Dag 41 - Någon jag umgås väldigt mycket med



Madde.
Vi blev vänner på lågstadiet när vi började i samma klass. på den tiden lekte vi med polly pocket och typ pogs

på mellanstadiet började vi brottas och blev ännu närmare vänner, spenderade både skoltid, fritid och träningstid tillsammans.

i början av högstadiet var det som att vi glömde bort varandra, och unde hela sjuan så var det enda vi sa till varandrfa i stort sett, hej. detg blir lätt så när man inte längre går i samma klass och dessutom hade hon slutat med brottningen då. men i åttan tog vi tag i våran vänskap och jag minns fortfarande det första hon frågade mej när vi sågs. - lyssnar du fortfarande på barbados?.. hon var måttligt road över att dom vart mina "stora" idoler. för ja dom var mina idoler när jag var yngre... :P medans madde lyssnade på det man skulle, typ backstreetboys och westlife..
efter det så umgicks vi i stortsett nästan varje jäkla dag. vart beroende av svampbob som vi låg och tittade på på mtv på nätterna. levde på fiskbullar i hummersås och godis på dagarna. och för att inte glömma alla giffölar vi tröck i oss. ja vi var inte speciellt hälsosamma av oss. vi kunde äta gifflar tills vi satt och spydde upp dom igen bara för att vi tävlade om vem som kunde äta flest. vi brukade även ha vatten tävlingar.. att dricka 8 liter vatten rätt upp och ner får en att spy utav bara fan.. men vi gjorde ju även bra saker tillsammans.. tror vi iaf.
men sen hände en sak, eller vi gjorde en sak vi inte borde ha gjort.. det var när vi gick i nian.. vi borde verkligen inte ha gjort det.. men vi fick våran läxa.. men vi förlorade våran kontakt igen.

på gymnasiet blev det samma sak. vi tightade på oss. och spenderade mycket tid tillsammans. dock inte dagligen utan mer helgligen :P
det var nog inte förens jag flyttade till promenaden för några år sedan som vi blev supertighta igen.
för då insåg vi att vi borde äckligt nära varandra. helt plötsligt kunde vi ses 5 minuter, tio gånger om dagen. spendera hela dagarna till att se på film eller grilla majs. ta långa cykelturer och åt endast måttligt med gifflar.
vi vart lite mer hälsosamma tillsammans och började röra på oss mera. cyklade runt hela dagarna. tog långa morgonpromenader. började spendera varje tisdag tillsammans eftersom det är våran tvtid 21-22 då ;)

Idag så ses vi närtintill varje dag. hon sitter här med mej just nu. vi sitter och småkikar på bolt efter att ha varit ute och tagit en promenad i regnet + cyklat..hon är en av dom bästa vänner man kan ha. och jag blir alltid glad av att umgås med henne, man kan umgås med henne när man vill ta det lungt, när man vill hurta, när det är party, när man vill skvallra, ja vad vi än vill göra så kan vi göra det tillsammans, typ. speciellt när det gäller att vara extremt coola ! eller töntiga det beror på hur man ser det :P

5 saker ni inte visste om oss
* förut brukade vi fisa ikapp
*När vi var liten så brukade vi leka att vi hade sex  (ca11 år så vi kanske inte var så små) vi hade sett en kortfilm på lokaltv, vi hade dock kläderna på oss så tänk inte för mycket på det. och vi var alltid rädd att min mamma skulle komma hem (nu fick du reda på det med mamma).. det var inte heller "vanligt" sex vi "lekte" utan det var en våldtäktsscen vi blev insprerade av.. jadu, sjuka i huvudet är vad vi var
* Vi har slängt ett X antal av pappas kastruller för vi skämdes när vi brände fast ris.. alltså riset vart kolsvart...
* På brottarträningarna brukade vi låtsas att vi tog i (fast det vet kanske rätt många iaf tränarna om eftersom vi var dom enda som inte var full med svettdroppar)
* vi är bäst på bomb it 2


uppdat. viktigt vikgt.
madde brukade alltid sätta upp mitt hår på brottartävlingar. riktigt fult i massor av toffsar överallt, men jag förlorade aldrig en match när hon hade vart där med sina guldhänder och trixat med mitt hår.

Första gången hon åt kebabrulle - var med mej
första gången hon åt tonfiskrulle - var med mej
första gången hon åt fiskbullar med ris - var med mej
första gången hon åt ... listan kan bli lång - var med med mej

vi har haft ett extremt stort beroende av risifrutti, det brukade finnas i överflöd på våra tisdagar

sen är vi rätt udda vad gäller en sak.. vi smakar på allt man inte ska smaka på.. typ diskmedel, hårspray, bodylotion och sånna grejer. och vi kan ju säga er att det brukar vara jätteäckligt. men garniers bodylotion (en av dom alla) smakade apelsin, mest apelsinskal men den var ändå okej.. och om man tänker på vad det var vi åt så blev det ju ändå gott ungefär.

och en liten bekännelse till... innan brottningen byggde om så hade tjejerna omklädningsrum där det idag är kontor.. där brukade vi elda en massa saker. och slänga upp saker i ett vindsföråd som stod på glänt. vi eldade upp en mask i duschen en gång. elaka vi var.

jag som alltid trott att jag och madde haft bra inflytande på varandra.. men nu inser jag att vi bara hade matchande inflytande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0