma. så jag släpper in mitt sötsug för tillfället.. jag borde ju bli äcklad av skiten snart..
var ju tvungen smaka.. bananen var helt ok, hallonen har jag inte smakat än.. men har inte så höga förväntningar på den.. tror att den är typ som blåbär och den var inte god.. det ska fan vara vanlig kexchoklad !

När klenis ska bli stark

Kom hem från gymmet för ett tag sedan. gymmet som bara ligger ½ minut från mitt hem. Ett gym jag aldrig ens varit till under tiden jag har bott på stan. Ett gym där jag får gymma gratis genom jobbet.. allt har talat för att jag borde gå till gymmet. Men jag har liskom aldrig riktigt tagit mej dit.. hemmakväll som ligger längre bort och lockar med sitt godis har däremot alltid varit ett ställe jag kunnat besöka :P
Men tog mej till gymmet med min tränare Roger. Har har kört totalt slut på mina armar, speciellt mina underarmar. Känns riktigt skönt. Kommer få nå förbannat mycket träningsvärk så jag kommer inte veta vad jag ska ta mej till. Riktigt härligt :) Men jag tycker om jag ska vara ärlig att det är pinsamt att gå till gymmet, för jag känner mej helt totalt bortkommen. det gör jag väll egentligen ganska ofta på all slags träning. men just gym. men det ska bli ändring på det nu :)
Nu ska jag dricka upp min proteinshake och göra lite vardagsnytta, städa, diska, laga mat.. ni förstår.. det jag inte fick nog med på jobbet :P
sen blir det brottning ikväll. får väll se hur mina armar mår då haha.

jobbet

har nyss kommit hem från jobbet. han inte mer än innanför dörren och ner i soffan innan min tränare frågade om jag skulle med till gymmet. och det kan jag ju inte säga nej till. så nu ska jag iväg och skämmas eftersom gym och jag aldrig kommit överens.
gick bra på jobbet idag. stressigt var det. fullt hotell. så ser det ut enda fram tills på fredag. men det är bra. då får man bra jävla motion. har ju en finfin stegräknare nu som jag fick av mamma och hennes man. och enligt den går jag mer på mina tre timmar på jobbet än när jag är ute och tar hela dagar annars.
trodde jag skulle få en ledig helg så jag kunde dra iväg till systeryster. men på lördag måste jag jobba. jag ska jobba själv då. har bara gjort det en gång förr. men det gick ju bra då så det borde ju gå bra nu med. nervöst. men jag ser endå fram emot det :)
måste byta om nu så att jag kan gå och fixa lite muskler :P

dags att jobba

sitter här några minuter nu innan jag ska tilljobbet.
trött som fan.
hungrig som satan.
och fryser så jag vill hoppa in i varmdusch.
men bara bita ihop och traska iväg och jobba några timmar. ska bli skönt att jobba. känner det bara inte just nu medans jag sitter här.
och som att inte allt vorfe nog var det ett snötäcke på backen när jag vaknade. det är inte okej !
aja dags att rusa !!

Måndag - 5939

frukost: havregrynsgröt med blåbär och minimjölk + 2ägg
mellis: wrap med jordnötssmör och light ost
lunch: wrap med tonfisk och ägg
mellis: lätt kesella med blåbär och sötmandel
middag: nötfärsrulle
kvällis: proteindrink
övrigt: (inte en enda kopp kaffe, inte undra på min trötthet!!), men det blev lite gotta
träning: mma
kommentar: min kropp var trött idag, min kropp vela ha godis idag.. så jag gav den det.

trött !! :D

kommit hem från träning.
trött som fan i armarna är jag !
idag körde vi massa sparkar. skoj som fan ! :) men fyy fan va dåligt kordinerad jag känner mej. har varken koll på armar eller ben känns det som.
men jag är riktigt härligt svettig och trött nu, underbart !
lite lustigt, pratade med mia på vägen hem om det här med att duscha.. man blir trött och motstridig att duscha om man inte hoppar in på en gång som man kommer hem.. och endå, vad gör jag ? jo jag sätter mej här.. bläddrar igenom reklamen som kommit och dricker en proteinshake..
aja ta tag i det där med duschen nu då innan jag blir för trött för den..
madde kanske ska komma förbi sen, vi funderar på att köpa gotta på hemmakväll. låter fan inte helt fel. lite sockermage har väll ingen dött av ? försöker intela mej själv att inte få ångest av det.. så det lutar mot lite gotta i magen.
När jag tänker efter är det sällan som jag och madde ses utan att stoppa någonting i munnen, men när jag kikade igenom gamla bilder insåg jag att det är väldigt väldigt längesen som vi käkade fiskbullar. måste det ju bli ändring på ! mmm fiskbullar i hummersås, mmmm !

sandviken - mora, mora - sandviken

helt ärligt..
om man endå typ alltid gör korkade saker, så kan man väll överväga att göra en korkad sak som endå är sjukt bra ?
jag funderar på att cykla till mora..?
men om man säger nu i helgen ex. så fort jag har jobbat och gjort det jag ska.. borde väll vara på dagen någon gång.. typ 13 kanske..
hoppa upp på cykeln.. ta några pauser.. per va 3-4 eller 5e mil ? och vara framme på kvällen någon gång ? eller är jag ute och cyklar nu ?
det är 15-16 mil..
skulle jag fixa det? hur lång tid skulle det ta ? och skulle jag orka ta mej hem igen ? låt oss säga efter en härlig vilodag med massa kanelbullar i magen.. det vill säga kanske söndagen ..
Är det möjligt ??
så helt ärligt.. är det dumt ? funkar det ? alltså jag är lite små taggad. men är det hopplöst så kanske jag borde tänka om ??

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!

och jag vill bara sjunka ner under täcket och sova i en vecka nu.
bara sova bort några dagar som jag så väl klarar mig utan.
choklad och sötsug och jag kan inte stå emot just nu..
för jäkla dålig karraktär när det kommer till det.

lazy day

hehe nedu.. inte har jag kommit ut och sprungit än inte.
blir antagligen inte så heller.
to bad.
skulle vara om madde hör av sej efter jobbet och vill springa. men idag känner jag inte för att sprinbga själv. speciellt inte eftersom jag mina dumma fan glömt att ladda min mp3.
så jag får försöka njuta av min lathet.
borde ta mej till ica.
har insett att jagb inte har någon mat hemma.. frågan är nu vara. vad jag will äta till lunch.. en wrap såklart, blivit lite smått beroende. men med vad. aja det löser säkert iva åt mej.
vet inte om jag ska köra ett eller två pass på mman idag. vet inte om jag kommer göra nå hemma träning idag. känner mej allmänt slut. får man skylla på vädret ?
hur avundsjuka hade ni inte vart om jag hade haft på mej dom här skorna? VA? VA?
okej nu är ju jag rätt avundsjuk just för att jag inte har dom. men..

when I feel like this

sitter här i soffan. har precis tryckt i mej frukost. havregrynsgröt med blåbär + 2 ägg. börjar tröttna lite smått på det :P och jag är sjukt sugen på att ha äppelmos till min gröt, eller lingonsylt.men det känns lite för sockrigt.
borde klä på mej.
men det känns så obekvämt att tränga sig i ett par tränga löpartights och krångla sig i en sporttopp. ska ut och springa en liten sväng snart.
sara har sagt att hon hakar på.. så jag hoppar nu verkligen att hon gör det, annars jävlar ;)haha.. är rätt säker på att hon kommer ta sej ur den här situationen på nå vis, men jag hoppas verkligen att hon följer med ! :)
dom här vill jag springa i, men nu gör jag inte det sånu får jag låtsas att jag gör det istället.

söndag - 10327

frukost: havregrynsgröt med blåbär och minimjölk + 2ägg
mellis: lätt kesella med blåbär och sötmandel
lunch: mager nötfärstortilla
mellis: lätt kesella med blåbär och sötmandel
middag: linfrölax med fullkornsris och broccoli och brysselkål
kvällis: proteindrink med blåbär och valnötter
övrigt: 2 skedar jordnötssmör + några pimpim + 2 koppar kaffe
träning: promenad med madde
kommentar:  var fan kom pimpimen ifrån!!??

burr i burr

allt känns lite jobbigare idag.
vilket jag visste att det skulle göra. men snart är det ny vecka.. då borde mina hjärnspöken lämna mej ifred.. kan man ju tycka.
idag så har jag och madde varit ute på en långpromenad. det var skönt. eller skönt och skönt. det var förbannat jävla kallt.
har ju vart burrigt hela dagen. fan ! jag som vant mej att bli bortskämd med sol..
sen tittade vi på ringaren i notredam. den är ju såå jäkla bra, kan ju erkänna att när jag var liten så var jag kär i quasimodo (eller hur man nu stavar hans namn).
nu sitter jag och slötittar på hockey, ryssarna mot slovakerna.
sara ska snart komma över och se klart felon med mej.sjukt bra film.
har även läst ut kinsella boken - flickan från tjugotalet - ångrar lite att jag läste ut den. den va ju så bra.. och nu är den slut. dags att börja på en ny en.. men nu har jag ingen kinsella kavr att läsa...

.-.-dsclmcds< bikjbc

det blev en liten sväng till kasen igår. madde och jag svängde förbi statoil och fixa kaffe, mötte upp lindha som smuttade på sin alkoholfria öl. så åkte vi till högbo och värmde oss framförden övergivna kasen.
sen åkte lindha hem. och jag och madde satt oss och kollade på film och åt gotta. nmassor av gotta.
men det blev jäkligt mycket över med. det var ju inte riktigt det som var meningen. men det är bara slänga. jag är inte den som kan ha gotta hemma utan att äta upp det så.
det blev endå en tidig kväller. strax efter två åkte madde. vi skulle egentligen titta på film hela natten. men jag satt ju och somnade hela tiden jag. trevligt sällskap ;P
idag kanske vi ska ta en lång promenad. jag skulle verkligen behöva det. jag tycker inte om mina hjärnspöken just nu. vill bara skjuta av mitt huvud så skulle problemet vara löst. men jag vet inte om det är riktigt så det funkar.
så istället väntar jag på att madde ska vakna och höra av sej så att vi kan ta våran promenix :)
och fram tills dess har jag min bok som snart är slut, jag är så fastg i den att inte ens facebook lockar :P!!

Lördag - 7tusennågonting

frukost: havregrynsgröt med blåbär + två ägg
mellis: kesella med blåbär och sötmandel
lunch: tonfiskwrap med ägg + 1 wrap med bara jordnötssmör
mellis: wrapbröd med mager ost + wrapbröd med jordnötssmör
middag: vitfiber pasta (massor :S) och mager nötfärs med mager ost och svartpepparketchup
kvällis: -
Övrigt: 2 koppa kaffe, choklad och godis i massor massor massor
träning: sprang, hemmaträning
kommentar: min matdag är som ni ser fucked up. men så jäkla illa tycker jag nog inte att det ser ut.. ska väll vara alla jäkla wrapbröd,och allt gotta gottan som inte ens smakade bvra.. bara gav mej magont och illa mående.. men jag fortsatte äta för att det var min äta vad jag vill dag. ibland är jag inte riktigt smart. men fick ju in lite träning med. skönt som fan.

RSS 2.0