Februari 2010 - Allt vi gör blir till en fetival

Februari månad, månaden då jag festade eller tränade.

Tränade minst 5 gånger i veckan och solade minst 2 gånger/veckan. Men jag hade även väldigt trevliga utekvällar med mina vänner.
Som "festival" veckan. Veckan då melodifestivalen var i stan (tänk om jag hade haft praktiken på Hotell princess då)
då Dogge bjöd mej på champagne  haha. Och jag vart trollbunden av Eric Saade haha hur det nu gick till. Eller jag vet hur det gick till. Jag satt där och kollade på ett genrep av melodifestivalen. thats it. han var helt klart bäst !

men var inte hemma i arenan när melodifestivalen sändes på tv. Då var jag påväg upp till härnösand. men det hindrade inte mej från att rösta på honom. Väl uppe i härnösand ? ja det var min "comeback" tävlingsmässigt på mattan. jag kom hem med guld.
Inte för att jag brydde mej. Var mest glad över att det skojjades och skrattades så mycket :)
kom hem från tävlingen rätt så sent på kvällen den 14 februari, alla hjärtans dag. Älsklingen skulle jobba dagen efter. men han satt uppe. enbart för att ge mej en fin present.
en glas prydnad med hjärtan, tack älsklingen !

Lånade ut min lägenhet över en natt till två femtonåringar. och tro det eller ej men när jag kom tillbaka så var det finare än när dom kom dit. vilken femtonåring är så skötsam? dom måste ju vara rädda för mej eller nå??

Det viktigaste med februari var dock att Älsklingen fyllde år.
han fyllde 22. Och han är lika fin nu som då, finast. bakade smörgåstårta på hans beställning. det var kanske där min köksglädje började ta fart.

Och som man vet så börjar ju bokrean i februari, var självklart dit med mamma och shoppade loss ! fortfarande en massa olästa böcker.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0