det som borde varit en perfekt dag



spenderade dagen med madde och sofia i gävle. Vi såg svampbob. jajamensan !
det lutade åt det perfekta hållet, hallå svampbob liksom ;)

inte var dag man träffar svampbob. och när man gör det blir man glad. och den glänjen ska inte gå att försvinna så snabbt som det gjorde för mig idag. Vi ¨kte till city gross och skulle handla färsk majs.. när jag stod i kön bakom madde så fick jag helt plötsligt panik, i kön alldeles brevid mig stod han.. det där jävla svinet ! det där aset jag önskar att jag var kapabel till att döda ! Han bara stod där och såg så nöjd ut med sig själv. jävla äckliga gubbjävel ! paniken kröp i mig och tårarna rann på mina kinder. Madde såg honom med. så fort mina varor kom rullande så packade hon ner dom på än gång så att vi skulle spara tid. hon visste att jag var tvungen att ta mig bort därifrån fort.

ibland så är det lätt att förtränga.. ja menar över två år nu.. klart att jag inte tänker på det ofta längre. men när jag såg honom välde allt upp inom mig. Känslar, paniken, gråten, smärtan.. allt allt allt kom upp igen och det finns inget annat jag kan tänka på just nu. bara hur jävla svag jag kände mig i kön. 'min' våldtäcksman.

förhoppningsvis läser ingen det här.. och jag kommer antagligen att ta bort det snart. men jag var tvungen att skriva av mig.

 

Hur som helst så grillade jag och madde majs senare på dagen. mmm färsk majs. det var gott. och det är ju lite roligt att skala dom :)

 

På kvällen när jag borde ha lagt mig för att sova kom paniken krypande igen. Så istället för att lägga mig åkte jag in med alex och hennes pojkvän till valbo. jag köpte 2 par jeans för 99:- styck. lägger upp i bloggen senare under dagen.

 


laddar upp

sitter och laddar upp med lite glass :) nu ska jag in till gävle med madde (och tydligen sofia med) vi ska träffa svampbob ! say WHAT??!! jag ska äntligen träffa min blivande man ;) eller hur det nu va....


regn regn och åter regn

det regnar..
det gjorde det inatt med när jag jobbade. Inte trevligt att jobba i regn. helt genomblöt var jag .. buhuu :P

enligt den lokala väderprognosen över vallhov så ska det inte regna inatt. men man vet ju aldrig med det.

filmväder

Nu ska jag iväg med madde och köpa godis.
sen så blir det godis och film för våran del..

jag hoppas att det inte regnar inatt, ingen bra motivation att jobba. Fuck fuck fuck ! men det kommer gå bra vilket som.. bara ta betydligt längre tid.

En dag

Idag har jag som sagt tvättat. det gick bra..


Två flugor i en smäll tänkte jag och passade på att tvättas jag med ;)

frukosten med madde var mys.
och gott.

mm erkänn att det vattnar sig i munnen på er ?? det gör det på mig.

sen blev det minigolf i högbo, glassätande, tittande på djuren i högbo och ett dopp i det blå (bruna vattnet). En hel dag med madde helt enkelt.. jag har haft en bra dag idag. Även fast jag förlorade på minigolfen med 6 poäng :P

tvätta + frukost = Fia

just nu tvättar jag.., det suger.
Idag så ska jag äta frukost med madde är det tänkt. vi bestämde det inatt.
Undrar vad vi ska äta.. och var ?
men det ska bli trevligt

... Bara lite om igår

På dagen var jag hem till mamma en sväng. tanken var att jag skulle ta med tidningar hem till henne. men dom glömde jag ju såklart bort. men det var trevligt att träffa henne.

Sen var jag och hämtade ut ett paket från h&m, massa fina kläder. You will see

På kvällen var jag hembjuden till Kerstin (hon har varit kontaktperson till jessica) på middag. Jessica åker ju tillbaka till England redan idag och har varit i Göteborg fram tills nu. men igår fick jag äntligen träffa henne. Hon hade även med sig två brittiska vänner. Rob hette den ena, men jag har glömt bort vad den andra hette. Det var jättegoo mat och trevligt att träffa alla som var där.
Saknar redan min lilla jessica

Just like back in time -  love you jessica pessika


Onsdag

Hemma igen efter ännu en natts arbete. Inatt kännde jag mig ovanligt pigg. Hoppas nu bara att det håller i sig. Men jag anar att jag snart kommer bli tvungen att släpa mig själv upp från sängen.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen en sväng, sen ska jag nog städa här hemma. Jag städade ju så fint i sovrummet förra veckan. Jag verkligen rensar från grunden nu. det blir fint ! (när allt är klart)


Tisdag

Trött efter jobbet. var visseligen några timmar (4) som jag kom hem från jobbet. jag la mej ner och tänkte sova. men jag fastnade i en bok jag precis hade påbörjat istället. Nu är den slut. typiskt...och jag har fortfarande inte sovit en blund.sov ingenting igår kväll heller. fattar inte varför jag inte somnade. men huvudsaken var väll att jag låg i sängen och försökte sova. klarade ju av att jobba vilket fall som helst.
...
idag ska jag... ? har inga planer under dagen vilket jag tycker är skönt. då kan jag kanske vila mig lite.
...
Ikväll så ska jag träffa Jessica, en gammal vän till mig. Hon bor i England nu men är på besök. hon åker tillbaka redan imorgon. Så det ska bli underbart att träffa henne idag !

Måndag


Min dag.

...
klev upp klockan två och cyklade iväg till jobbet. Stapplandes med ont i ryggen tog jag mej igenom ännu en kväll..
runt 6 tiden på morgonen var jag hemma igen. La mig och sov ett par timmar efter att jag hade duschat
...
Vid 12 så cyklade jag iväg till bibloteket. Lånade lite böcker (har kommit in i en läsperiod). Och efter det så mötte jag upp Madde. Jag bjöd henne på lunch så vi gick till Viking och åt en varsin sallad. Sen vidare hem till mig och tittade på en värdelös film.
...
Nu har jag försökt att hitta nå jobb att söka. Men det finns inge jobb jag riktigt kan söka.. För jag har inte behörighet till att vara körskolelärare eller gymnasielärare eller ekonomichef och dylikt.. och att dela ut reklam? nej tack ! aldrig i helvetet att jag skulle göra det.
...
Ska snart sova. när klockan blir 18 tänkte jag lägga mig i sängen och läsa lite. Sophie Kinsella "Mina hemligheter".
Och sen så ska jag upp vid 02 igen för ännu en natt med arbete.

Skulle du orka 32 nätters arbete utan en dags vila ?

trött...

 

Så jääävlar trött !!!

Har precis vaknat. Inatt jobbade jag min 4 natt. Det tar på krafterna som fan ! men jag får ju supermotion,haha.

Nu tänkte jag dra mej ner på stan och få lite gjort idag.. innan det är dags att lägga mej och sova igen. fan vilket liv. men det är bara 4 veckor kvar. Och jag är glad att jag har jobb åtminstone en månad av sommaren.

 


jobb

har kommit hem från jobbet.
svettigt.
ska snart krypa ner i sängen med älsklingen.
guuud vad jag är trött !

jobbmiss

visste att jag skulle börja på torsdag (jobbet) men jag tänkte natten som kommer idag. jag hade fel.
vart väckt inatt... det var idag.. men det var bara en övningsdag så det gjorde ingenting. jag kunna komma natten som kommer nu istället.. men jag tog mig upp och inom 5 min var jag på plats. Nu har jag jobbat färdigt för inatt.. har knappt sovit någonting. måste sova hela dagen för att ta igen mig nu känns det som!

dålig uppdatering jag vet

men jag har helt enkelt inte haft tid lust eller ork.

igår var jag iaf och badade med min lillasyster. det var superroligt. så vi ska försöka hinna bada med varandra igen innan hon ska åka till finland.
träffade även cissi igår. på förmiddagen så lekte vi med barnen. och på kvällen va jag förbi henne och vi satt och pratade en massa skit på hennes balkong. precis som det ska vara :)

Åt även donken mat med madde på kvällen, och vi tittade på film till sent på natten. Inte för att det är något ovanligt för mej och madde mer vanligt än ovanligt iaf. och det gillas.

Nu sitter jag hemma med ångest. vill ut och bada. vill ut och ha det roligt. men har sagt åt mig själv att inte lämna lägenheten fören jag har städat. uscha ! varför la jag ett sådant hemsk löfte på mig själv... ??

Har fått min tränarlön idag :D happy !!! det är inte mycket pengar.. men i jämnförelse med mina 16:- jag hade på kontot så känner jag mig rik.. eller inte rik heller.. känns som att jag har så mycket pengar som jag brukar ha. tryggthet !

men nu back toooooo städningen

Köttmarknad på parkbadet ?


Nu har jag precis kommit hem från badhuset. Madde och jag var iväg och hurtade en 30 minuter för att svalka oss lite och för att göra lite nytta.
men ack så uttittade vi var där. Fullt med medelålders män som tittade på oss som att vi vore någon slags köttmarknad. Känndes inte riktigt bra.
men hur som haver så var det ändå skönt att simma lite. alltid skönt efteråt när man har rört lite på fläsket.

Måste även passa på att slänga in en bild från i helgen.. kanske lite elakt av mig. men jag gillar min nyvakna älskling i mina nagellack som jag hjälpte han att ta bort direkt efter att jag hade smetat på han et ;)

Är han inte bedårande mitt hjärta ??


frukost picknick


började dagen med en picknick utanför älsklingens lägenhet.
jag hade med mig jordgubbar, saft, persika, kixi, banan, äpple och melon. Tog även med mig en bok.

Låg och läste ett tag vilket var riktigt mycigt.
sen så kom madde och myste med mig. och hjälpte mig att smaska i mig jordgubbarna och resten av alla frukter jag hade tagit med mig.
det var mysigt.


Många inlägg idag, men läs så får ni veta om min resa :)


Idag har jag bloggat sjukligt mycket.
men jag hoppas att ni orkar ta er igenom det för det är min och älsklingens resa jag har bloggat om. kommer antagligen att tjata om den ett tag framöver ;) men jag ska försöka att låta bli.

men något som är jobbigt med att ha varit utomland den här tiden på året är att alla andra åker om en månad.. och då vill man likförbannat iväg igen.


Idag har jag inte gjort så mycket. mest varit hemma och hostat. varit iväg och handlat mat.. lagat mat till mig, hjärtat och hans kompis.
det blev Potatissallad med nå kött.. vet inte var det var eftersom Älsklingen fick fixa det.

självklart så blev det gräslöksgräddfil till potatissalladen :)
men nu tror jag att jag ska plocka lite. verkar inte ha nå bättre för mig..

shopping från rhodos


Lite olika sovenirer från rhodos


svampbob croissanter, oreo kakor med chokladfullning, och oreo typ runda långa grejer med choklad i.
och några Ouzo godisar vi fick med ni vi handlade.


En liten smycketkista, en svampbob t-shirt som egentligen är till barn, men med XL så funkar det, ett långt linne med ankare, en scrubsten och en snäckring.. aa hur häftigt ät inte det..? en snäcka som dom har gjort till en ring ?? ;)


Min Sephora shopping, en pumptvål som doftar juvlig citrondessert, en mascara, och ett nagellack i färgen "BROWNIE"  .... me like !


Rhodos dag 7 sista dagen (så har vi haft det)

Blev en kort sista dag. vi packade och gjorde i ordning. Vi skulle vara utcheckad kl 12. bussen kom kl 15.
Ingen av oss vela åka hem. vi trivs på Rhodos.
Det har varit helt underbart.

på dagen den lilla tiden vi hade så var vi iväg till det bästa supermarketet i närheten och köpte lite sovenirer åt oss den här gången. sen så passade jag på att ta ett sista dopp i poolen medans daniel satte sig vid en dator.
efter det så gick vi och åt på Alkionis, blev pizza för min del.
och en dessert..

sen gick vi till hotellet och väntade på bussen.
flyget gick bra. men det är ju så fruktansvärt tråkigt att flyga.. om planet ändå kunde störta eller nå.. då skulle det ju iaf hänt något på vägen hem haha.

sen kom iaf daniels bror och hans flickvän och hämtade oss på Arlanda. snällt av dom.
om ett tag ska vi göra samma sak för dom. då åker dom till Egypten och då blir det våran tur att vara avundsjuka :)


Bacardi blåbär, inge vidare


min pizza


älsklingen och hans mat


hemma på Arlanda igen

Rhodos dag 6 (så har vi haft det)

Idag har vi varit till Lindos "den vita staden".
Ett otroligt fint ställe. vi åkte båt dit, 2½ timme tog båtresan. vi solade på däck hela resan. vi drypte i svett när vi kom fram.
Acropilis ligger på toppen av ett berg så vi tog en "Lindos taxi" (åsne taxi på svenska) upp till toppen eftersom vi inte riktigt visste hur långt det var. Vi lyckades få den enda galna åsneföraren. Han som ledde åsnorna sprang som en galning, daskade åsnorna i rumpan för att dom skulle springa fortare på den hala och branta vägen upp.
Skrev ÖHMM hela tiden för att komunicera med dom så att dom ökade takten. allt skulle gå undan. medans alla andra åsneförare gick med sina åsnor.
vi var uppe på toppen på hälften av tiden det egentligen tog. och jag kan då stå för att jag trodde att jag skulle ramla av, ramla ner för branten och dö.

Själva Acropolis hade mycket som man kunde se. för min del var det mest för utsikten. det var mäktigt. Men det var även helt okej att titta runt på stället.
Vi gick ner för branten. det var inte så långt för fötterna. köpte dricka. och hoppade i havet som var helt glasklart. Varmt och skönt. Båten tillbaka satt vi och småsolade under tak. och efter halva resan så stannade båten och man fick hoppa i om man vela. Självklart tog jag chansen att bada mitt ute i havet. men daniel valde att stå över. Det var otroligt varmt att kliva i. nästan för varmt. och otroligt salt. det kändes som att halsa salt bara man doppade ner huvudet, även med munnen stängd.

När vi kom hem till Ixia så åt vi på cooking art igen. Blev en pizza för min del. mycket goo.
Efter maten så gick vi vidare till Alkionis (sportbaren) Daniel beställde in en stövel. och jag en "Disel" (strongbow med svartvinbärssaft) det var inge vidare. den smakade alldeles för mycket öl.
När matchen mellan Spanien - Paraguay började så beställde jag in ett glas vitt och en skål med jordgubbar och grädde. Grädden där var underbar !! det var som en blandning av söt grädde och marängsmet. godaste grädden jag har ätit !
Daniel beställde in en special hot strawberry. (jordgubbsglass, jordgubbssyrup, mandel och jordgubbar) Åh så gott det var !
Spanien vann matchen, vi gick hem och sov.


vi väntar på att bussen ska komma och köra oss till båten


på båten




fina lindos



Lindos taxi


Jag älskar dig  !


min fina


min underbara


<3


så himla fin thär


den vita staden


fina Acropolis


på väg ner till standen


havet


på båten igen


badade mitt ute i havet


min gooa pizza




min underbara


stöveln


min underbara ! !!!


kanske världens gooaste dessert, dooaste jag ätit iaf ! :D


älskling och hans Hot strawberry


gooo natt

Rhodos dag 5 (så har vi haft det)

På morgonen under tiden daniel fortfarande låg och sov så gick jag till hotellkiosken och köpte lite frukost.
och satte mig vid en dator och nördade lite.

När daniel vaknade så gick vi en sväng till baren vi vart på dagen innan eftersom vi lyckats glömma en påse med sovenirer. Krögaren kom direkt fram med påsen till oss utan att vi behövde fråga efter den. Jag gillar verkligen sådan artighet hos service människor.
Sen gick vi driekt och tog ett dopp i poolen, skönt !! Vi har inte badat så mycket undertiden som vi har varit här.. daniel vill se så mycket och så länge jag får ta snabbdopp så är jag nöjd. jag blir så glad när jag se honom uppleva saker som gör han så glad :)

Efter doppet så tog vi bussen in till rhodos stad. Gick och åt på samma ställe som vi åt på gången innan vi var in till rhodos stad. Det var gott, men inte jätte gott.
Gick omkring på stan och kollade in lite "finare" butiker. jag hittade en Sephora butik. jag har hört talas om dom men aldrig varit in i en. Jag kan säga det, Jag vela ha ALLT!!!! Daniel tyckte att någonting kunde jag ju köpa. han tyckte inte att jag skulle komma hem tomhänt från en butik jag mer än gärna hade bott i. En mascara och ett nagellack blev det. Men när vi kom till kassan så sa hon att om vi köpte 3 saker så fick man 15% rabatt. Det behövde bara vara något litet. Så jag gick och hämtade en pumptvål med den doft som Daniel tyckte var godast. citron. den luktade citrondessert. Och när vi betalat så visade det sig att vi bara behövde betala 2 kr för pumptvålen när rabatten var avdragen :) Lika mycket som att vi bara skulle handlat dom två första. Bra service det där att upplysa kunder om rabatter.

Sen gick vi ner till hamnen & kollade lite. Köpte 2 "turamrband" av lurendrejare.. mer om det sen kanske hahaha
sen blev det bussen tillbaka till lägenheten.
Tog ett dopp i poolen på 5 min.
Sen gick vi och kollade på fotbollsmatch. Nederländerna - Brasielien och Holland vann = Daniel glad = jag glad.
direkt efter det så gick vi till cooking art och åt. Jag åt en spaghetti bolagnese.

Sen gick vi runt en stund och sen vidare till sportbaren där vi kollade på första halvleken mellan Ghana - uruguay. När vi gick hem i pausen för att sova så stod det ett - noll till Ghana. men jag fick höra att dom förlorade sen.
Jag som höll på Ghana. All in för min del på Holland nu då :)





älsklingen


hjärtat


min goooa mat


jag och älsklingen delade på en banana split




Rhodos dag 4 (så har vi haft det)

jag vill flytta hit !
Skulle lätt kunna bo i den här lägenheten på heltid.

Var ner till poolen och solade en stund medans daniel låg och sov. Försökte sola ikapp ryggen lite. men det går inte :(
Sen när daniel hade vaknat hände en lite smått pinsam grej.. städerskan kom in när vi låg och hade det lite för mysigt hahahahahhaha. Efter det så var vi ute och gick en promenad. vi gick minst en mil åt ett håll. för att sen vända om och gå lika långt tillbaka.
vi åt på ett ställe som hette F.B.I (Food best in town) vi åt en varsin liten hawaii pizza vi hade nämligen tröttnat på allt som har med strips att göra. vi köpte även lite sovenirer på vägen tillbaka till våra familjer.
vi funderade på att ta bussen den långa biten hem men vi var duktiga och gick. solen är viktig även om man egenligen är lat.

När vi kom till lägenheten bytte vi snabbt om och gick ner till havet och svalkade oss.
när vi blev hungriga gick vi till ett matställe som hette cooking art. Jag beställde in en färskpressad juice ocn en tortelinirätt med ost, champinjoner och bacon. Riktigt gott men för mättande. Killen som serverade oss såg ut som Darin, lite lustigt haha.

Senare så gick vi till sportbaren där jag köpte en milkshakedrink. sen gick vi vidare till en annan bar där jag tog ett glas vitt. sen vart vi bjuden på en Ouzo eller jag fick bananlikör. vi fick även en slags v.i.p biljett till en nattklubb där tjejer drack gratis. vi hade lite svårt att hitta dit och vi har en ganska lustig historia om det.. men det får jag ta muntligt.
Tillslut så hittade vi dit och jag drack et par smirnoff (for free) vi dansade och hade skoj. daniel tyckte att det var ett ganska tattigt ställe. och det kanske var sant. men bra musik de hade dom.

sen hem till sängen, myste lite innan vi somnade.


redo för en lång promenad


min fina underbara älskling


svettigt när vi kom hem till lägenheten


baddags






darin kopian som lagade vi våran mat... kanske är Darin ?? ;)


Rhodos !! <3



Rhodos dag 3 (så har vi haft det)

Jag vaknade tidigare än daniel som vanligt. så jag gick ut på våran uteplats och skrev lite vykort (hoppas att dom har kommit fram nu)
När Daniel vaknade till liv skrev vi hans vykort och gick vidare till havet och badade.
där låg vi och stekte på rätt så bra.
Jag min dumma fan låg och grillade på samma sida så jag blev alldeles bränt mellan tuttarna.
vid halv tre gick vi från stranden när vi insåg att vi inte ätit frukost än.
Så vi gick till sportbaren som vi gillade så mycke. Jag åt en club sanwich med tztasiki till. det var mumsigt.
Till efterätt så åt vi en glassdessert med massor av jordgubbar Hot strewberry. Den var helt underbar !
Väl tillbaka vid hotellet postade vi våra vykort och tog ett dopp i poolen.

Senare gick vi och letade efter ett matställe att äta på. för min del i högklackat och skadade fötter. vi letade länge efter ett nytt ställe som såg trevligt ut.
Under tiden så köpte älsklingen ett linne och en svampbob t-shirt åt mig. underbara älskling.
Matstället vi kom fram till efter mycket om och med var en rastaurang mitt emot vårat favorithak sportbaren. det här stället hade live musik.. hemsk live musik.
mrn vi gungade med och låtsades gilla läget. så fort maten var uppäten & notan var betald med extra mycket drick till dom tappra servitörerna var klart så gick vi över till sportbaren. Jag drack en banana boat (en milkshakedrink) daniel drack en strongbow. Lite senare så tog daniel en guiness och jag ett glas vitt vin.

sen gick vi tillbaka till lägenheten och avslutade kvällen på bästa sättet vi kunde :)


på väg till stranden


glass på stranden


dopp i det blå




maten


ser den inte härligt goo ut


Hot strawberry


älsklingens dagliga eftermiddagsvila


hotellets underbart söta vovve




den hemska livemusiken


men god mat hade dom


min banana boat


Rhodos dag 2 (så har vi haft det)

Idag så hade vi bestämt att vi skulle åka in till Rhodosstad och titta runt lite.

Vi tog bussen in till rhodos stad och där försökte dom verkligen dra in oss på olika matställen. jävla konkurent när det gäller mat där.
men vi lät hungern välja. vi valde fel. världens jävla äckelskit !!!
så på tom mage fortsatte vi att gå omkring där.
vi kom till gammla stan ( som vi inte då visste att var gamla stan) Daniel tyckte att det var jättemysigt att gå omkring där. Så då vart jag glad.
Sen tog vi en sjukt lång promenad (och en hel del omväg) till Acrolpolis. Där vart tillochmed jag sugen att slita av mig naken och tävla i grekernas gamla olympiad.. eller varför inte spela teater på scenen..
Det var riktigt fint.
sen vart det en promenad tillbaka. och vi hittade där dom hade grymt goo mat. Dom fick extra med dricks.
+ att dom bjöd oss på Ozuo Grekernas signaturdryck. Fruktansvärt äckligt ! men fortfarande riktigt snällt av dom.
Hur som haver så lyckades vi hitta rätt buss hem. men när vi klev av bussen gick vi åt fel håll, började bråka lite eftersom båda var trötta. inte kul att hamna på en lång omväg då. men vi blev snabbt snälla mot varandra igen så fort vi började känna igen oss.

När vi kommit tillbaka så bytte vi om och hoppade i poolen. svalkande och skönt. Härligt härligt.
sen låg vi i läenheten en stund.. ett par timmar sådär.
och vilade oss och framförallt våra stackars fötter.

på kvällen så gick vi till sportbaren. kollade på fotboll. Spanien - Portugal. Tyvärr så vann spanjorerna med 1-0. undertiden drack & åt vi lite. jag drack ex en whiskeydrink som smakade helvetes-äckel-bajs ! Men av ren hyvs så drack jag upp skiten. sen drack jag en rasberry mojito. varken god eller blä.


Älsklingen och jag


Äckelbajs mat


Tänk er själva att stå på en gammal antik grekisk teaterscen och spela


eller varför inte tävla i en gammal grekisk olympiad ?


Älsklingen min var så glad att få se så mycket


det var väldigt fint där


god mat


ingen god Ouzo


Bacardi breezer hallon fanns där, även blåbär.. ingen höjdare


sen vart det kväller


stugan

Daniel och jag har kommit hem från hans pappas stuga nu.
det var trevligt däruppe.
Antagligen / förhoppningsvis så kommer vi åka dit igen någongång under sommaren. kanske i helgen ?? ;)
ne i helgen blir det väll antagligen inte..


Älsklingen dansade lite för mig :)

(bilbloggar)

började dagen idag med att tvätta. sen kom mamma förbi, vi cyklade ner på stan och fikade. tack för fikat mamma :) just nu sitter jag i bilen... jag och älskling är påväg  till hans pappas sommarstuga. det ska bli trevligt. så jag fortsätter uppda.tera OM RHODOS RESAN när JAG kOMMER HEM... FRåGA MIG INTE VARFöR DET BLEV STORA BOKSTäVER NU.. FATTAR INTE DET HäR MED ATT BLOGGA FRåN MIN TELEFON JAG INTE. 

Rhodos dag 1 (så har vi haft det)

Det är väldigt fint att resa på natten bitvis. Städerna lyser upp så fint då. men vissa stunder så såg man ingenting alls.
Jag föredrar att flyga på dagen. Man är inte trött på samma sätt, så flygningen dit var otroligt jobbig. Mina förväntningar och förhoppningar på lägenheten var att den skulle vara fin och fräsch, och inga kackelackor. Älsklingen låg och sov brevid mej under mesta delen av resan.

När vi klev av planet var det riktigt kvavt i luften. Alltså sjukt härligt. Men locken i mina öron som jag fick på flyget vägrade lämna mina stackars öron. Men iaf. Lägenheten var sjukt fin. 2 rum. Skulle mycket väl kunna bo här i lägenheten på heltid. Det som inte var så roligt var dom två spindlarna och 1 kackelacka som daniel fick plocka bort.


Hjärtat på flyget innan han somnade


Utsikten från planet


kök/allrum/hall




Toan

sovrummet

När vi vaknade så gick vi iväg på ett välkommsmöte. bokade en tur till lindos, på lördagen åkte vi.
Efter det gick vi och kökade jag tog en pork sovlaki medans daniel var modig att pröva svärdfisk. min mat var super. Hans var äcklig.. det smakade som blöt hund luktar. vi smälte maten genom att bada i havet. Och sen vidare till poolen bara för att kolla läget lite. När vi hade badat klart så gick vi ut och gick, väldigt långt, väldigt länge. Det var soligt och fint och helt underbart.
På kcällen så hittade vi på en sportbar (Alkionis) så vi stannade där och tittade på Brasilien - Chile matchen samtidigt som jag för första gången smakae en strawberry daiquiri. daniel tröck i sig världens största öl, okej kanske inte världens.. men den var stor och en cheeseburgare. själv så tröck jag i mig natchochips med cheddarsås . mums var gott det var.
Någonstans där så avslutades en mycket bra första dag.


Daniel och hans äckliga mat


redo för gopp i hav och pool


Jag älskar dig min underbara !


den var inte så "speciell" som jag hade hoppats


mitt hjärta

pa rhodos

ar pa rhodos nu. helt underbart.
daniel ligger och sover just nu.. ska ga och sova lite till med honom.
Tankte bara tala om att vi har de underbart har !!! :D


RSS 2.0